• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte sürekli çıkan bir kriz

Aynen çiçeğim hepimiz aslında kocalarımızdan nefret ediyoruz, paraları için evlendik onlarla falan filan. En büyük aşk sizinkisi onun kıyasına bile girmeyiz.
Konu hiç konu sahibinin kocasının ikisinin birikimini kendi rahatı için hiç etmesi falan değil. Evlenirken takılan altınları bireysel harcaması falan değil.
Kocasi 2 sene askerlik yapan analarimiz olumune nefret ediyormus hatta buda ek bilgi olsun

Kızlar merhaba,
Gün geçmiyor ki dertler bitsin. Eşim bedelli askerliğe gidecek. Ve bunun için düğünden sonra takılan takılarla aldığımız arabamızı satacağız. O kadar içim yanıyor ki . Biliyorum varlıkta yoklukta bunun bilincindeyim ama üzülmekten kendimi alıkoyamoyorum. Ev sahibimiz evden çıkardı yeni eve taşındık bir sürü masraf oldu hiç yoktan ve kiramız daha da yükseldi. İkimizde çalışıyoruz şu an eşim askerliğe 6 ay gidemez. Daha yeni terfi aldı. Ev taşınma askerlik süreçleri derken yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Aramız gergin ben sürekli huzursuzum. Sanki her şey ile tek başıma mücadele ediyor gibiyim. Negatif enerjiden kurtulamıyorum. Sürekli
Maddiyat ile ilgili problemler yaşıyoruz. Sizlerle dertleşmek istedim.
Düğün altınlarıyla bedelli askerlik.Eskiden babalar sorardı askerliğini yapmış mı?işi gücü yerinde mi?Hemen askerliğini yapmaya giderlerdi sevdiğim kızı alacağım falan ya şu Yeşilçam filmlerinde😂Devir iyice değişti.Bence erkekler otursun ya biz hallederiz

Back
X