- 4 Eylül 2014
- 1.989
- 8.975
- 358
- Konu Sahibi lambalikelebek
-
Gerçekten hepinizin iyi niyetini anlıyorum teşekkür ederim korumaya çalışıyorsunuz sadece
Benim sorum bunların onda bir etki yaratıp yaratmayacağı. Ben alenen artık sevişelim demeyi düşünmüyorum zaten sevgimden söz ederek girmeyi düşünüyorum ama bu mevzuyu açarsa da eskisi kadar katı olmadığımı söyleyeceğim sadece.
Benim sorum ben bu adama seni unutamıyorum diye ne hissettiğimi söylesem geri döner mi?
Bir kez buluştuk bu şekilde bir şey olmadı. Normal konuştuk ayrıldık.Şöyle yapın, sana aşığım seni unutamadım demek yerine, iş çıkışı kahve içelim mi yürüyüşe çıkalım mı gibi küçük adımlar atın. Geçirdiğiniz zaman artınca zaten yakınlaşmak öpüşmek isteyecektir. Yani yakınlaşmak isteyenin kendisi olduğuna inansın.
Direkt zönk diye seni unutamadım, gel sevişelim, aşığım pişmanım derseniz şımarır. Erkek bu
Bunu yazarsan dönme ihtimali %50Gerçekten hepinizin iyi niyetini anlıyorum teşekkür ederim korumaya çalışıyorsunuz sadece
Benim sorum bunların onda bir etki yaratıp yaratmayacağı. Ben alenen artık sevişelim demeyi düşünmüyorum zaten sevgimden söz ederek girmeyi düşünüyorum ama bu mevzuyu açarsa da eskisi kadar katı olmadığımı söyleyeceğim sadece.
Benim sorum ben bu adama seni unutamıyorum diye ne hissettiğimi söylesem geri döner mi?
Bence amacına ulaşmış eski sevgiliniz.Cinsellik olmadığı için bitirmişse amacı açık ve netmiş ve sizinle vakit kaybetmek istememiş .Evet ilk kez onunla yaşayacaktım ona uzunca bir süre de olmaz dedim ama şuanda fikrim değişti bu konuda daha ılımlıyım.
Bir de kısa süreli bir şey için bu konuşmayı yapmak beni takıntılı mı gösterir diye endişeleniyorum ama duygularım bunlar ve karşı koyamıyorum. Bilmesinden ya da egomun kırılmasından da çok korkmuyorum artık çünkü gerçekten unutamıyorum. Bunu burda okusaydım da eminin yargılardım 2 aylık ilişki için bunlar yapılır mı diye ama işte bazen olaniliyormuş.
İki hafta sonra da "zevk suyu, sürtünme, ertesi gün hapı... Kızlar yardım edin hamile miyim" diye başlık açarsın. Aklını başına topla.Doğrusunu isterseniz çevreyi gözlemledim ve bu yaşta artık bunların yaşanmasının doğal olduğuna kasmanın gereksiz olduğuna karar verdim
Babanla kpnus bu fikirlerini. Cok haklisin kizim derDoğrusunu isterseniz çevreyi gözlemledim ve bu yaşta artık bunların yaşanmasının doğal olduğuna kasmanın gereksiz olduğuna karar verdim
doğrusunu istersek bu adama kafayı taktığınız için, sevişirseniz size bağlanacağını düşündüğünüz için böyle düşünmeniz gerektiğini sanıyorsunuz. ben cinsellikle ilgili konularda çok açık fikirli ve rahat bir insanım, bence de bu kadar kasmak gereksiz ama bunun kararını bu şekilde vermek size zarar verir. gerçekten cinsel ilişki yaşamaya karar verdiyseniz, yarın öbür gün gerçekten hoşlandığınız, size de iyi ve düzgün davranan biriyle yapın. bu adamla değil.Doğrusunu isterseniz çevreyi gözlemledim ve bu yaşta artık bunların yaşanmasının doğal olduğuna kasmanın gereksiz olduğuna karar verdim
Kendinizi değersizleştirmeyin. Bu yazdıklarınız zavallı kadınların kullanacağı cümlelerAcaba arayıp gerçek duygularımı söylesem ben seni unutamıyorum nolur bir daha denesek desem dönme ihtimali olur mu yoksa yine mi şansım olmaz?
