- 23 Eylül 2019
- 59
- 27
- 3
- 31
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
-
Bana pek unutmuşsun gibi gelmedi. Ha eğer gerçekten unuttuysan neden bu kadar ilgilisin? Ayrılınca zil takıp oynadığını çok güzel bir ilişkisi olduğunu öğrenseydin düsüncen nasıl olacaktı? Akıl istiyorsan ben olsam kendi ilişkimle ilgilenirdim. Bir de şu mesele var şuanki sevgilin eski sevgilisinin hesaplarına baksaydı onun için üzülseydi ne düşünürdün? Bence bu da bir tür aldatma. Kendine gelmeni tavsiye ediyorumMerhaba Hanımlar
Benim ufak tefek dertlerim olsa da Allahıma çok şükür ailevi /sağlıksal / ilişkisel büyük bir sorunum yok. Fakat sürekli kafama birşeyler takıyorum. Son birkaç aydır beni üzen kalbimi acıtan şeyi paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum ;
Yaklaşık bir sene önce beş yıllık eski sevgilimden ayrıldım. Birbirimizi ilişkimiz boyunca çok seviyorduk. Fakat ailevi / maddi vb sebeplerden dolayı ayrıldık. Ben sonra başka birine aşık oldum ve o kişiyle ilişkiye başladım. O ise yalnız. Bütün sosyal medya şifrelerini bana vermişti. Geçen öylesine bir merakla instagramına girdim (şifresini hala değiştirmemiş ben de şaşırdım) Ve arkadaşlarıyla konuşmalarında çok üzgün olduğunu gördüm. Hala üzgün.. Gerçekten çok iyi kalpli biriydi kimseyi kırmazdıOnun üzgünlüğünü görünce benim içim cız etti. Biz hep birbirimize destek olurduk onun hep yanında olurdum. Şimdi ise maddi manevi bütün dertleriyle birlikte yapayalnız kalmış
Yanlış anlaşılmasın lütfen ona olan bütün hislerim o kadar uzak o kadar eski ki..Ben şimdiki sevgilimi çok seviyorum. Ama eski sevgilime olan hislerim onu çok iyi tanıyan yılları birlikte geçirmiş eski bir dost sevgisi. Ayrıldığımızdan beri ona ümit vermemek için pek görüşmedim. Bana hala aşık olmadığını biliyorum. Ama o da benim gibi aynı hisleri yaşadığını hissettim mesajlarda.
Ona mesaj atıp toparlanmasını söylemek geliyor içimden ama yapamam.. Onun iyice çökmesinden de sanki ben sorumluymuşum gibi hissediyorum.
Sevgilinize ayıp olmuyor mu pardonda?Merhaba Hanımlar
Benim ufak tefek dertlerim olsa da Allahıma çok şükür ailevi /sağlıksal / ilişkisel büyük bir sorunum yok. Fakat sürekli kafama birşeyler takıyorum. Son birkaç aydır beni üzen kalbimi acıtan şeyi paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum ;
Yaklaşık bir sene önce beş yıllık eski sevgilimden ayrıldım. Birbirimizi ilişkimiz boyunca çok seviyorduk. Fakat ailevi / maddi vb sebeplerden dolayı ayrıldık. Ben sonra başka birine aşık oldum ve o kişiyle ilişkiye başladım. O ise yalnız. Bütün sosyal medya şifrelerini bana vermişti. Geçen öylesine bir merakla instagramına girdim (şifresini hala değiştirmemiş ben de şaşırdım) Ve arkadaşlarıyla konuşmalarında çok üzgün olduğunu gördüm. Hala üzgün.. Gerçekten çok iyi kalpli biriydi kimseyi kırmazdıOnun üzgünlüğünü görünce benim içim cız etti. Biz hep birbirimize destek olurduk onun hep yanında olurdum. Şimdi ise maddi manevi bütün dertleriyle birlikte yapayalnız kalmış
Yanlış anlaşılmasın lütfen ona olan bütün hislerim o kadar uzak o kadar eski ki..Ben şimdiki sevgilimi çok seviyorum. Ama eski sevgilime olan hislerim onu çok iyi tanıyan yılları birlikte geçirmiş eski bir dost sevgisi. Ayrıldığımızdan beri ona ümit vermemek için pek görüşmedim. Bana hala aşık olmadığını biliyorum. Ama o da benim gibi aynı hisleri yaşadığını hissettim mesajlarda.
Ona mesaj atıp toparlanmasını söylemek geliyor içimden ama yapamam.. Onun iyice çökmesinden de sanki ben sorumluymuşum gibi hissediyorum.
Konu tam "taam taam inandık SEVMIYOSUN" konusu ya. Yorumlara ayrı guldum konuya ayrıgidip gelip bakıcam buna
Keske mesaj atsa adama toparla kendini diye, adamda suan sevısıyorum seni sonra ararım deseBir de mesaj atıp toparla kendini diyecekmiş drama bak.
Gölge etme başka ihsan istemem derse görürsün gününü
Olmaması kesin olan birşey için daha fazla mı kalsaydım?kimin ne olacağı belli olmaz. bir bakmışsınız o birini bulmuş mutlu, mesut evlenmiş, siz de yalnız kalmışsınız. ne oldum demeyin ne olacağım diyin. hem sanırım terkeden de siz oldunuz. adamın ahını da aldıysanız vay halinize.
Keske mesaj atsa adama toparla kendini diye, adamda suan sevısıyorum seni sonra ararım desesanki adam mecbur sosyal mecrada yaptıgı her seyı paylasmaya. Mutluluğunu haykırmaya.
Acıma acınacak duruma dusersın diye bosuna dememıs buyukler.
Bence derdi sey konu sahibinin, sımdı bunlar ayrıldı ya. Adam sessiz sakin yoluna cıkmadan buna barışalım diye Yalvarmadan devam etti hayatına.
Hatta yalnız oldugu halde, kosmadı pesınden konu sahibinin. Konu sahibini bu yiyor bence.
Hem yalnız hem bensiz duruyor nasıl yaaa diye sasırıyor duruma. Ozguvenden belli degıl mı
sevgilin varken eski sevgilini kontrol etmek, sessiz duran adamdan daha acınacak durum degıl mıdır senceAlicja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?