Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum.sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyordu.Bir gün yine ben habersiz şekilde evine gittim odasına aldı beni ve küçük bir not gözüme ilişti.Biri ona "İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi düşünüyormuş.Ama 2 rakamını soramadım çünkü biz ayrilali 1 sene oldu.2 rakamı olduğuna göre ikimizi aynı anda yürütmüş.benden bir miktar borç almıştı.Borç alırken ailevi sıkıntılarından bahsetti,ama ertesi gün tatile gittiğini ve gezip fotoğraflar paylaştığını gördüm.Sonra bana, ‘Biliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’ gibi şeyler söyledi.Üstelik sevgilisine dertlerini anlatamadığını, dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü de söylüyor.Ben hâlâ hayatıma ondan başka kimseyi alamıyorum.Biz ayrılalı bir yıl oldu ve kimseden hoşlanamıyorum.İçimde bu konuyu nasıl halledebilirim?Ona karşı çok yumuşak kalıyorum ve hayır diyemiyorum.