- 18 Kasım 2023
- 44
- 25
- 8
- 22
- Konu Sahibi lostinparadisee
-
Onu aldattığımı söyledi aldatmadım neden öyle dedi bilmiyorum ama kendisi başka kızlara baktığını söyledi ayrılma sebebini bilmiyorumBeş ay olmuş beş ay. Yüz elli gün eder. Cinsiyeti belli olur bebenin o sürede...
Seven adam ulaşır bu kadar basit aslında. Seni engellemiş,bu seni istemiyorum git demenin sessiz hali. Geçer ne yaşadın da bu kadar geçmiyor bu acı?
Çünkü o sizi aldattı hemen sevgili yaptı yeni nesil için bununda ingilizce bi tabiri vardır kesinskhkg o yüzden de sizi engelledi.Onu aldattığımı söyledi aldatmadım neden öyle dedi bilmiyorum ama kendisi başka kızlara baktığını söyledi ayrılma sebebini bilmiyorum
Aldatmak illa fiziksel değildir. Bir sevgiliye denmesi gereken bir söz davranış başka bir kadına yada erkeğe yapılıyorsa bu da aldatmaktir.Onu aldattığımı söyledi aldatmadım neden öyle dedi bilmiyorum ama kendisi başka kızlara baktığını söyledi ayrılma sebebini bilmiyorum
Kız engelleyen adamı boşver enerjini ona vermeyi kes her gün her gün ona enerji gönderiyorsun farkında mısın ? Bu ters etki yapar yazacak yer bırakmamış zaten nerden yazıcan arkadaşından falan ulaşmaya da sakın kalkma kalmak isteyen her türlü kalırdı yanında5 ay oldu geçecek sandım ama geçmiyor her gün onu düşünüyorum beni terk edişini her yerden engellediği için yazamadım yazmaya da gücüm yok zaten bilmiyorum neden geçmiyor birdenbire bitti nedenini bilmiyorum
Konuyu sabote etmek istemiyorum ama ona enerji göndermek ne demek?Kız engelleyen adamı boşver enerjini ona vermeyi kes her gün her gün ona enerji gönderiyorsun farkında mısın ? Bu ters etki yapar yazacak yer bırakmamış zaten nerden yazıcan arkadaşından falan ulaşmaya da sakın kalkma kalmak isteyen her türlü kalırdı yanında
ne kadar zamanlık bir ilişkiydi? uzun zamanlı ciddi bir ilişkiyse beş ay çok normal geldi bana. biten ilişki içinde sağlıklı yas aşamalarını bastırmadan atlatmak gerekiyor. geçecek merak etmeyin...5 ay oldu geçecek sandım ama geçmiyor her gün onu düşünüyorum beni terk edişini her yerden engellediği için yazamadım yazmaya da gücüm yok zaten bilmiyorum neden geçmiyor birdenbire bitti nedenini bilmiyorum
Sürekli düşünüp adını anıyorsan bir şeye enerji gönderiyorsun bu ya sana çeker ya da geri iterKonuyu sabote etmek istemiyorum ama ona enerji göndermek ne demek?
ayrılmak için bahane bulmuşOnu aldattığımı söyledi aldatmadım neden öyle dedi bilmiyorum ama kendisi başka kızlara baktığını söyledi ayrılma sebebini bilmiyorum
Bittiğini kabul ederseniz hızla unutursunuz.5 ay oldu geçecek sandım ama geçmiyor her gün onu düşünüyorum beni terk edişini her yerden engellediği için yazamadım yazmaya da gücüm yok zaten bilmiyorum neden geçmiyor birdenbire bitti nedenini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?