Merhaba hepinize cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim. Akıl akıldan üstündür diye sizlere danışmak istedim. Benim 2 aylık bir ilişkim oldu biraz benim kaprislerim yüzünden ayrıldık. Karşı taraf cinsellik istiyordu ben bir süre daha istemedim bu muhtemelen büyük etken oldu. Biz ayrılalı 4 ay geçmesine rağmen ben onu hala unutamadım sanırım aşık oldum bilmiyorum. Daha önce de ilişkilerim oldu ama ilk defa bu kadar zor atlatıyorum. Bu süreçte bir dönem yazıştık hatta buluştuk ama buluşma daha çok arkadaşça geçti, ikimiz de bir hamlede bulunmadık ve öylece kaldı. Bu süreçte başkalarıyla da flörtleşmeyi denedim ama yok yapamıyorum. Her gün ağlayarak uyanıyorum.
İlişki tavsiyelerinde hep adım atmayın deniyor ama bir şansımız daha olsun istiyorum bunca zaman bekledim o adım atmadı. Acaba arayıp gerçek duygularımı söylesem ben seni unutamıyorum nolur bir daha denesek desem dönme ihtimali olur mu yoksa yine mi şansım olmaz?
Bu söylediklerinizde de haklısınız biliyorum ama ben kendime hakim olamıyorum artık bir kez daha denemek istiyorum maalesef bu kararı çoktan verdim. Çünkü aylardır atlatamıyorum.
Sadece bu yapmayı düşündüğüm şey onu geri döndürür mü ondan emin olamıyorum ama yapabileceğim daha iyi bir şey de yok galiba
2 ayda ne aşkı? Terk edilmenin hırsı sadece. Utanmayacak mısın böyle geri dönmeye? Sonra cinsellik için kullanılıp bir daha geleceksin buraya.
Nerde bulustunuz? İçip eğlenebileceginiz bi yere çağır? Çıkışta da ev yoksa otele gidelim de bitsin gitsin :) aşığım ölüyorum falan deme.Bir kez buluştuk bu şekilde bir şey olmadı. Normal konuştuk ayrıldık.
26-30 yaşlarımız
fantezi iç çamaşırlı fotonuzu atıp bekliyorum deseniz yeter. başka bir şeye gerek yok benceMerhaba hepinize cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim. Akıl akıldan üstündür diye sizlere danışmak istedim. Benim 2 aylık bir ilişkim oldu biraz benim kaprislerim yüzünden ayrıldık. Karşı taraf cinsellik istiyordu ben bir süre daha istemedim bu muhtemelen büyük etken oldu. Biz ayrılalı 4 ay geçmesine rağmen ben onu hala unutamadım sanırım aşık oldum bilmiyorum. Daha önce de ilişkilerim oldu ama ilk defa bu kadar zor atlatıyorum. Bu süreçte bir dönem yazıştık hatta buluştuk ama buluşma daha çok arkadaşça geçti, ikimiz de bir hamlede bulunmadık ve öylece kaldı. Bu süreçte başkalarıyla da flörtleşmeyi denedim ama yok yapamıyorum. Her gün ağlayarak uyanıyorum.
İlişki tavsiyelerinde hep adım atmayın deniyor ama bir şansımız daha olsun istiyorum bunca zaman bekledim o adım atmadı. Acaba arayıp gerçek duygularımı söylesem ben seni unutamıyorum nolur bir daha denesek desem dönme ihtimali olur mu yoksa yine mi şansım olmaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?