• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte sürekli çıkan bir kriz

Sorun eşinin uyanıklığı, askerliği evlenene kadar halletmemiş ama arabayı satıp askerlik yapmayı düşünüyor. Parayı seven taraf kim oluyor bu durumda?
konu sahibine hak verdim. Ben o kısmı görmemişim. Bilerek altınlarla öderiz diye ertelediği düşünülmüş. Olası da. O zaman %50 %50 arabayı paylaşsınlar. Altın alıp taksın ama o parayı da isterken tepki çekmemesi lazım. İçimde kaldı koluma takamadım vs demesi lazım

Benim de eşimin askerliği duruyor. Bebeğimiz de var. Tabiki eldeki parayı vereceğiz. Koca sitede eşinizi seven, paraya kocasından daha az önem veren yok mu? Şok içinde okudum yorumları.
Sok olacak ne var? Kocaniz doktormus ve konu sahibesinin esi gibi hallederizle gelmemis bu gune kadar.
Sok olacaginiza duruma gore degerlendirme yapmaya odaklanin.
Daha net gorunur tablo.
Konu sahibesinin kocasi kizin altinlarina guvenmis.

Benim de eşimin askerliği duruyor. Bebeğimiz de var. Tabiki eldeki parayı vereceğiz. Koca sitede eşinizi seven, paraya kocasından daha az önem veren yok mu? Şok içinde okudum yorumları.
Eldeki parayı kullanmakla edinilmiş bir malı satmak aynı şey mi? Ki bu devirde o malı yerine koymak seneler alacak.

kredi çekersem borç benim üzerime kalır bundan da eminim . Hatta ben dedim ki arabayı ipotek gösterelim çek dedim çözümleri sundum ama yanaşmadı araştırmadı bile benim artık uğreşacak halim yok
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Arabayı ipotek göstermek gerçekten mantıklıymış. Ama eşiniz satıp yemeyi kafaya koymuş gerçekten

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Arabayı ipotek göstermek gerçekten mantıklıymış. Ama eşiniz satıp yemeyi kafaya koymuş gerçekten
Bunu aylar öncesinden söylemiştim sende bak araştır diyerek ama hiç denemedi bile kafasına koymuş elinin altında araba diye sanırım

Eldeki parayı kullanmakla edinilmiş bir malı satmak aynı şey mi? Ki bu devirde o malı yerine koymak seneler alacak.
Aynı değil ama eşi iyi niyetli bir adam olsaydı, bence buna değerdi. Ben kendi eşim gibi düşündüm ancak arkadaşlar açıkladılar. Peki böyle böyle her şeyi yiyerek sürdürülen evlilikte konu sahibi mutlu olacak mı? Bana gün bulup gün yiyen biri gibi gelmedi. Oysa ki eşi öyle yapmak istiyor gibi

eğitimi olacaktı ücretli bir eğitimdi. Parası denkleşmedi, altın kolyemi satması için verdim aldı. İlk evlenirken ev tutulacakken kira komisyon Depozito parası vardı köşede biriktirdiğim altınlarım vardı sattım ödedim .
Yok ya sizin eşinizin maddi olarak güvenilir hiçbir yanı yokmuş çok üzgünüm. Adam gideceği eğitimi bile kadının kolyesini satarak organize ediyor. Üniversite bitince gitmem gereken eğitimler için gerekli parayı, öğrenciyken çalışarak ve burs gelirlerimle biriktirmiştim böyle hesapsızlıklara benim tahammülüm yok. Siz de çok yumuşak davranıyorsunuz o yüzden hep sizin dişinizden tırnağınızdan arttırdığınız para ona kolay gelecek. Muhtemelen ailesinden de böyle alıştırılmıştır bu saatten sonra bu adamı büyütemezsiniz.

Konu sahibi bile kredi çekerse kendi üzerine kalacağını düşünüyor. 🤷‍♀️
O zaman kocayı kapı dışarı etmek gerek diye düşünüyorum. Ya ikisi de kolayca harcayacak birikimi dert etmeyecekler. Ya da ikisi de birikim yapmaya önem verecek. Yoksa biriktirenin parasını diğeri yiyor. Bu da tutumlu kişi için çok zor

Yok ya sizin eşinizin maddi olarak güvenilir hiçbir yanı yokmuş çok üzgünüm. Adam gideceği eğitimi bile kadının kolyesini satarak organize ediyor. Üniversite bitince gitmem gereken eğitimler için gerekli parayı, öğrenciyken çalışarak ve burs gelirlerimle biriktirmiştim böyle hesapsızlıklara benim tahammülüm yok. Siz de çok yumuşak davranıyorsunuz o yüzden hep sizin dişinizden tırnağınızdan arttırdığınız para ona kolay gelecek. Muhtemelen ailesinden de böyle alıştırılmıştır bu saatten sonra bu adamı büyütemezsiniz.
Onun için kira ve faturaları ödeyince iş bitiyor. O kendi görevini yerine getiriyormuş gibi hissediyor ve bana da hisettiriyor. Evet varlıkta yoklukta ama ben kendimden verdikçe hep daha fazlası gidiyor

Onun için kira ve faturaları ödeyince iş bitiyor. O kendi görevini yerine getiriyormuş gibi hissediyor ve bana da hisettiriyor. Evet varlıkta yoklukta ama ben kendimden verdikçe hep daha fazlası gidiyor
Arabanın satılmasını istemediğinizi söyleyin veya arkadaşlar yazmış yukarıda. 300 lazımsa geriye kalanı altın yapın siz alın bunu şart koşun benim altınıma bu kadar kolay el uzatma deyin sınırını bilsin biraz. Kimse bütün gün başkasının oğluna analık yapmak için çalışmak zorunda değil.

Verdikçe de gidecek. Vermeyi bırakmanız gerekiyor. Kira ve faturalar bir parçası sadece. Evin ihtiyaçları, giyim, gezme de var. Bebek olursa işten ayrılmanız gerekecek. O zaman tamamen batarsınız

eğitimi olacaktı ücretli bir eğitimdi. Parası denkleşmedi, altın kolyemi satması için verdim aldı. İlk evlenirken ev tutulacakken kira komisyon Depozito parası vardı köşede biriktirdiğim altınlarım vardı sattım ödedim .
Siz bu adamı çok mu aradınız???Bu adamla evleneceğine kedi köpek sahiplenseydin daha iyiymiş en azından sadakat konusunda emin olurdun .Siz olmasanız adam ne yapacaktı acaba??? sürekli açığını kapatmakla geçecek ömrünüz.Hadi bir hata etmiş evlenmişsiniz adam sorumluluk duygusu geliştirmeden çocuk yapmayın yoksa mutsuz, parasız,tüm yükü üstlenmiş bir anne olursunuz ...

Back
X