Eski sevgilimi takip ediyorum

Banlanmak istemiyorum ama napayım söylemezsem de olmaz.
Hayatınızda erkeklerden başka bir şey yok mu acaba ? Ha bir de dedikodu yapmaktan başka ?
Nasıl boş bir hayat yaşıyorsunuz ya hu? Açın bir kitap okuyun , bir film seyredin . İş hayatına yoğunlaşın , bir kariyer yapın. Sürekli sevgilim söyle dedi de ,böyle yaptı da. Cidden bu kadar boş olmaya gerek var mı ?
Eğitimle ilgili açtığım konular da var. Tahmin edersiniz ki 10 tane yorum anca geldi o yüzden o tür konuları buraya danışmıyorum. Okuduğum kitapla izlediğim filmle bdv nin ne ilgisi var? Aşk hayatını pek beceremiyorum o yüzden buraya danışıyorum hoşunuza gitmiyorsa yorum yazmayabilirsiniz.

Of iyi geceler hanımlar ben bir yıl önce ayrıldığım kişiyi instadan takip ettim geri dönmedi ama onayladı storylerine falan açık açık bakıp izliyorum ayrılırken beni o çıkarmıştı çünkü kavga etmişti çok sinirliydi. Sizce ne düşünüyordur hakkımda.

Ne düşündüğünü tahmin etmek zor değil, değil mi? Kendinize acı çektirmekten zevk mi alıyorsunuz anlamadım.
Bu çocuk arkadaşınızı ifşalayan eleman mı?

Insanlar tanimadigi birinin aklindan ne geciyor nerden bilebilir sen gecmise cok saplantilisin herseyin gecmis uzerine.

Of iyi geceler hanımlar ben bir yıl önce ayrıldığım kişiyi instadan takip ettim geri dönmedi ama onayladı storylerine falan açık açık bakıp izliyorum ayrılırken beni o çıkarmıştı çünkü kavga etmişti çok sinirliydi. Sizce ne düşünüyordur hakkımda.

Yapmayın şöyle hareketler yaaa... Mevcut sevgiliden ayrıldıktan hemen sonra eski sevgiliye sarmak çok gereksiz bir davranış bence.

Ne düşünecek beni unutamamis ben unutulmaz biriyim diye düşünüyordur. Hoşuna gitmiştir

Arkadaşının cinsel hayatı hakkında konuştuğunu anlattığın konuda ben de cinsellik yaşıyorum diyorsun, bir başka yerde hakkımda dedikodu çıkarıyorlar küçük yerde yaşıyorum iftira atıyorlar ki bir şey yapmadım diyorsun.

Eski sevgilimi cinsel anlamda arzuluyorum hep aklıma geliyor diyorsun, bir başka konuda başka sevgiliden ayrıldığını anlatıyorsun. Ki ben hangisi eski hangisi yeni takip edemiyorum. Bu konudaki hangisi mesela?

Açtığın konularda insanlar çok çok ağır konuşuyorlar lakin gayet sakin, hatta sinir bozacak ölçüde sakin cevaplar veriyorsun ki aşırı sakin biri olmama rağmen bana bile tuhaf geliyor durumun.

Açtığın bütün konular cinsellik, ilişki, eski sevgili, yeni sevgili, ayrılık vs içeriyor. Biraz sakin mi olsan acaba.

Ben seni pek anlayamadım arkadaşım. Çözemedim yani.

Arkadaşının cinsel hayatı hakkında konuştuğunu anlattığın konuda ben de cinsellik yaşıyorum diyorsun, bir başka yerde hakkımda dedikodu çıkarıyorlar küçük yerde yaşıyorum iftira atıyorlar ki bir şey yapmadım diyorsun.

Eski sevgilimi cinsel anlamda arzuluyorum hep aklıma geliyor diyorsun, bir başka konuda başka sevgiliden ayrıldığını anlatıyorsun. Ki ben hangisi eski hangisi yeni takip edemiyorum. Bu konudaki hangisi mesela?

Açtığın konularda insanlar çok çok ağır konuşuyorlar lakin gayet sakin, hatta sinir bozacak ölçüde sakin cevaplar veriyorsun ki aşırı sakin biri olmama rağmen bana bile tuhaf geliyor durumun.

Açtığın bütün konular cinsellik, ilişki, eski sevgili, yeni sevgili, ayrılık vs içeriyor. Biraz sakin mi olsan acaba.

Ben seni pek anlayamadım arkadaşım. Çözemedim yani.
Bu yorum çok geliyo mesela niye hep aşk cinsellik içerikli konu açıyorsun diye. Ben 21 yaşındayım gelin kaynana konusu mu açayım? Eğitimimle ilgili konuları hocalarımla konuşuyorum zaten buraya neden yazayım? Diğer duruma gelecek olursam da o iftira olayı lise zamanından kalma o zamanlar cinsellik yaşamıyordum. Sakin cevaplar veriyorum çünkü burası bir forum sitesi ve herkes anonim. Anonim insanlarla mı kavga edeyim? Ayrıca niye ban yiyeyim? Ciddi ciddi oturup anonim forum sitesinde insanlar bana laf söyledi diye kavga edeceğimi düşünmüyorsunuzdur umarım. Ayrıca ben de burdaki elti görümce konularından bıktım ama gidip de niye eltinizle ilgili konular açıp duruyorsunuz demiyorum kimseye. Onun hayatındaki gündem konusu odur çünkü ona göre konu açar gayet normal bir şey.

Back
X