Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o yüzden mi konu başlığı bulamadın?eski sevgilimi unutamıyorum ne yapmam gerekiyor yardım..!!
1 sene flan oldu hergün görüyorum acı çekiyorum..Ismi ustunde eski
Eskimisse at gitsin demek isterdim unutmak senin icin en guzeli aklina getirme
sgol canmHerkesde ayni etkiyi yararir mi bilmem ama, hareketli muzik dinlemek bana iyi geliyordu. Bazi sarkilar var boyle insana gaz veren. Gecici de olsa kendimi iyi hissediyordum.
sağolBir başlık yazmak bukadar zor mu? Başlık yazamadıysanız, en azından yazdığınız içeriği kopyala yapıştır yapıp başlık yapabilirdiniz.
Yoruma gelince, iyi unutmalar...
1 sene unutamadıysan kaç senedir birlikteydiniz?1 sene flan oldu hergün görüyorum acı çekiyorum..
2 sene çıktık1 sene unutamadıysan kaç senedir birlikteydiniz?
yaaa buna uygun çookk anlamlı bir karikatür var ama paylaşmak içinde can atıyorum ama![]()
çok kısknçtıAyrilma sebebi neydi,muhakkak sizi cok uzen yaralayan birseydi ki ayrilma karari aldiniz.sevgilinizle yasadiginiz guzel seyler akliniza geldiginde,ayrilma sebebinizi,bu durumn size ne kadar aci verdigini dusunun.faydasi olur.
2 seneye karşılık 1 senedir unutamıyorsun.2 sene çıktık
aşrı kıskançlık kıyfetime makyaj yapmama falan kızardı onun dediklerini uygulmam gibi..2 seneye karşılık 1 senedir unutamıyorsun.
Neden ayrıldınız peki?
yani 1 senedir unutamayan insan kıskançlığı göze alır döner. Hem Türk kızlarının sevdiği bir şey kıskanılmak.aşrı kıskançlık kıyfetime makyaj yapmama falan kızardı onun dediklerini uygulmam gibi..
Hasta derecesinde Kiskanc erkek,kadina hayati zindan eder. Isabetli bi karar olmus. Devam etseydiniz cok daha fazla uzulecektinizçok kısknçtı
isteriz isterizzz karikatur yasak deildir ki , ben çok merak ettim vallaa :)yaaa buna uygun çookk anlamlı bir karikatür var ama paylaşmak içinde can atıyorum ama![]()
şimdi de 1 yıldır üzülüyor.Hasta derecesinde Kiskanc erkek,kadina hayati zindan eder. Isabetli bi karar olmus. Devam etseydiniz cok daha fazla uzulecektiniz