Eski sevgilimi takip ediyorum

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.381
18.998
248
28
Of iyi geceler hanımlar ben bir yıl önce ayrıldığım kişiyi instadan takip ettim geri dönmedi ama onayladı storylerine falan açık açık bakıp izliyorum ayrılırken beni o çıkarmıştı çünkü kavga etmişti çok sinirliydi. Sizce ne düşünüyordur hakkımda.

Simdiki sevgilinize ne oldu? Hani su ortaligi birbirine katan? Konulariniz mi degisik, sorun bende mi cozemedim :)
Bende öyle düşündüm
Bence konuları biraz değişik ve kafası çok karışık
Kimi seçeceğini bilmiyor

Banlanmak istemiyorum ama napayım söylemezsem de olmaz.
Hayatınızda erkeklerden başka bir şey yok mu acaba ? Ha bir de dedikodu yapmaktan başka ?
Nasıl boş bir hayat yaşıyorsunuz ya hu? Açın bir kitap okuyun , bir film seyredin . İş hayatına yoğunlaşın , bir kariyer yapın. Sürekli sevgilim söyle dedi de ,böyle yaptı da. Cidden bu kadar boş olmaya gerek var mı ?

Banlanmak istemiyorum ama napayım söylemezsem de olmaz.
Hayatınızda erkeklerden başka bir şey yok mu acaba ? Ha bir de dedikodu yapmaktan başka ?
Nasıl boş bir hayat yaşıyorsunuz ya hu? Açın bir kitap okuyun , bir film seyredin . İş hayatına yoğunlaşın , bir kariyer yapın. Sürekli sevgilim söyle dedi de ,böyle yaptı da. Cidden bu kadar boş olmaya gerek var mı ?
Bdv de gördüğüm 3 konudan bir tanesi bu uyenin "aşk" hayatıyla ilgili:işsiz:

Bdv de gördüğüm 3 konudan bir tanesi bu uyenin "aşk" hayatıyla ilgili:işsiz:
Çünkü hayatta başka hiç bir amacı kalmamış. Evlenince ,sevgilisi olunca sanıyor ki madalya takacaklar. Of gerçekten ülkemizin kadınları neden bu halde ?

Çünkü hayatta başka hiç bir amacı kalmamış. Evlenince ,sevgilisi olunca sanıyor ki madalya takacaklar. Of gerçekten ülkemizin kadınları neden bu halde ?
Ben çok üzülüyorum gercekten.Muhtemelen yasi bizlerden küçük,lise caglarinda falan.Tamam ask da olur insanin hayatinda ama bu yasta insanin önceliği ask olmaz ki.

Bu hangisiydi? :) Ten uyumunu çok sevdiğiniz, hala unutamadığınız, sevişesinizin geldiği eski sevgiliniz mi? :D

eğer oysa bence biraz daha zorlayın. :) Sizin gönlünüz baya var onda :) Yok sğer o değilse de hangisi bilemedim :D

Neden böyle bir şey yapma gereği duydun ki. Bitmiş gitmiş bir şeyi unutmaya çalışmak yerine açıp açıp bakmak sana birşey kazandirmaz

onun gibi birini bulamadığınızı düşünüp eklediğinizi zanneder. bence bu duruma düşmeyin kavgalı ayrıldınız madem.

Back
X