Eski sevgilimi nasıl unuturum?

"İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi düşünüyormuş.
Bu herife harcadığınız en küçük bir enerjiye yazık. Kendi huzursuzluğunu hepinize yayarak bulaştırarak hayatınızı zehir edecek. Siz de elde etme çabasıyla mahvolacaksınız ikiniz de. Git anlat kadına benle de ilişkisi var hem de şunca zamandır diye gör bak ne yalanlar dökülecek ne hakaretler yiyeceksin o sevgilinden

Diğer kadınla seks yapmadığına inanmadım ben sen de inanma. Daha iyi performans göster diye uydurmuş.

Ne güzel yazdınız. Anlamayan kadın yoktur diye düşünüyorum bağımlılık hali geliştirmiş kabullenmiyorlar. Bence para vermesi vs o malum kişi jigolosu olmuş gibi. Yani en sevilen 2 şey ile elinde tutmaya çalışıyor 1 seks 2 para. Değerlisin falan tabi ki der bunları tamamen kısın arayıp soruyor mu bakalım.
Yani bir sineği çöpün ortasına koyarsak gitmemesi gerçekten çok zor ve imkansız. Çünkû o bir sinek son derece karaktersiz.Aslinda çift olsalar bu tipler de kimseye zararları olmasa. Bakire kız eminim sadıktır umarım kurtulur bu açlardan.
Kadınlar anlayın şunu aşkla sevişmek için sevişmiyor erkekler öyle olsa genelevler olmaazdi böyle bir sektör olmazdı. Sizi gram sevmezler ölseniz umrunda olmaz. Kendinizi sevin ve değer verin sizi seven insanlara değer verin.
Duygusuz ilişkiler ve çok sık eş değiştirme iki cinse de zarar veriyor kişiliğiniz bozulmaya başlıyor. Bu insanlar dikkat edin çok yalnızlar.

Sponsor olmamak lazim insanlara sonuçta başkası ile birlikte iken hem maddi hem terapist gibi sizinle sözde duygularınızı kullanarak hala görüşen bu kişinin bencilliğine ne diyebilirim ki .İzin veren sizsiniz insanlar tütün ürünlerini bile bırakmak için doktora gidiyor.Doktora gidebilirsiniz.Yani o kişiyi ne suçlar ne kizarim siz izin verince insan sizinle istediği kadar oynar .Belkide ayrılık la yüzleşmeli ve kafanızdaki hayaller ile yaşadığınız gerçekler arasındaki farkı fark etmeniz gerekiyor .Dışardan kolay görünüyor içerden çıkış yolu bulunmuyor demeniz yasadiginiz şeyin absürtlüğünü gizlemiyor.İster o evlenip baba olana kadar hatta daha sonrasında da ömrünüzü ona vakfedebilirsiniz çocuklarınin cici teyzesi olmaksa bir seçenek .İncitmek istemem fikrim bu insan duygularını kesip güçlenmeyi öğrenmek zorunda olmuyor diye bir şey yok

Gerçekten de ona lazımsın ben olsam ben de seni bırakmam bu devirde böyle enayi kime nasip olmuş.

Eklentiler

• 1000018132.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 2
Eski sevgilim,beni çok iyi inandırmıştı;kendisi boşanmış,iki çocuk sahibi ve benimle evleneceğine dair sözler vermişti.Ama birden başka birini buldu.Simdi çiktığim kız bakire diyor.Sen hep hayatımda kal diyor.Ben hâlâ “Acaba o kızı bırakır mı?Eğer çok iyi olursam bana döner mi?”diye bekliyorum.O bana hep bir gün belki kötü olacağım o zaman sana döneceğim diyor.Normalde asla kabul etmeyeceğim bir şey bu.Ne yaşadığımı anlayamıyorum.Daha önce kimseye karşı bu tür duygu hissetmemiştim.Onu beklemek,kendi hayatımı ve mutluluğumu ertelemem demek biliyorum ondan başka kimseye de içim ısınmıyor.Benimle de görüşmek isteyen başka insanlar çıkıyor karşıma ama şans bile veremiyorum.

Yaşını çok merak ettim.

Ben 30 adam 41 yaşında
Allah aşkınaaaaa yaaaaaaaaa 41 yaşındaki herif için mi bu tantana midem bulandı yok mu seni seven kimse biraz dövseler de aklın başına gelsin. İyyyy kapıya hediye bırakmışsın bir de 16-18 yaşlarında ergen sandım. Kuru çüklü 46 yaşında bakireyle evlenecekmiş

İnanılmazsınız. Boşanmış, çocuklu sizden 10 yaş büyük üstüne sevgilisi var.
Nasıl bir değersizlik hissi bu sizdeki? Acil terapiye başlayın. Unutmak istiyorsanız da her yerden iletişimi koparın. Öyle öpüşüp koklaşarak, kapısına köpek olarak kimseyi unutamazsınız.

Size acı veren bir ilişkiyi zamanında mutlu ettiği anlar ve hayaller için bırakıyorsunuz.Birakmak sizi daha güçlü yapar bırakmak sizin iradenize sizin kendi sayginiza iyi gelir .Siz genede tutunmak istiyorsunuz zor bir durum içten içe sizi sevmediğini ve sevmeyeceğini bilirken tek taraflı sevginiz ikinize de yeter sanmaniz.İlerde pişman olacaksınız geçip gitsin biraz zaman.Kendinize gelmek istemediğiniz sürece kimsenin yardımı dokunmaz size .Biz insanlar neye layiksak onu yasiyoruz kızmak yok .Halbuki bir insanın bir iliskinin hayallerinde bosa gecirilemeyecek kadar güzel bir yaştasiniz.

Valla üzüldüm
Ben üzülmedim ,her şeyi bilinçli yapıyor. 41 yaşındaki adamın ( hala şoktayım) ailevi sorunu var diye bütün birikimini veriyor kapısına hediye bırakıyor 15 yaşındaki ergenler gibi gizlice odasına giriyor neyine üzülecem kendini layık gördüğü muameleyi yaşıyor.

Yaşlara acayip şaşırdım zaten yirmilerin başında bir kadin olsa anlicamda bu ne be hele herif bakire sevgilim var onunla evlenicem diyor buda pıtı pıtı hala gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…