Evet yatakta isini halledene kadar bi 15dk falan degerlisindir tabi sonra cöp parcasısın beyefendi tekrar azana kadarBiliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’
Bu herife harcadığınız en küçük bir enerjiye yazık. Kendi huzursuzluğunu hepinize yayarak bulaştırarak hayatınızı zehir edecek. Siz de elde etme çabasıyla mahvolacaksınız ikiniz de. Git anlat kadına benle de ilişkisi var hem de şunca zamandır diye gör bak ne yalanlar dökülecek ne hakaretler yiyeceksin o sevgilinden"İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi düşünüyormuş.
Hanımefendi ne anlatıyorsun sabah sabah içim şişti" özsaygı"sızlığından. geçen sosyal medyada bi yerde gördüm kadının biri aynen böyle yaşadığı abuk subuk şeyi sanki çok dramatik ve romantik büyük bir aşkmış gibi anlatıyordu. yok kopamıyoruz yok gözlerime baktı yok benim için çok değerlisin dedi şöyle ağladım böyle oldu bilmem ne. Magandanın biri gelmiş yorum olarak "bi de ç*kmıştır sonra sana" yazmış. Çok terbiyesiz ve üslupsuz bir cevap ama ne yazık ki sonuna kadar haklı. Çünkü bu adamların bakış açısı bu. Olayları amaçları bu.
neymiş efendim yok "sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin" diyormuş yok "dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü" söylüyormuş bilmem ne. e bi de ç*kmıştır sonra sana. Romantize etme, kendini kandırma, seni seks için kullanıyor. Gerçi sadece seks değil maddi olarak da dolandırmış da neyse
Gerçekten de ona lazımsın ben olsam ben de seni bırakmam bu devirde böyle enayi kime nasip olmuş.Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum.sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyordu.Bir gün yine ben habersiz şekilde evine gittim odasına aldı beni ve küçük bir not gözüme ilişti.Biri ona "İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi düşünüyormuş.Ama 2 rakamını soramadım çünkü biz ayrilali 1 sene oldu.2 rakamı olduğuna göre ikimizi aynı anda yürütmüş.benden bir miktar borç almıştı.Borç alırken ailevi sıkıntılarından bahsetti,ama ertesi gün tatile gittiğini ve gezip fotoğraflar paylaştığını gördüm.Sonra bana, ‘Biliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’ gibi şeyler söyledi.Üstelik sevgilisine dertlerini anlatamadığını, dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü de söylüyor.Ben hâlâ hayatıma ondan başka kimseyi alamıyorum.Biz ayrılalı bir yıl oldu ve kimseden hoşlanamıyorum.İçimde bu konuyu nasıl halledebilirim?Ona karşı çok yumuşak kalıyorum ve hayır diyemiyorum.
Eski sevgilim,beni çok iyi inandırmıştı;kendisi boşanmış,iki çocuk sahibi ve benimle evleneceğine dair sözler vermişti.Ama birden başka birini buldu.Simdi çiktığim kız bakire diyor.Sen hep hayatımda kal diyor.Ben hâlâ “Acaba o kızı bırakır mı?Eğer çok iyi olursam bana döner mi?”diye bekliyorum.O bana hep bir gün belki kötü olacağım o zaman sana döneceğim diyor.Normalde asla kabul etmeyeceğim bir şey bu.Ne yaşadığımı anlayamıyorum.Daha önce kimseye karşı bu tür duygu hissetmemiştim.Onu beklemek,kendi hayatımı ve mutluluğumu ertelemem demek biliyorum ondan başka kimseye de içim ısınmıyor.Benimle de görüşmek isteyen başka insanlar çıkıyor karşıma ama şans bile veremiyorum.Sponsor olmamak lazim insanlara sonuçta başkası ile birlikte iken hem maddi hem terapist gibi sizinle sözde duygularınızı kullanarak hala görüşen bu kişinin bencilliğine ne diyebilirim ki .İzin veren sizsiniz insanlar tütün ürünlerini bile bırakmak için doktora gidiyor.Doktora gidebilirsiniz.Yani o kişiyi ne suçlar ne kizarim siz izin verince insan sizinle istediği kadar oynar .Belkide ayrılık la yüzleşmeli ve kafanızdaki hayaller ile yaşadığınız gerçekler arasındaki farkı fark etmeniz gerekiyor .Dışardan kolay görünüyor içerden çıkış yolu bulunmuyor demeniz yasadiginiz şeyin absürtlüğünü gizlemiyor.İster o evlenip baba olana kadar hatta daha sonrasında da ömrünüzü ona vakfedebilirsiniz çocuklarınin cici teyzesi olmaksa bir seçenek .İncitmek istemem fikrim bu insan duygularını kesip güçlenmeyi öğrenmek zorunda olmuyor diye bir şey yok
Yaşını çok merak ettim.Kızlar, aslında ondan kopmam gerektiğini biliyorum.Hatta bu konuda psikologdan terapi bile aldım.Bana yazarsa nasıl reddedebileceğim üzerine yöntem öğretti.Ama iş ciddiye binince, yani o bana yazdığında bütün öğrendiklerimi unutuyorum, resmen yelkenlerim suya iniyor.
