Eski sevgilime sana aşığım seni unutamıyorum demek doğru olur mu

Aradığınız cevap bende. Ben de erkek arkadaşımla çok kesin bir şekilde ayrıldıktan sonra unutamadım, ama bizim ayrılma sebebi cinsellik falan değildi. Ve yaklaşık 1 yıl sonra onu aramaya karar verdim çünkü her gün kendime acı çektiriyordum. Arkadaşlarım yapma etme, g.tu kalkar sana saygı duymaz, iki gün sonra pişman olursun dedi ama dinlemedim ve aradım önce çok şaşırdı. Niye aradığımı sordu arkadaşça konuşmak istediğimi söyledim. gayet cool bir şekilde sensiz de mutluydum ama arkadaşça sohbetimizi özledim gibilerinden konuştum. Tekrar arkadaş olmaya karar verdik. İki gün içinde yeniden ilişki teklif etti ve 8 aydır beraberiz. Ve bir tarafı havaya kalkmadı, aksine eskisinden çok çok daha iyi, ilgili ve anlayışlı bir erkek arkadaş oldu. İnanılmaz iyi bir 8 ay geçirdim. Ama dediğim gibi bizim ayrılma sebebimiz sizinki ile aynı değildi. Eğer adam sadece cinsellik amaçlı size yaklaşmışsa sonuç hüzün verici olabilir. Yine de kalbinizin sesini dinleyin. eğer yapacaksanız da sensiz yapamıyorum falan diye girmeyin konuşmaya, öylesine aramışsınız gibi davranın.

Şöyle yapın, sana aşığım seni unutamadım demek yerine, iş çıkışı kahve içelim mi yürüyüşe çıkalım mı gibi küçük adımlar atın. Geçirdiğiniz zaman artınca zaten yakınlaşmak öpüşmek isteyecektir. Yani yakınlaşmak isteyenin kendisi olduğuna inansın.

Direkt zönk diye seni unutamadım, gel sevişelim, aşığım pişmanım derseniz şımarır. Erkek bu

Bir kez buluştuk bu şekilde bir şey olmadı. Normal konuştuk ayrıldık.
26-30 yaşlarımız

Bunu yazarsan dönme ihtimali %50
Çünkü kendine başkasını bulmuş olabilir .

Ama istediğini vericem dersen dönme ihtimali %10000
(Kusura bakma ama zorla kaşınıyorsun )
Bir insan kendini anca o kadar değersizleştirir yani .

Bence amacına ulaşmış eski sevgiliniz.Cinsellik olmadığı için bitirmişse amacı açık ve netmiş ve sizinle vakit kaybetmek istememiş .
Kapris hangimizde yok ki üstüne bir de sizi manipüle etmiş .

cinsellik için ayrıldığına göre cinsellik için döner
aşkı ara da bul o vakit

bütün eski sevgililer döner
tabii ayrı olunan zaman zarfında
siz yanlış davranmadığınız sürece
birine seni unutamadım hala seviyorum gel barışalım demek
inanılmaz cepte gösteren bir hareket
ben de zamanında birine böyle yapmayı denedim
ama tuttum kendimi
sonra o kendiliğinden defalarca geldi
önce arkadaşça görüşme ayakları yaptı
bir iki görüştük sonra bu bana, ben seviyorum sana aşığım deyip barışmak istedi
kabul etmedim
gururlu ol, elde edilemez bir kadın ol
o zaman vazgeçilmez olursun unutulmaz olursun
benimki reddedilince ağlamıştı resmen
ben neden istediğim kadınları elde edemiyorum diye

Doğrusunu isterseniz çevreyi gözlemledim ve bu yaşta artık bunların yaşanmasının doğal olduğuna kasmanın gereksiz olduğuna karar verdim
İki hafta sonra da "zevk suyu, sürtünme, ertesi gün hapı... Kızlar yardım edin hamile miyim" diye başlık açarsın. Aklını başına topla.

Son düzenleme:
Ben söyle söyleyeyim, sizin peşinizden koşan, aşk sözleri, yeminler neler neler eden, sürekli sevgisini anlatan adamlar bile o kadınların onları geri sevdiğini farkedince soğuyup bir geri çekiliyorlar, bırak terk edip gitmiş bir adam arkasından yalvaran bir kadına ilgi duysun..

hayır.

muhtemelen bu kişi içinizde kaldığı için kafaya taktınız, inanın 2 aylık ilişkinin 4 aylık aşk acısı olmaz. ayrıca bu sebeple ayrıldığınız insana geri dönmeye kalkarsanız sadece ama sadece ama sadece sizi kullanır. özledim derseniz, adam da boştaysa tabii ki kabul eder, sizinle takılmak ister. bir de katı değilim artık falan demeyi planlıyorsunuz... buna hayır diyecek bir tane bile erkek olduğunu düşünmüyorum. hislerinizin karşılığını alabileceğinizi zannetmiyorum.
Doğrusunu isterseniz çevreyi gözlemledim ve bu yaşta artık bunların yaşanmasının doğal olduğuna kasmanın gereksiz olduğuna karar verdim
doğrusunu istersek bu adama kafayı taktığınız için, sevişirseniz size bağlanacağını düşündüğünüz için böyle düşünmeniz gerektiğini sanıyorsunuz. ben cinsellikle ilgili konularda çok açık fikirli ve rahat bir insanım, bence de bu kadar kasmak gereksiz ama bunun kararını bu şekilde vermek size zarar verir. gerçekten cinsel ilişki yaşamaya karar verdiyseniz, yarın öbür gün gerçekten hoşlandığınız, size de iyi ve düzgün davranan biriyle yapın. bu adamla değil.

Son düzenleme:

2 ayda cinsellik istedi ise yazın yazın istediğini alıp yine bırakır sizi ortada merak etmeyin. Kusura bakmayın öyle ağlanacak zırlancak güzel bir aşk yaşamamışsınız ki baya Drama Queen geldiniz bana.
Gayet niyetini belli etmiş verim alamayınca bırakmış sizi işte frendzone a bağlamış hemcinslerim de böyle körü körüne bağlananlar da bana çok tuhaf ve sevgisizlikten böyle açlar gibi geliyor.

Cinsellikle hiçbir erkek bağlanamaz sadece keyif verdiği için devam eder sonra çeker gider sıkılır. Adamın hiç oyle derdi yok sizle iletişime bile geçmemiş sevmemiş bile..
Erkek arkadaşlarımdan duymuştum gönül eğlencesi olarak takıldığım aşık olmadığım insanlar da çok oldu diye. Bu tarz insan kategorisine girmek istiyorsanız girin.
İlkler değerli sevip sevildiğiniz ilişkiyi tercih ederseniz mutlu olabilirsiniz ancak.

Yani şöyle bir ilişkide aramamanız gerektiği o kadar açık ki, ama olaya mantıklı bakamıyorsunuz.
Sizi seven biri olsa sizin cinsellik istememe kararınıza saygı duyup, ilişkiyi devam ettirmez miydi? Cinsellik yüzünden ayrılıp, bu süreçte barışmak için hiçbir çaba göstermemiş birini arayıp seni unutamadım derseniz eğer, kendinize çok büyük kötülük yapmış olacağınızdan kuşkunuz olmasın. Emin olun ilişkiye başlasanız da, cinsellik yaşasanız da yaşayacağınız tek duygu eninde sonunda pişmanlık olur. Bu o kadar aşikar yani. Kendine bunu yapma.

fantezi iç çamaşırlı fotonuzu atıp bekliyorum deseniz yeter. başka bir şeye gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…