Eski sevgilime üzülüyorum

Yarayı açıp tekrar gelip tekrar aciyo mu diyenler daha çok acıtıyor haberiniz olsun.Bence böyle acıma olmaz çok merhametli iseniz başta acıtmayacaktınız...Ayrıldıysanız dürüstce ayrılın ve rahat bırakın daha fazla oynamayın insanlarla.

Ama bunu şuanki sevgilinizinde bilmesi lazım bence instagramına girdiğinizi falan

ya da empati yapın direkt...
Başkasınından habersiz de girmeyin ya şifreyi de unutun ne bileyim umarım şifresini
Değiştirir
Ya inanın içimde zerre kadar kötü bir niyet yok. Eski sevgilim bile demek istemiyorum Eski dostum. Biz onunla sevgili olmadan önce de arkadaştık çünkü. Yani nasıl diyim anlatamıyorum. Şuan da ona KESİNLİKLE birşey hissetmiyorum. Ama sevgilime desem bunu anlamaz yanlış anlar.

Eski sevgilinin hesabina girmek nedir ?

Ayrica bende mutsuz anlarimda arkadaslarims yakinirim ama ertesi gün laylaylom hayatima devam ederim bilmem anlatabildim mi ? :D

Iki satirlik yazilari okuyarak cocugun hayati bitik diye yorumlamak neyin nesi ayol...
Öyle olsun isterdin herhalde :)

Kimsenin ani anina uymuyor.. bügün aglariz yarin güleriz. Yani acimana gerek yok eski sevgiline.
Varsayimlarla ilerlemisken devam edebiliriz.. mesela arkadaslarina söylemedigi iliskileri olmus olabilir senden sonra? Belki yarin birine asik olacak.? Belki senden önce evlenecek? Belki suan bir mutluluk yasiyordur haberin yoktur? :D

Sevgiliniz varken neden hala eski sevgilinizi kurcalıyorsunuz? Sebebi ne olursa olsun hiç hoş değil. Üzülüyorum diyorsunuz bir de. Bizim ne dememizi bekliyorsunuz? Git barış daha fazla üzülmesin diyelim o zaman hey Allahım.

Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Beni tanımadan bu şekilde suçluyorsunuz?
Nerden mi biliyorum?
Birincisi başkasının hesabına girmek suçtur. Ve siz başkasının hesabına onun haberi olmadan girdiğinizi söylediniz, yani suç işlediniz. Amaaann sadece girdim baktım merak merhamet ıvır zıvır bunlar hikaye. Yaptığınız şey değişmiyor, suç.
İkinicisi şuan hayatınızda biri var ve siz hala o yada bu sebepten hiç fark etmez hala eski sevgilinizle meşgulsunuz. Bu yaptığınız hayatınızdaki olan insana büyük bir saygısızlıktır.
Hayır mı diyorsunuz? Hadi sevgilinize sorun. Madem ben sizi tanımıyorum, peki. Fakat sevgiliniz tanıyor değil mi? Doğal olarak sevgiliniz sizi tanıyor. Hadi gidin ve sorun ona. Ben böyle eski sevgilimin hesabında geziyorum, haberi yok. Ve eski sevgilim hala gündemimde diye anlatın ona. O karar versin. Bunu yapabilir misiniz? Hayır. Çünkü göreceğiniz tepkiyi ve söyleyeceklerini çok iyi biliyorsunuz.

Ya inanın içimde zerre kadar kötü bir niyet yok. Eski sevgilim bile demek istemiyorum Eski dostum. Biz onunla sevgili olmadan önce de arkadaştık çünkü. Yani nasıl diyim anlatamıyorum. Şuan da ona KESİNLİKLE birşey hissetmiyorum. Ama sevgilime desem bunu anlamaz yanlış anlar.
Demirden korksak trene binmezdik diye bir söz var...
Bence etik olarak aşırı yanlış bir durum kimse anlamaz siz de anlamazsınız....

kimse eski sevgılısıne karşı bir şey hissetmiyor ama olay o değil 5 yıllık buyuk bir geçmiş olması bunu hazmedemeyebilir...

ben olsam aşırı rahatsız olurdum

Eski sevgilinin hesabina girmek nedir ?

