- 17 Ağustos 2023
- 8.474
- 28.763
- 468
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
Ya duygulandırıyorsun beniBen yalnızlığa alışkınım. Siz kendinizi düşünün.:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya duygulandırıyorsun beniBen yalnızlığa alışkınım. Siz kendinizi düşünün.:)
Ay sende duygu var mıydı ya?Ya duygulandırıyorsun beni![]()
Kawasaki kac yasindasin ?asl?Ay sende duygu var mıydı ya?
Zeros esini bi kontrol et 1yatiyor mu ,bu yamazki eşin mi yoksa.bu nedir yaw tripleniyor sana annsnsYa duygulandırıyorsun beni![]()
Oo şimdide duygulu senmi oldun yani nasil dönüş yaptın öyleAy sende duygu var mıydı ya?
Evde kalınacak yaşta.:)Kawasaki kac yasindasin ?asl?
Mışıl mışıl uyuyor adamZeros esini bi kontrol et 1yatiyor mu ,bu yamazki eşin mi yoksa.bu nedir yaw tripleniyor sana annsns
Parola :)Kawasaki kac yasindasin ?asl?
Talipler aranıyor kiriterlerini yaz yalnizlar gelsinEvde kalınacak yaşta.:)
NEyse kismetsizsin boyle de devam eder bu. Umudunu kirmak gibi olmasinEvde kalınacak yaşta.:)
Böyle böyle yapayalniz genç yaşta ölüp gidecek napsin.NEyse kismetsizsin boyle de devam eder bu. Umudunu kirmak gibi olmasin
Ben hiçbir zaman umut etmedim canım zaten. Sizin gibi duygularımla yaşamıyorum.NEyse kismetsizsin boyle de devam eder bu. Umudunu kirmak gibi olmasin
Herkes olmak ister bir kedi. Hadi hadi yeme beni. Napiyosun o zaman kadinlar kulubunde?Ben hiçbir zaman umut etmedim canım zaten. Sizin gibi duygularımla yaşamıyorum.
Niye bura eş bulma sitesi mi?:)Herkes olmak ister bir kedi. Hadi hadi yeme beni. Napiyosun o zaman kadinlar kulubunde?
Seks yaptığın tek kişiydi diyorum diğeriyle de yaşadım ama bir kere ve ileri gitmedim anlamadan konuşmuşsunHuhhh önceki konunda da yorum yapmistim ama simdi sasirdim. Iki kere cinsellik yasamissin? Neden ilk ve tekti diyorsin ki? Kimse seni tanimiyor yalan söylemene gerek yokki. Önce bence sen bir kafani toparla sexten önce.
Ya nasıl onun aklıma gelmesini engellerim diyorum yoksa bir çözüm önerin dalga geçeceğin yerde yazmayadabilirsin. Komik değil.Sen ne istiyorsun yeni üye?ne dicez ayol?her mesajın birbirinden garip aa.el birliğiyle cuma çıkışı kkda para toplayıp vibrator mu alalım sana?
Sen benden de olumsuz çıktınYalnız yaşamak insanın kendi seçimi falan değildir. Bazılarının kaderi bu. Ne yaparsa yapsın kurtulamaz. Asıl boşa ümit verenler daha çok zarar verirler.
Sadece seversin mi? Ne diyorsunuz yaSevilip sevilmek..e seversin sadece bu da bi seçenek
Saçmaladın.Ahshdh valla ise yarayabilir, en azindan kızı üzmez, görevini tamamlar cekmeceye geri konur![]()
Yazık şu yorumlara bak ben utandım. Kadının düşmanı kadınmış cidden.Yok bunun gözü dönmüş hallenmis belli vibratorun halini koymaztemiz bi sevişmesi lazım.