Aynen öyle, dümdüz unut, seni kullanıyor..O beni sevmiyor biliyorum sadece menfaati olduğu için yanında tutmaya devam ediyor
Mi?sadece menfaati olduğu için yanında tutmaya devam ediyor belki de
Sevgilisi olan adamla neden birlikte oluyorsunuz ki?Geçen gün de evime geldi, sabaha kadar birlikte olduk
Birlikte olduğunuz kişi dolandırıcı sadakatsiz ve sapıkBorç alırken ailevi durumlarının kötü olduğunu falan demisti ama tatile gitti
Ama aynı anda beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyor.
Herife bak ayranim dökülmesin yogurdum ekşimesin mantığı mi bu. Bacım kurban olayim sevgilim var diyip yapan erkek (eski sevgili bile olsa) sana döndüğünde eski olana da aynisini yapar. Unut yahu yaptığı kötü şeyleri düşün yeni ilişkiye basla zor olur başlarda aklina gelir ama sonra geçer giderEski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum. Oysa bana yeni bir ilişkisi olduğunu söylüyor ve gelmememi istiyor. Ama aynı anda beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyor. Haliyle ben de sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyorum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyor. Geçen gün evime geldi, sabaha kadar birlikte olduk ve benden bir miktar borç aldı. Borç alırken ailevi sıkıntılarından bahsetti, ama ertesi gün tatile gittiğini ve gezip fotoğraflar paylaştığını gördüm. Sonra bana, ‘Biliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’ gibi şeyler söyledi.Üstelik sevgilisine dertlerini anlatamadığını, dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü de söylüyor. Ben hâlâ hayatıma ondan başka kimseyi alamıyorum. Biz ayrılalı bir yıl oldu ve kimseden hoşlanamıyorum. İçimde bu konuyu nasıl halledebilirim? Ömür boyu onu bekleme isteğinden kendimi nasıl vazgeçirebilirim?
Umarım ama gerçek olanlar da oluyor. Zaten bunu kullanıyor fb olarak buda kabul etmiş gurur denen birşey yok. Senden sonradan ne kadar iğrenç bahsedecek Merak etme.. konu sahibi.Ayyy inşallah kurgudur yaa
Ne bu yalı çapkını dizisi falan mı? Evine nasıl pat diye giriyorsunuz çatıdan balkondan mı? " Sen bana lazımsın" derken açık açık sevişmemiz gereken konular var demiş. Sevgilisi olan biriyle nasıl ilişki kurarsınız? Hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz, gururunuz yok mu? Herifin kapısına kadar hediye göndermeler, ayağına gitmeler, borç vermeler falan. Böyle böyle kaldırıyorsunuz bunların g.tlerini işte. Ne kadar para vermiştiniz? Geri ödemedi mi?Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum.sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyordu.Bir gün yine ben habersiz şekilde evine gittim odasına aldı beni ve küçük bir not gözüme ilişti.Biri ona "İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi düşünüyormuş.Ama 2 rakamını soramadım çünkü biz ayrilali 1 sene oldu.2 rakamı olduğuna göre ikimizi aynı anda yürütmüş.benden bir miktar borç almıştı.Borç alırken ailevi sıkıntılarından bahsetti,ama ertesi gün tatile gittiğini ve gezip fotoğraflar paylaştığını gördüm.Sonra bana, ‘Biliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’ gibi şeyler söyledi.Üstelik sevgilisine dertlerini anlatamadığını, dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü de söylüyor.Ben hâlâ hayatıma ondan başka kimseyi alamıyorum.Biz ayrılalı bir yıl oldu ve kimseden hoşlanamıyorum.İçimde bu konuyu nasıl halledebilirim?Ona karşı çok yumuşak kalıyorum ve hayır diyemiyorum.
aslında çok yanlış yolda olduğunu biliyorsun kendine değer versen bunları layık görmezsin Aşkından ölsen bile bu çapsız insana gölgeni bile göstermemen gerekir.verdiğin borcu geri al o parayla mis gibi ıkı gün tatil yap ve asla bir daha evininin önünden bile geçme. zaman herşeyin ilacıdırEski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum.sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyordu.Bir gün yine ben habersiz şekilde evine gittim odasına aldı beni ve küçük bir not gözüme ilişti.Biri ona "İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi düşünüyormuş.Ama 2 rakamını soramadım çünkü biz ayrilali 1 sene oldu.2 rakamı olduğuna göre ikimizi aynı anda yürütmüş.benden bir miktar borç almıştı.Borç alırken ailevi sıkıntılarından bahsetti,ama ertesi gün tatile gittiğini ve gezip fotoğraflar paylaştığını gördüm.Sonra bana, ‘Biliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’ gibi şeyler söyledi.Üstelik sevgilisine dertlerini anlatamadığını, dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü de söylüyor.Ben hâlâ hayatıma ondan başka kimseyi alamıyorum.Biz ayrılalı bir yıl oldu ve kimseden hoşlanamıyorum.İçimde bu konuyu nasıl halledebilirim?Ona karşı çok yumuşak kalıyorum ve hayır diyemiyorum.
Hanımefendi ne anlatıyorsun sabah sabah içim şişti" özsaygı"sızlığından. geçen sosyal medyada bi yerde gördüm kadının biri aynen böyle yaşadığı abuk subuk şeyi sanki çok dramatik ve romantik büyük bir aşkmış gibi anlatıyordu. yok kopamıyoruz yok gözlerime baktı yok benim için çok değerlisin dedi şöyle ağladım böyle oldu bilmem ne. Magandanın biri gelmiş yorum olarak "bi de ç*kmıştır sonra sana" yazmış. Çok terbiyesiz ve üslupsuz bir cevap ama ne yazık ki sonuna kadar haklı. Çünkü bu adamların bakış açısı bu. Olayları amaçları bu.Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum. sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?