Eski sevgilimi özlüyorum bazen..

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.696
504
123
Aslında sevmiyordum aşık hiç değildim ama olgunluğuna çok alışmışım. Şimdi yeni birileriyle konuşuyorum saçma sapan tipler. Biri öpüşme videosu atıyor. Diğerinin konuşmaları şöyle ‘slm’, ‘nasılsın’ ‘çok güzelsin’ ‘seni tanıyabilir miyim’ bilmiyorum itici geliyor tuhaf geliyor. Bu kişi ortak arkadaşlardan bulmuş aynı işi yapıyoruz. Bu arada diğer olgun sevgilimle de internetten tanıştım gibi olmuştu. Mesleki tanıştırma sayfası gibi bir yerden ama düzgün ve olgundu. Amaç sadece öyle iç dökmek. İlla biri olsun da derdim de yok aslında evlilik uzak şu an bana. Yine de bir yerlerde etkiliyor konu açtığıma göre.

P.s Dizimi de sorarsanız sevinirim, özellikle diz kireçlenmesi olanlar😄

Biraz diz konuşalım havan değişsin 😂Doktora gittim ama tabii ki üstün alman teknolojisi sagolsun mr gerek duymadan yine gözüyle film çekti 😂 Röntgen çekti ve ultrasonla baktı. Kas güçlendirmek icin fizik tedavi yazdi sadece. Artık turkiyeye gelince mr cektiririm. Pes ettim.

Biraz diz konuşalım havan değişsin 😂Doktora gittim ama tabii ki üstün alman teknolojisi sagolsun mr gerek duymadan yine gözüyle film çekti 😂 Röntgen çekti ve ultrasonla baktı. Kas güçlendirmek icin fizik tedavi yazdi sadece. Artık turkiyeye gelince mr cektiririm. Pes ettim.
Ahahah😄😄

almanya öyle biz özelden konuşsak mı ne zaman geliceksin buraya?

Ahahah😄😄

almanya öyle biz özelden konuşsak mı ne zaman geliceksin buraya?
geliceksin? geleceksin...

Konuna istinaden: Koyunun Bulunmadığı Yerde Keçiye Abdurrahman Çelebi Derler. Eğer herhangi bir şeyin değerlisi yok ise, ondan daha küçük bir durum itibar kazanır. Bu atasözü içerisinde koyun keçiden daha değerli olduğu için, koyunun olmadığı durumlarda keçi daha değerli hale gelir.

geliceksin? geleceksin...

Konuna istinaden: Koyunun Bulunmadığı Yerde Keçiye Abdurrahman Çelebi Derler. Eğer herhangi bir şeyin değerlisi yok ise, ondan daha küçük bir durum itibar kazanır. Bu atasözü içerisinde koyun keçiden daha değerli olduğu için, koyunun olmadığı durumlarda keçi daha değerli hale gelir.
Thanks baby🤣

Aynılarını ben de istiyorum 🤣
Bir de 1.80, kumral, hayvansever, ailesinden ayrı yaşayan, ailesine aşırı düşkün olmayan birisi olmalı. Ben de sipariş verdim gibi oldu djsjdkdkcgh

O sırada sarışın yeşil gözlü kısa boylu adama gönlünü kaptıran ben djdkdkfkf

Bir de 1.80, kumral, hayvansever, ailesinden ayrı yaşayan, ailesine aşırı düşkün olmayan birisi olmalı. Ben de sipariş verdim gibi oldu djsjdkdkcgh

O sırada sarışın yeşil gözlü kısa boylu adama gönlünü kaptıran ben djdkdkfkf
Ahahaha sarışın yeşil gözlü iyiymiş yine benimki keldi kel ahahah🤣

Back
X