Ayrica bende mutsuz anlarimda arkadaslarims yakinirim ama ertesi gün laylaylom hayatima devam ederim bilmem anlatabildim mi ? :KK70:

Iki satirlik yazilari okuyarak cocugun hayati bitik diye yorumlamak neyin nesi ayol...
Öyle olsun isterdin herhalde :)

Kimsenin ani anina uymuyor.. bügün aglariz yarin güleriz. Yani acimana gerek yok eski sevgiline.
Varsayimlarla ilerlemisken devam edebiliriz.. mesela arkadaslarina söylemedigi iliskileri olmus olabilir senden sonra? Belki yarin birine asik olacak.? Belki senden önce evlenecek? Belki suan bir mutluluk yasiyordur haberin yoktur? :KK70:
Sanırım ben kendimi ifade edemedim. Onun üzgünlüğü ben değilim. Hayatında maddi manevi bir çok olumsuzluk vardı. Yıllardır onlarla boğuşuyor. Ben ona her zaman destek oluyordum. Şuan yine onlarla boğuşuyor ama anladığım kadarıyla çok daha mutsuz. Bizim de ilişkimizin sonuna doğru birbirimize olan aşkımız zaten bitmişti( belki de hiç başlamamıştı bilmiyorum) ama biz hep çok yakım dosttuk. İlişkimiz bitince de dostluğumuz da bitmiş oldu.

Ona mesaj at ve hesaplarının şifresini değiştirmesini söyle
Düzenli olarak hesabını gasp edip yazışmalarını okuyorum ehe ehe de
Sonra şu çok sevdiğin yeni sevgiline dolaylı yoldan ihanet etme

Bir de instagram hesabına habersiz giriş yapmanız o kadar etik dışı ki hani deseniz ki insta profiline baktım belki...

bir de yazışmaları okumuşsunuz bu normal mi
Bu konuda çok doluyum ay yazmadan duramıyorum

Nerden mi biliyorum?
Birincisi başkasının hesabına girmek suçtur. Ve siz başkasının hesabına onun haberi olmadan girdiğinizi söylediniz, yani suç işlediniz. Amaaann sadece girdim baktım merak merhamet ıvır zıvır bunlar hikaye. Yaptığınız şey değişmiyor, suç.
İkinicisi şuan hayatınızda biri var ve siz hala o yada bu sebepten hiç fark etmez hala eski sevgilinizle meşgulsunuz. Bu yaptığınız hayatınızdaki olan insana büyük bir saygısızlıktır.
Hayır mı diyorsunuz? Hadi sevgilinize sorun. Madem ben sizi tanımıyorum, peki. Fakat sevgiliniz tanıyor değil mi? Doğal olarak sevgiliniz sizi tanıyor. Hadi gidin ve sorun ona. Ben böyle eski sevgilimin hesabında geziyorum, haberi yok. Ve eski sevgilim hala gündemimde diye anlatın ona. O karar versin. Bunu yapabilir misiniz? Hayır. Çünkü göreceğiniz tepkiyi ve söyleyeceklerini çok iyi biliyorsunuz.
Hesaplarının şifresi ben onunla arkadaşken de bende vardı ve giriğ baktığımı biliyordu. Sevgili olunca da hiçbirşey değişmedi aynı şekilde girip baktığımı biliyordu. Şuan yine aynı şifreyle. Eminimki girip baktığımı bilse bile bunu suç olarak algılamayacak . Ha şimdi Sevgilimi herkesten çok seviyorum İçimdeki sevgiyi ve sadakati ben bilirim sizr hesap vermek zorunda değilim. Aradan bir sene geçmiş bu süre zarfında girip de bakmamıştım. Sadece geçenlerde sırf merakımdan dolayı(bunun yanlış olduğunu biliyorum ve yanlış anlaşılabileceğini de ) hata ettim evet giriğ baktım. Ama bu kişi benim sadece eski sevgilim olsaydı zaten umrumda olmazdı. Dediğim gibi çook uzın bir sahibiz. Sevgililiğimiz bitmiş olsa da onunla hiiiiç görüşmemiş olsam da kendsinden nefret etmiyorum. Bilakis biran önce mutlu olmasını istiyorum

