- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
bence konu sahibi bak ben buldum birini o daha bulamadı diye içten içe seviniyor. eski sevgilisinin onu unutamadığını düşünüyor. egolarını tatmin ediyor. hiç iyi niyetli gelmedi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olayı her ayrıntısı ile yazmak zorunda hissetmediğim için yazmamıştım hanımefendi. Ama ayrıldıktan sonra barışmak için çok çaba sarfetti fakat benim kararım kesindi.Keske mesaj atsa adama toparla kendini diye, adamda suan sevısıyorum seni sonra ararım desesanki adam mecbur sosyal mecrada yaptıgı her seyı paylasmaya. Mutluluğunu haykırmaya.
Acıma acınacak duruma dusersın diye bosuna dememıs buyukler.
Bence derdi sey konu sahibinin, sımdı bunlar ayrıldı ya. Adam sessiz sakin yoluna cıkmadan buna barışalım diye Yalvarmadan devam etti hayatına.
Hatta yalnız oldugu halde, kosmadı pesınden konu sahibinin. Konu sahibini bu yiyor bence.
Hem yalnız hem bensiz duruyor nasıl yaaa diye sasırıyor duruma. Ozguvenden belli degıl mı
sevgilin varken eski sevgilini kontrol etmek, sessiz duran adamdan daha acınacak durum degıl mıdır sence @Alicja![]()
Pekte kesin degılmıs. İnie dibine adamı kontrol ettıgınıze göre.Olayı her ayrıntısı ile yazmak zorunda hissetmediğim için yazmamıştım hanımefendi. Ama ayrıldıktan sonra barışmak için çok çaba sarfetti fakat benim kararım kesindi.
daha fazla kalın mı demişim ben. okuyunca öyle mi anladınızOlmaması kesin olan birşey için daha fazla mı kalsaydım?
ya yazdığım şeyden bunu mu çıkardınız inanamıyorum gerçekten. Ben kendisiyle beş yılımı geöirdim en yakın arkadaşım da o oldu. Ve kötü ayrılmadık. Aldatma vs olmadı. Sadece bu işin olmayacağını anlayıp ayrıldık. Bana hiçbir kötülüğü dokunmayan o kişinin n mutlu olmasını istiyorum ve üzgün olmamasını istiyorum Alışmışsınız öyle fesat insanlara böyle birini görünce inanamıyorsunuzbence konu sahibi bak ben buldum birini o daha bulamadı diye içten içe seviniyor. eski sevgilisinin onu unutamadığını düşünüyor. egolarını tatmin ediyor. hiç iyi niyetli gelmedi bana.
teşekkür ederim gerçekten beni anlayan biri çıktı nihayet...Ben sizi çok iyi anlıyorum. Evet insan yıllarını geçirdiği, hayatının belki önemli dönüm noktalarını birlikte atlattığı insanı aşık olmasa da bir romantik duygu beslemese de arkadaş olarak merak ediyor. İyi olmasını istiyor. Bundan daha insani birşey var mı ya. İlla aşık olmak mı gerek yani..
Ama herkes acılarının üstesinden gelmeyi de bilmeli. Belki bir şekilde geliyordur da. Kendinizi çok üzmeyin.
İlişkiniz de mutluluklar. Bu olayla onun zerre de alakasını görmedim. Vicdanlı birisiniz demek ki...
Belki uzgun degıl, sıze agzıyla uzgunum dememıs bırı ıcın "o cok uzgun" demenız sacma degıl mıya yazdığım şeyden bunu mu çıkardınız inanamıyorum gerçekten. Ben kendisiyle beş yılımı geöirdim en yakın arkadaşım da o oldu. Ve kötü ayrılmadık. Aldatma vs olmadı. Sadece bu işin olmayacağını anlayıp ayrıldık. Bana hiçbir kötülüğü dokunmayan o kişinin n mutlu olmasını istiyorum ve üzgün olmamasını istiyorum Alışmışsınız öyle fesat insanlara böyle birini görünce inanamıyorsunuz
aynen öyle daha fazla yazmayın lütfenaçtığınız konunun saçmalığına, yazdıklarınıza bir bakın ya. burası bir derdim var. millet ölmek istiyorum çok kötüyüm diye konu açıyor ben de senin saçmalıklarını okuyup mesaj yazıyorum. suç bende.