Sanırım özsaygım çok zayıf… İnsanlara “hayır” demekte zorlanan biriyim.Karşımdaki ise kendini çok seven, özsaygısı yüksek biri.Ona borç verirken aslında bütün birikimimi verdim…Beni sevsin bana dönsün diye daha önce yapmadığım fedakarlıklar yaptım.Normalde kıskanç biriydim;başka bir erkek herhangi bir kızla konuşsa anında silebilen bir yapım vardı.Ama bu kişiyi, sevgilisi olduğunu açıkça söylemesine rağmen bırakamıyorum.
Biliyorum çoğunuz bana “gurursuzluk, özsaygısızlık” diyeceksiniz,farkındayım.Zaten bu sözleri en çok kendi içimde ben kendime söylüyorum.“Nasıl izin verdim, nasıl bu kadar kendimi hiçe saydım?” diye kendimi sorguluyorum.Ama işte mesele bu: kalbimle aklım çelişiyor. Akıl tarafım bırakmam gerektiğini biliyor, kalbim ise hâlâ ona bağlı.
Lütfen beni yargılamayın, zaten kendime yeterince yükleniyorum.Ben sadece böyle bir durumda olan biri bu bağı nasıl koparırnasıl kendi özsaygısını geri kazanır,onu bilmek istiyorum. Dışarıdan bakınca çok kolay görünüyor ama işin içinde olunca insan çıkış yolu bulamıyor.
Bi esc kaç para haberin var mı?Aynen kanka sen çok değerlisin ama sadece odasında
Ben 30 adam 41 yaşındaYaşını çok merak ettim.
Allah aşkınaaaaa yaaaaaaaaa 41 yaşındaki herif için mi bu tantana midem bulandı yok mu seni seven kimse biraz dövseler de aklın başına gelsin. İyyyy kapıya hediye bırakmışsın bir de 16-18 yaşlarında ergen sandım. Kuru çüklü 46 yaşında bakireyle evlenecekmişBen 30 adam 41 yaşında
Hiç kullananda yok ki çevremde ne bileyim benBi esc kaç para haberin var mı?
41 yaşındaki herif ücretsiz 30 luk cıtır bulmuş o da piyasayı bilmiyordur.Hiç kullananda yok ki çevremde ne bileyim ben
Bir de bakire sevgilisiyle 4-5 yıl sonra evlenecekmiş, şimdiki sevgilisinin notu da " Dağ ayısı kocammmm" ÖğğğğğBari çıtır olsaydı be kızım
Valla üzüldüm41 yaşındaki herif ücretsiz 30 luk cıtır bulmuş o da piyasayı bilmiyordur.
Ben üzülmedim ,her şeyi bilinçli yapıyor. 41 yaşındaki adamın ( hala şoktayım) ailevi sorunu var diye bütün birikimini veriyor kapısına hediye bırakıyor 15 yaşındaki ergenler gibi gizlice odasına giriyor neyine üzülecem kendini layık gördüğü muameleyi yaşıyor.Valla üzüldüm
Yaşlara acayip şaşırdım zaten yirmilerin başında bir kadin olsa anlicamda bu ne be hele herif bakire sevgilim var onunla evlenicem diyor buda pıtı pıtı hala gidiyorBen üzülmedim ,her şeyi bilinçli yapıyor. 41 yaşındaki adamın ( hala şoktayım) ailevi sorunu var diye bütün birikimini veriyor kapısına hediye bırakıyor 15 yaşındaki ergenler gibi gizlice odasına giriyor neyine üzülecem kendini layık gördüğü muameleyi yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?