5 yıl geçirilen bir insan arkadaşın oluyor haliyle, merak edip üzülmeni anlıyorum. Bir noktada ilişki kopmuş, bazı sebepler belirtilmiş, o kişi de acı çekmiştir muhakkak. İletişime geçersen daha çok üzersin bence uzak dur, insanlar gidişatı değil başlangıçla bitişi hatırlamaya meyillidir, daha çok da bitişleri. Duyguların ne yöne gideceği bilinmez. Bırak hayatına devam etsin, o şifreleri unutmalısın.
Teşekkür ederim

Sanırım ben kendimi ifade edemedim. Onun üzgünlüğü ben değilim. Hayatında maddi manevi bir çok olumsuzluk vardı. Yıllardır onlarla boğuşuyor. Ben ona her zaman destek oluyordum. Şuan yine onlarla boğuşuyor ama anladığım kadarıyla çok daha mutsuz. Bizim de ilişkimizin sonuna doğru birbirimize olan aşkımız zaten bitmişti( belki de hiç başlamamıştı bilmiyorum) ama biz hep çok yakım dosttuk. İlişkimiz bitince de dostluğumuz da bitmiş oldu.

iyi hos da.. hesabina giris yaparak ve yazismalarini okuyarak bu iyi niyetini tamamen silmis oluyorsun.

hesabina göz attim meraktan ve üzüldüm vs deseydin anlardim. ama bu durumda bambaska düsünüyorum. kendi niyetini sen bilirsin yinede.
ama hic hos gözükmüyor burdan..

kizlarla yazismalarini da okudunmu ...?!?:KK51:

Eski sevgilinizin hesabına ilk kez mi baktınız ara ara bakıyor musunuz?
İnstagramda artık girişler kaydediliyor ip adresleri yani.
Eski sevgiliniz daha önceden girdiyseniz bu tanımlı adresinizi görmüştür ve girdiğinizi biliyordur belki de bu yüzden acıtasyon yapıyordur.
Görmediyse bile artık görecektir.

iyi hos da.. hesabina girerek ve yazismalarini okuyarak bu iyi niyetini tamamen silmis oluyorsun.

hesabina göz attim meraktan ve üzüldüm vs deseydin anlardim. ama bu durumda bambaska düsünüyorum. kendi niyetini sen bilirsin yinede.
ama hic hos gözükmüyor burdan..

kizlarla yazismalarini da okudunmu ...?!?:KK51:
karşıdan öyle görünüyor evet ama gerçekten öyle değil Ya zaten burda kimse beni tanımaz etmez neden yalan söyleyeyim ki öyle bişey olsaydı Derdim o zaman evet onu seviyorum onu özledim vs diye . Hayır hayır hayır... Sadece çok eski bi geçmişe sahibiz Kötü ayrılmadık böyle olunca da hala eski bir arkadaş gibi kaldı yani . Mutlu olmasımı isterdim. Bir ortak arkadaşımız vardı onunla yazışmasını okudım sadece çıktım sonra.

karşıdan öyle görünüyor evet ama gerçekten öyle değil Ya zaten burda kimse beni tanımaz etmez neden yalan söyleyeyim ki öyle bişey olsaydı Derdim o zaman evet onu seviyorum onu özledim vs diye . Hayır hayır hayır... Sadece çok eski bi geçmişe sahibiz Kötü ayrılmadık böyle olunca da hala eski bir arkadaş gibi kaldı yani . Mutlu olmasımı isterdim. Bir ortak arkadaşımız vardı onunla yazışmasını okudım sadece çıktım sonra.

iyi tamam ozaman biz ne yapalim? ne dememizi bekliyorsun?
hayir dualari yap eski sevgiline madem cok mutlu olmasini istiyorsun..

