- 15 Şubat 2013
- 25.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.621
- 798
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
Jxhxhxh güldüm bunaO su an musait degildir konuyu acip yukseldiyse eger ahshhd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jxhxhxh güldüm bunaO su an musait degildir konuyu acip yukseldiyse eger ahshhd
Jsjsjssj inşallah yara bere etmez jsjskjsO su an musait degildir konuyu acip yukseldiyse eger ahshhd
Hasta olup ölceksin umudunu kirmis gibi olmiim amaAynen. Evde kalmış bir erkeğim.
Oo erkekk diye düşündüyse neden olmasinO su an musait degildir konuyu acip yukseldiyse eger ahshhd
Özelden zeroya mi yürüyor napiyor jsjsjOramakoma vasiyaku gitti galiba
Neden hasta olacakmışım?Hasta olup ölceksin umudunu kirmis gibi olmiim ama![]()
YA ne demezsin şu an biri telefonuma baksa ihanet ediyorum sanarOo tabi beğenilmek güzel şey keyifler gıcır nsjsjs
Yalnızlıktan işte hasta olup ölüceksin genç yaşta tühNeden hasta olacakmışım?
YalnizliktanNeden hasta olacakmışım?
Keşke demeseydin ya belki yaşardı jdjdYalnizliktandram, gözyasi, elem, keder hepsi swni bekliyo. Umudunu kirmis gibi olmiim ama vxvxvx
Ben hepinizi gömerim merak etme.Yalnizliktandram, gözyasi, elem, keder hepsi swni bekliyo. Umudunu kirmis gibi olmiim ama vxvxvx
Sizi son gelişmelerden haberdar ederim merak etmeyinÖzelden zeroya mi yürüyor napiyor jsjsj
Sen anca elizabetle bundan sonravxvxhxg umudunu kirmis gibi olmiim ama.Ben hepinizi gömerim merak etme.
İzledin mi ölüm provasını iyice asaminin ruhuna bürünmüşşün öyle yapma bak.Ben hepinizi gömerim merak etme.
Ayy inşallah yara bere etmez konu sahibi gibi sjsjjsSen anca elizabetle bundan sonravxvxhxg umudunu kirmis gibi olmiim ama.![]()
Hani yanliz ölücektin kanitlamak lazim bu kadar hava attin bakBen hepinizi gömerim merak etme.
Ben yalnızlığa alışkınım. Siz kendinizi düşünün.:)Sen anca elizabetle bundan sonravxvxhxg umudunu kirmis gibi olmiim ama.![]()
Yahu sus be gece gece uyandi herkes evde bxbxvxbAyy inşallah yara bere etmez konu sahibi gibi sjsjjs
Evet önden o ölecek ki biz anlicaz yalnız ölüp ölmediğini nsjsjHani yanliz ölücektin kanitlamak lazim bu kadar hava attin bak![]()
:)Ben yalnızlığa alışkınım. Siz kendinizi düşünün.:)