- 21 Mart 2024
- 69
- -15
- 1
- 21
- Konu Sahibi Ceylinihan98
Mesaj atarsan cevapsız birakmam haberin olsun ne demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin çok....Ya kızım niye böyle şeyler yazıp bir taraflarını kaldırıyorsunuz bu erkeklerin ? Yazma kızım böyle yazma. Bu adam sana gel meez. He arada yazar bak. Arar. Çünkü bilir ki bu kız cepte. “Arada arayıp, yazayım bir. Duruyor mu orada, aynı mı ? Tamam dursun. “Der. Sonra nerede buna it gibi davranan, yüzüne bakmayan, naza çeken, gider onun peşinden koşar. Bu işin oluru bu…
Erkek evli dahi olsan kadını cepte görmeyecek. Gidebileceğini, onsuz yapabileceğini bilecek. Konusurken bu bilinçle konussan adamla, zaten barışalım diye peşinden koşmazsın. Bırak o senin peşinden koşsun
Niye çirkin çirkin kızların yanında gül gibi adamlar var ? Ya da tam tersi ? Valla hep bundan. Bu bana gelmez diyip üstüne düşmüyorlar. Karsıdaki de bakıyor ki adam akıllı ilgilenmiyor , etmiyor o onun peşinden koşuyor. Bu işin oluru bu yaniHaklisin çok....
Bende sana sorayım ejderhan ne renk olsunMesaj atarsan cevapsız birakmam haberin olsun ne demek
Eki Görüntüle 3411305
Nasıl yani hayal fantezi dunyasiBende sana sorayım ejderhan ne renk olsunyani adam diyor ki ben senin hayal ve fantezi dünyanı geliştirmeye okeyim ama daha fazlası yok sen ne istersen ok ama biz yokuz ama muhtemeln sen bu msjları bile bi şekilde adama ulaştırcan bari selamımızı söyle
Kanka sal üzer seni kullanıldığınla kalırsınNasıl yani hayal fantezi dunyasi
Yani kullanmam için açık kapı mi bırakmışKanka sal üzer seni kullanıldığınla kalırsın
Ay daraldım size burda sabaha kadar türkçeden türkçeye çeviri yapmayacağım git yalvar adama barışalım köle olcam diyeYani kullanmam için açık kapı mi bırakmış
Sen değil canim o sdhhdjdYani kullanmam için açık kapı mi bırakmış
Sen değil canim o sdhhdjd
Bu arada arkadaşın tam olarak bu
Adam seninle barışma ihtimalini ejderhanın renk seçimine eşit tutmuş.
Mesaj atarsan cevapsız bırakmam yüz verirsen neler neler demek istemiş bence yolu siz verin ve uzaklaşınOndan başkası yok mu dünyada olamamış bitmiş. Ayrıca banane barışcam ben senle ne ya çocuk gibi erkek dediğin olgun olur çocuk gibi mesajlar ciddiyet bile yok mesajda farkında mısın neden çünkü cepte görüyor yol verin emin olun daha iyisi gelecek . Yoksa bu böyle mıknatıslı kirpik gibi tak çıkar olacak yani
Bende sana sorayım ejderhan ne renk olsunyani adam diyor ki ben senin hayal ve fantezi dünyanı geliştirmeye okeyim ama daha fazlası yok sen ne istersen ok ama biz yokuz ama muhtemeln sen bu msjları bile bi şekilde adama ulaştırcan bari selamımızı söyle
Çocuk niye yavşak oldu şimdi anlamadım?Sen değil canim o sdhhdjd
Bu arada arkadaşın tam olarak bu
Ben de barışmalarının imkansız olduğuna vurgu yapmak için dalga geçiyor diye düşündüm. Ki öyle bence.ay ne demek ki bu?
yeni bir seks jargonu mu?
ben o kısmı ne saçmalıyor bu diyerek okumuştum.