Iki kisi sevgili olunca birbirine neden sifreleri verir ben de bunu anlamiyorum.
Iliski bitmis. Bir yil sonra adamin en ozeline girip neden mesajlar okunur? Mutlu olsaydi sorun yoktu da mutsuz olunca vicdan mi yapildi?
Tekrar aramak, iletisime gecmek kullenen alevi yeniden canlandirir. Birak yaralari kabuk baglasin. O sifreleri de unut lutfen. Yaptigin aslinda suc biliyor musun? Baskasinin ozel hesabina izinsiz giris yapiyorsun.

Hesaplarının şifresi ben onunla arkadaşken de bende vardı ve giriğ baktığımı biliyordu. Sevgili olunca da hiçbirşey değişmedi aynı şekilde girip baktığımı biliyordu. Şuan yine aynı şifreyle. Eminimki girip baktığımı bilse bile bunu suç olarak algılamayacak . Ha şimdi Sevgilimi herkesten çok seviyorum İçimdeki sevgiyi ve sadakati ben bilirim sizr hesap vermek zorunda değilim. Aradan bir sene geçmiş bu süre zarfında girip de bakmamıştım. Sadece geçenlerde sırf merakımdan dolayı(bunun yanlış olduğunu biliyorum ve yanlış anlaşılabileceğini de ) hata ettim evet giriğ baktım. Ama bu kişi benim sadece eski sevgilim olsaydı zaten umrumda olmazdı. Dediğim gibi çook uzın bir sahibiz. Sevgililiğimiz bitmiş olsa da onunla hiiiiç görüşmemiş olsam da kendsinden nefret etmiyorum. Bilakis biran önce mutlu olmasını istiyorum
Biz neyi tartışıyoruz şuan anlamadım.
Evet bize hesap vermek zorunda değilsin. Ama sadakat ve sevgi konusunda hesap vermek zorunda olduğun bir kişi var. Şuanki sevgilin. Git sor ona, konuyu anlat. Hem bu açtığın konuyu hemde benim yazdıklarımı okut. O karar versin. Bakalım kime hak verecek??? Sana mı bana mı... Cevabı belli değil mi... Hala neyi tartışıyoruz burada.
Ayrıca öyle eminim ki o da suç olarak algılamaz falan demekte yaptığınız şeyin suç olduğunu değiştirmiyor. Kaldı ki zerre aklı ve gururu varsa eski sevgilisinin, üstüne üstlük halihazırda başka bir adamla birlikte olan eski sevgilisinin habersiz bir şekilde hesabında dolaşmasını, özelini okumasını kabul etmez!

Iki kisi sevgili olunca birbirine neden sifreleri verir ben de bunu anlamiyorum.
Iliski bitmis. Bir yil sonra adamin en ozeline girip neden mesajlar okunur? Mutlu olsaydi sorun yoktu da mutsuz olunca vicdan mi yapildi?
Tekrar aramak, iletisime gecmek kullenen alevi yeniden canlandirir. Birak yaralari kabuk baglasin. O sifreleri de unut lutfen. Yaptigin aslinda suc biliyor musun? Baskasinin ozel hesabina izinsiz giris yapiyorsun.
Sevgili olunca şifreleri almadım. Biz çok önceden çok yakın dosttuk. O zamandan beri şifresi aynı zaten. Sevgiliyken de değiştirmedi. Ayrıldıktan sonra da değiştimemiş.

Back
X