- 22 Temmuz 2018
- 628
- 50
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
Ortalığı karıştırmaya mı çalışıyorsun yani sence ne kadar mantıklı bu hareket?Şu an erkek arkadaşım var. Karşı tarafında var kız arkadaşı ve biz ayrılalı 1 yıl geçti fakat ben ilişkideyken farkında olmayıp şu an farkında olduğum hatalar yapmışım hep. Bipolar hastasıyım. Hastalığımın verdiği sorunlar ataklar nedeniyle hep kavgalar çıkartmışım. Ona uzunca özür mesajı atmak istiyorum. Ama doğru mu bilmiyorum. Sizce yapmak doğru mu yoksa içimde mi kalmalı?
Doğru degil geçti gittiŞu an erkek arkadaşım var. Karşı tarafında var kız arkadaşı ve biz ayrılalı 1 yıl geçti fakat ben ilişkideyken farkında olmayıp şu an farkında olduğum hatalar yapmışım hep. Bipolar hastasıyım. Hastalığımın verdiği sorunlar ataklar nedeniyle hep kavgalar çıkartmışım. Ona uzunca özür mesajı atmak istiyorum. Ama doğru mu bilmiyorum. Sizce yapmak doğru mu yoksa içimde mi kalmalı?
sacmalamayın??? Ne değişecek karsı tarafı huzursuz ediyorsunuz sevgılınızıde ne munasebet ya ınsanların hayatına lak dıye dalıyorsunuz ıcınde kalsın bıpolar hastalıgının bunla ılgısı ne ayrıcaŞu an erkek arkadaşım var. Karşı tarafında var kız arkadaşı ve biz ayrılalı 1 yıl geçti fakat ben ilişkideyken farkında olmayıp şu an farkında olduğum hatalar yapmışım hep. Bipolar hastasıyım. Hastalığımın verdiği sorunlar ataklar nedeniyle hep kavgalar çıkartmışım. Ona uzunca özür mesajı atmak istiyorum. Ama doğru mu bilmiyorum. Sizce yapmak doğru mu yoksa içimde mi kalmalı?
Herkes yanlış bulmuş ama ben atardım sanırım. Belki sizin yaptığınız şeyler o insanda derin yaralar açtı, hala etkisinden kurtulamadı. Ben özür dilemek isterdim.Şu an erkek arkadaşım var. Karşı tarafında var kız arkadaşı ve biz ayrılalı 1 yıl geçti fakat ben ilişkideyken farkında olmayıp şu an farkında olduğum hatalar yapmışım hep. Bipolar hastasıyım. Hastalığımın verdiği sorunlar ataklar nedeniyle hep kavgalar çıkartmışım. Ona uzunca özür mesajı atmak istiyorum. Ama doğru mu bilmiyorum. Sizce yapmak doğru mu yoksa içimde mi kalmalı?
Aradan bir yıl geçmiş ve yeni sevgili yapmış birine özür mesajı atmak kendini hatırlatmaktan başka bir şey değildir. Geçiniz bu vicdan azabı ayaklarınıHerkes yanlış bulmuş ama ben atardım sanırım. Belki sizin yaptığınız şeyler o insanda derin yaralar açtı, hala etkisinden kurtulamadı. Ben özür dilemek isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?