- 1 Eylül 2014
- 26.097
- 30.467
- 798
- 35
- Konu Sahibi isikliyoll
-
ben olsam cevap yazardım hatta şey derdim ya, seninle olan eski yazışmaları silmeyi unutmuşum, sevgilim sorun etmesin diye onları silmek isterken yanlışlıkla aradım, kusura bakma.
bu kadar sadece.
Daha gecen gun o dergilerin isimlerini hatirlamaya calismistim, deli gibi ger carsamba alirdim yaBen liseye giderken Trendy, Salsa kız dergileri vardı. Oraya yazılırdı böyle şeyler.
Off eski sevgilime rezil oldum yaa s.s. Siz bir de 30 yaşındaymışsınız.
Neyse bir fincan kahve için geçer.
Abuk subuk testler olurdu içinde, utandıran anlar rezil anılar, yabancı şarkı sözleri...Daha gecen gun o dergilerin isimlerini hatirlamaya calismistim, deli gibi ger carsamba alirdim ya
Konu sahibi, bosverin, iki gune akliniza bile gelmez. Hatta hatirlayinca guler gecersiniz
Ben posterleri odama asardim bi de, amaninnnn nasil bir ergenlikmis yaAbuk subuk testler olurdu içinde, utandıran anlar rezil anılar, yabancı şarkı sözleri...
Gökhan Özen, Keremcem ıyyy.Ben posterleri odama asardim bi de, amaninnnn nasil bir ergenlikmis ya
Ay keşke yazsaydımYanlis aradim havaya girme hemen kro yazsaydin..
Dondu mu sizeAklıma eski sevgilimi sarhoşken arayıp ağlayarak şarkı söyledikten sonra nasıl söyledim dediğim geldi, ertesi gün camdan atlamak istemiştim. Sizinki yine iyi, beni düşünüp sevinebilirsiniz.
İyi yaptım bence deOlan olmuş boşver
Cevap vermemekle de iyi yapmışsın.
Kendi kendine kalsın bırak
Engelledim, o yüzden dönecekseydide bilmiyorumDondu mu size
Yazmaz bir daja çünkü kendini bir halt sanıyorİyi Yapmışsınız cevap vermemekle.
Eğer bir daha yazarsa da yanlışlıkla oldu cevap vererek kendimi yormak istemedim.
Asıl sana hayırdır ne iki de bir soruyon niye aradın diye.
Üstünden zaman geçti. Yazmaz artık. Yazarsa söylerim. Engelledim bir deBence, yanlışlıkla olmuş bir daha böyle bir yanlışlık olmasını bende istemiyorum o yüzden numaranı siliyorum iyi günler yaz kapa konuyu.
Ay valla bazen aklıma geliyor çıldırıyorumBos ver ustune dusme ittir et gitsin geri donmeyeceksen engelle arasa acma diryetli ol azicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?