Eski sevgilimi yanlışlıkla aradim 😤

Olan olmuş zaten, yanlışlıkla aradım desenizde birşey değişmeyecek.o yüzden ölü taklidi yapmaya devam çok takılmayın. numarasını ve sohbeti de silin ki bir daha böyle kazalar yasamayin

Eski konuşmalarımız yok. En son yazdığımda tartıştık hakaret etmişti bana. Onlar vardı. Neden yalan söyleyim ki hem?

Aynen bir daha yazmaz zaten. Üzüldüm bu duruma düştüm diye

Olur öyle şeyler kendinize kizmayjn ya engellemişsiniz zaten anlamıştır yanlışlıkla aradığınızı

Ben inanmadım adamım profiline bakıyordunuz yüksek ihtimal çünkü yazışma içeriğe bakmadan görüntülü arama yerine değmeden tek seferde siliniyor

Eski mesajları tekrar bi okuyup siliyodu demek ki

Bana hakaret ettiği mesajların nesini tekrardan okuyacagim? Yeni ayrildik bana yazarsa diye saklamistim. Dün de silmek istedim. Nasıl oldgunu anlayamadım bile
Belli olmaz bazı kadınlar kendisine böyle davranan erkeğin iki aramasıyla bile tekrar ilişkiye dönebiliyorlar

Olan olmuş boşver
Cevap vermemekle de iyi yapmışsın.
Kendi kendine kalsın bırak

Bos ver ustune dusme ittir et gitsin geri donmeyeceksen engelle arasa acma diryetli ol azicik

Cevap vermemekle iyi yapmışsınız

Üzmek gibi olmasın whatsapp her türlü bildirim gönderiyor. 1 saniye olsa bile.

Edit: devamını okumamıştım

Aklıma eski sevgilimi sarhoşken arayıp ağlayarak şarkı söyledikten sonra nasıl söyledim dediğim geldi, ertesi gün camdan atlamak istemiştim. Sizinki yine iyi, beni düşünüp sevinebilirsiniz.

Zaten bi önceki konuda da yazmışsınız sürekli stalklıyorum diye bana da özellikle stalklarken aranmış gibi geldi : D

yani burda çok aşmış gibi bir imaj çizmeye çalışmayın bu durumu, yanlış anlamayın eleştirmek için demiyorum. Meseleleri önce kabullenmeliyiz ki aşabilelim. Duygularımızı bastırmamalıyız onlara eşlik edip gitmelerini beklemeliyiz. Unuttum diyip alel acele iyiymiş gibi yapmaktansa, evet kötüyüm şuan bu çok normal zamanla geçecek demek lazım. Selametle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…