- 23 Temmuz 2021
- 78
- 44
- 8
- 33
- Konu Sahibi isikliyoll
-
Evet hiç aramazdim. Normalden aramak varken. Bilmesine ragmen WhatsApptan cevap gelmeyince Instagram'dan ulaşıp yazmışBaş gibi de biliyor görüntülü aramayacağını
Ama belliydi. Neden görüntülü arayım ki.Kendinize bu kader yüklenmeyin yahu ama cevap vermemek bana doğru gelmedi pek.
Yanlışlıkla aradım pardon yazıp gecseydiniz ne düşünürse düşünsün boş verin.
Zaman her şeyi silecek unutturacak zaten merak etmeyin.
Engelledim zaten. Valla aklımdan çıkmadı ,olabilir böyle şeyler suçlama kendini
Cevap yazmamakla, iyi etmişsin engelle her yerden iyice anlar belki
Bugün ara ara aklına gelir utanır kendine kızarsın yarın ve yarından sonra unutursunEngelledim zaten. Valla aklımdan çıkmadı ,
Yok sildim her şeyi bir daha öyle bir hata yapmamBugün ara ara aklına gelir utanır kendine kızarsın yarın ve yarından sonra unutursun
Bir daha da çok fazla dikkat edersin
Tabii inş tekrar başına gelmez
Hahahahahaa bizim devrimiz. Salsa Trendy okuduğum günlere gittim.Ben liseye giderken Trendy, Salsa kız dergileri vardı. Oraya yazılırdı böyle şeyler.
Off eski sevgilime rezil oldum yaa s.s. Siz bir de 30 yaşındaymışsınız.
Neyse bir fincan kahve için geçer.
bence engelleyin ve numarasını silin, hiçbir şekilde yanlışlık olasılıgı kalmasın ve o da size ulaşamasın.Evet hiç aramazdim. Normalden aramak varken. Bilmesine ragmen WhatsApptan cevap gelmeyince Instagram'dan ulaşıp yazmış
Bana da olmuştu, kazara instadan ekleyip hemen kaldırmıştım ama gitmiş bildirim. Alacaklı hibi peşime düştü, sonra yanlışlıkla oldu heralde diyip son kez mesaj attı. Yalnızca ona kısaca ‘evet’ diyip kapatsam mı dedim ama onca cevapsız şeyden sonra anlamış hiç ses çıkarmayım dedim, öyle de kaldı. Kazara aramayı kendince yorumlayan yanlışlıkla oldu cevabını bile yorumlayabilir, sessiz kalın bence de anlar heraldeBen istemeyerek bir b.k yedim. O kadar sinirleniyorum ki kendime. Dün gece eski sevgilimle olan konuşmaları sileyim derken elim görüntülü aramaya çarptı WhatsApptan. İki saniye bile çalmadı. Dua ettim ulaşmamıştır diye . Çünkü kendini bir halt sansin istemedim. Ayrıldıktan sonra yazmistim iyice havalanmisti bu sefer de beni unutamamis diye düşünsün istemedim. Ya da gorse de umursamasin diye dua ettim. Telefonu şarja takıp uyumaya gitmiştim dün gece. Tel kapalıydı. Sabah telefonu açtığımda hem Instagram'da hem WhatsApptan mesaj atmış. Hayırdır x ne oldu diye. Tel kapaliydi diye engelledim sanıp Instagram'dan yazmış. Arayıp engellemissin ne oldu diye. Her ikisine de cevap vermedim. Sonra yine yazmış bu cevap vermeme olgunluğunu arama ve yazma konusunda da yap diye. Kendimi çok kötü hissettim. Biraz da utandım. Ona da cevap vermedim yanlışlıkla oldu demek bile istemedim. Belliydi yanlış oldugu çünkü. Ben hiç görüntülü aramazdim. İyice havalandi ya offf
Tekrar okuyup sindire sindire siliyormuşBen yazismalari tek tek silmeye neden ugrastiginizi anlamadim, kökten silmek varken. Kisinin uzerine gelip basinca yukarida cop kutusu cikiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?