Haklısın, ben kendime uygun birisini bulamıyorum, kabul edilemiyecek bisorunu çıkıyor, başkasıyla o nişanlıyken ciddi anlamda görüştüğüm oldu yalnız önemli yalanları oldu, o herşeyini bildiğim birisi, ben de ona en acı duyguları yaşattım, kendim de o bunları yaşarken benzeri şekilde üzülüyordum, onu da çok üzdüğümün farkındayım. Bizim hiç kavgamız olmadı, ses tonumuzu birbirimize yüksettiğimiz fln da olmadı. Aynı şehirde yaşıyorduk hep, sonra işi nedeniyle 2 yıldır istanbulda, hiç istemediği bişehirde. Ben de onu işiyle ilgili zor olan 2 yıllık bir kursa başladığında yaşattım en dip şeyleri, kendim de yaşadım o ayrı.Hipnozla hafıza siliyorlar biliyo musun ? Sen ve senin gibi aşk acısı çekenlere tavsiyemdir .. 3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değerler vermeyin ..
Bu nasil bir coklu kaos? Ne siz 32 yasinda gibisiniz, ne de karsi taraf 28 yasinda gibi.
Ne duygularinizin arkasinda durmayi bilmissiniz ne de icinizdeki sevgiye sahip cikmayi... Bildiginiz tek sey baskalarinin da hayatlarini hayal kirikligina ugratmak zaar...
Bu tarz durumlarda başkasıyla evliliğin sonu da ayrılık oluyor, tamamen bitmesi gerekikor gibi karşılıklı, en yakın akrabamda gördüm, her ikisi de başkalarıyla evlendi çocuklarından sonra boşanıyorlar, biri boşandı diğeri de boşanıyor. Tabiki biarada olmak değil niyetleri yalnız sonu daha kötü oluyor.Kusura bakmayin ama evlenseniz bile birkac ay sonra sanki yine başkalarıyla nisanlanabilir izlenimi verdiniz bana ikiniz de.
Güven yokmuş, sizi aldatmış, araya yollar ve yıllar girmiş siz yalnızca takıntı yapmışsınız.
Tekrar okuyun, konu eski sevgili nasıl affedilirBaşını okudum bişey anlamadım.
Ben duruldum ve yaşadıklarım nedeniyle olgunlaştım o yönden, biailem olsun istiyorum.Kusura bakmayin ama evlenseniz bile birkac ay sonra sanki yine başkalarıyla nisanlanabilir izlenimi verdiniz bana ikiniz de.
Güven yokmuş, sizi aldatmış, araya yollar ve yıllar girmiş siz yalnızca takıntı yapmışsınız.
İçimde o olsa da ben vageçmiştim ondan, iletişim kurma çabasında olan o şuan, bu durum da aklımı karıştırıyor, yönlenemiyorum yeni bişeyeKusura bakmayin ama evlenseniz bile birkac ay sonra sanki yine başkalarıyla nisanlanabilir izlenimi verdiniz bana ikiniz de.
Ne yaptığının farkında olman da güzel .. birbirinize ses yukseltmemissiniz ama daha büyük olumsuzluklar yasatmissiniz. Bile bile dibe gomulmussunuz .. belli ki iyi gelmiyorsunuz birbirinize .. açık açık inatlasiyorsunuz. .bunu sevgiye yormaktan vazgeç ,ego savaşı ..kendine daha büyük zararlar vermeden dön bu yoldan .. sil kafandan ,yeni mutluluklar için kafanın temiz olması gerek ..buna izin vermediğin sürece geçmişinle mutsuz olmaya devam edeceksin ..Haklısın, ben kendime uygun birisini bulamıyorum, kabul edilemiyecek bisorunu çıkıyor, başkasıyla o nişanlıyken ciddi anlamda görüştüğüm oldu yalnız önemli yalanları oldu, o herşeyini bildiğim birisi, ben de ona en acı duyguları yaşattım, kendim de o bunları yaşarken benzeri şekilde üzülüyordum, onu da çok üzdüğümün farkındayım. Bizim hiç kavgamız olmadı, ses tonumuzu birbirimize yüksettiğimiz fln da olmadı. Aynı şehirde yaşıyorduk hep, sonra işi nedeniyle 2 yıldır istanbulda, hiç istemediği bişehirde. Ben de onu işiyle ilgili zor olan 2 yıllık bir kursa başladığında yaşattım en dip şeyleri, kendim de yaşadım o ayrı.
Kimseyle bişey düşünmeme kararı almıştım, o zamn böyle devam edicem hayatıma, çünkü geçen sadece zamanım oluyor, hoş bır bayan olsam da deneme yanılma yapmak istemiyorum hayatımda, yeterince yaptım, böyle bekar devamNe yaptığının farkında olman da güzel .. birbirinize ses yukseltmemissiniz ama daha büyük olumsuzluklar yasatmissiniz. Bile bile dibe gomulmussunuz .. belli ki iyi gelmiyorsunuz birbirinize .. açık açık inatlasiyorsunuz. .bunu sevgiye yormaktan vazgeç ,ego savaşı ..kendine daha büyük zararlar vermeden dön bu yoldan .. sil kafandan ,yeni mutluluklar için kafanın temiz olması gerek ..buna izin vermediğin sürece geçmişinle mutsuz olmaya devam edeceksin ..
Kimseyle bişey düşünmeme kararı almıştım, o zamn böyle devam edicem hayatıma, çünkü geçen sadece zamanım oluyor, hoş bır bayan olsam da deneme yanılma yapmak istemiyorum hayatımda, yeterince yaptım, böyle bekar devam
Böylesi en iyisi, ailemle birlikte yasarken çevremdeki beklentiler çok olduğu için bir ilişkide birisine onu tanıyabilcek zamanimi ayiramiyorum, tanimaya calistigim kisinin kabul edilemez sakladığı bişey olabiliyor, veyâ gorunurde hoşlansan ten uyumu olmayabiliyor, bulaşıcı hastalık riski de var bircogumuzun farkında olmadığı, en temiZi böyle devamNeden böyle birşey yapıyosun ? Doğru zaman , doğru insan olduğu sürece beklemenin bir mantığı yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?