O şu an kendi hayatında bir dönüm noktası yaşıyor. Her zaman ki gibi. Ayrıca ilişkiler başlar biter. Bu da normal. Duygusal dönüşümü tamamlayınca kendisini zaten toparlayacak. Senin ona mesaj atman sadece kafasını karıştırır. Hem onun hem de şu an da ki sevgilinin.Merhaba Hanımlar
Benim ufak tefek dertlerim olsa da Allahıma çok şükür ailevi /sağlıksal / ilişkisel büyük bir sorunum yok. Fakat sürekli kafama birşeyler takıyorum. Son birkaç aydır beni üzen kalbimi acıtan şeyi paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum ;
Yaklaşık bir sene önce beş yıllık eski sevgilimden ayrıldım. Birbirimizi ilişkimiz boyunca çok seviyorduk. Fakat ailevi / maddi vb sebeplerden dolayı ayrıldık. Ben sonra başka birine aşık oldum ve o kişiyle ilişkiye başladım. O ise yalnız. Bütün sosyal medya şifrelerini bana vermişti. Geçen öylesine bir merakla instagramına girdim (şifresini hala değiştirmemiş ben de şaşırdım) Ve arkadaşlarıyla konuşmalarında çok üzgün olduğunu gördüm. Hala üzgün.. Gerçekten çok iyi kalpli biriydi kimseyi kırmazdıOnun üzgünlüğünü görünce benim içim cız etti. Biz hep birbirimize destek olurduk onun hep yanında olurdum. Şimdi ise maddi manevi bütün dertleriyle birlikte yapayalnız kalmış
Yanlış anlaşılmasın lütfen ona olan bütün hislerim o kadar uzak o kadar eski ki..Ben şimdiki sevgilimi çok seviyorum. Ama eski sevgilime olan hislerim onu çok iyi tanıyan yılları birlikte geçirmiş eski bir dost sevgisi. Ayrıldığımızdan beri ona ümit vermemek için pek görüşmedim. Bana hala aşık olmadığını biliyorum. Ama o da benim gibi aynı hisleri yaşadığını hissettim mesajlarda.
Ona mesaj atıp toparlanmasını söylemek geliyor içimden ama yapamam.. Onun iyice çökmesinden de sanki ben sorumluymuşum gibi hissediyorum.![]()
Evet yaptığım biranlık bişeydi zaten yanlış olduğunun farkında olduğumdan da yazmıyorum yazamam da.Ne yüklenmişsiniz hemen ya kıza, bazıları sırf dalga geçip egosunu eğlendirmeye geliyor herhalde.
5 yıl geçirdiğin bi insanı merak edebilirsin gayet normal bir de iyi insan olduğunu söylüyorsun içinde bulunduğu duruma bu yüzden üzülüyorsun ama hiç dahil olma artık, sevgilin bilse mesela hoş karşılamayabilir. Yetişkin biri sonuçta
Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Beni tanımadan bu şekilde suçluyorsunuz?Umarım hesabına girdiğini anlarda seni savcılığa verir, yaptığın suç.
İkinci olarakda şuanki sevgiline bir iyilik yap ve ayrıl ondan. Bu yaptığın aldatmaktan farksız. En basitinden hayatındaki kişiye büyük saygısızlık. Zaten onu sevdiğinide sanmıyorum. Muhtemelen sadece ilgisini sevgisini sömürüyorsun.
çoook uzun bir süredir tanıdığım, yıllarımı geçirdiğim bir kişiyi nasıl unutmuş olabilirim ki ayeıca ortak arkadaşlarımız varBen eskilerin soyadını bile unutuyorum instagram şifresi siz de ve hadi siz de olsun merak edip instagramına girmek nedir ya özel hayat ya cidden...
o sizin onu böyle görmenizi istiyormu sorun bir isterseniz çok ayıp bence...
belkide aşk acısından tek gecelik ilişkilere merak sarmıstır olamaz mı?
yeni sevgilinize de bu durumu söyleyin bakalım o nasıl tepki verecek
Ama bunu şuanki sevgilinizinde bilmesi lazım bence instagramına girdiğinizi falançoook uzun bir süredir tanıdığım, yıllarımı geçirdiğim bir kişiyi nasıl unutmuş olabilirim ki ayeıca ortak arkadaşlarımız var