Eski sevgilimin 9 senelik takıntısı

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Arkadaşlar buraya bu konuyu yazdığım için ben utanıyorum. Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere 9 sene önce bir sevgilim oldu ve bir buçuk sene çıktık ayrıldık. İlk sevgilimdi 18 yaşındaydım. Masumane bir şeydi. Sonra üstüne 1 sevgilim oldu onunla 7 ay çıktım ayrıldım ve 2 sene kimseyle sevgili olmadım sonra şuanki eşimle tanıştım 5 sene sürdü evlendik 5 ay oldu. Ama bu tee 9 sene önceki arkadaş durmuş durmuş 9 sene sonra yazdı bana ama bu ilk yazması değil benim eşimle ben sevgiliyken de yazdı hatta olaylar baya karışmıştı. Ama ben hep engelledim sevgiliyken ama eşim biz evlendiğimizde bana telefon almıştı ben nasıl oldu anlamadım engel kalkmış telefonu değiştirince bugün bana yine yazdı eşimle kavga ettik. Yani anlayacağınız ben bıktım bundan kapıdan kovsan bacadan giren tipler var ya öyle. Bu arada nolur savcılığa ver demeyin kendisi avukat.

Arkadaşlar buraya bu konuyu yazdığım için ben utanıyorum. Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere 9 sene önce bir sevgilim oldu ve bir buçuk sene çıktık ayrıldık. İlk sevgilimdi 18 yaşındaydım. Masumane bir şeydi. Sonra üstüne 1 sevgilim oldu onunla 7 ay çıktım ayrıldım ve 2 sene kimseyle sevgili olmadım sonra şuanki eşimle tanıştım 5 sene sürdü evlendik 5 ay oldu. Ama bu tee 9 sene önceki arkadaş durmuş durmuş 9 sene sonra yazdı bana ama bu ilk yazması değil benim eşimle ben sevgiliyken de yazdı hatta olaylar baya karışmıştı. Ama ben hep engelledim sevgiliyken ama eşim biz evlendiğimizde bana telefon almıştı ben nasıl oldu anlamadım engel kalkmış telefonu değiştirince bugün bana yine yazdı eşimle kavga ettik. Yani anlayacağınız ben bıktım bundan kapıdan kovsan bacadan giren tipler var ya öyle. Bu arada nolur savcılığa ver demeyin kendisi avukat.

Esiniz adamla neden konusmuyor?

Esiniz konusursa bir daha sizi rahatsiz etmez bence

Ee avukat olması savcılığa veremeyeceğiniz anlamına mi geliyor? Avukatlar şikayet edilemiyor mu? Suç işleyemez mi? En mantıklı yapılması gereken şey savcılığa vermeniz. Avukat olduğu için de çekinir artık musallat olmaz size.aksi halde engellemeniz yeterli olmamış ki hala rahatsız edebiliyor.evliliginizin huzuru için bu belayı adlı yollarla defetmelisiniz.

Ya gerçekten arıza bu insanlar. Bende de var bi tane. 6 yıldır falan peşimde. Her yerden engelledim. Sms atıyor arada. Cevap vermiyorum yine de yazıyor. Evlenince de peşimi bırakmaz diye korkuyorum. Bunlardan nasıl kurtulunur bilmiyorum.
Engellediysen nasıl mesaj atıyor

Eşiniz uygun bir dille arasın tehdit etmeden konuşsun. Siz hiç cevap vermeyin, her yerden engelleyin telefon vs. Stiller gibi bir şey yani. Kendini tatmin ediyor küçük aklıyla. İstememişsiniz, tercih etmemişsiniz ve hayatınıza devam etmişsiniz. Siz eşinizden saklamayın yoksa o yanlış anlar. Öbürü de aşık vs değil bildiğin hasta, karaktersiz ve sapık.

Avukat olması daha iyi değil mi? Sonuçta dava açılınca itibarı zarar görecek.

Eşiniz uygun bir dille arasın tehdit etmeden konuşsun. Siz hiç cevap vermeyin, her yerden engelleyin telefon vs. Stiller gibi bir şey yani. Kendini tatmin ediyor küçük aklıyla. İstememişsiniz, tercih etmemişsiniz ve hayatınıza devam etmişsiniz. Siz eşinizden saklamayın yoksa o yanlış anlar. Öbürü de aşık vs değil bildiğin hasta, karaktersiz ve sapık.
Benimde var böle bi eski sevgili adama evlendim diyorum yok hani resminiz yok hiç bi yerde birde evli kendiside hala saçma sapan benim peşimde 10 yıl oldu be faceden fake hesaplar açıp açıp yazar her yıl bir kaç kere yazık ne diyim

Attığı mesajların ve numaranın kendisine ait olduğunu ispatlayıp sapık avukat olarak sanal ortamda paylaşacağım ve şikayetçi olacağım deyin bence

Benimde var böle bi eski sevgili adama evlendim diyorum yok hani resminiz yok hiç bi yerde birde evli kendiside hala saçma sapan benim peşimde 10 yıl oldu be faceden fake hesaplar açıp açıp yazar her yıl bir kaç kere yazık ne diyim
Eşiniz hiç konuştu mu?

Arkadaşlar eşim bugün konuştu düzgünce ben de engelledim bu telefondan bakalım. Umarım yanılıp şaşırıp tekrardan ulaşmaya kalkmaz.

Eşiniz çok afedersiniz neci...
Madem çok rahatsız arasın konuşsun gerektiği gibi...

Avukat olunca savcılığa gidip şikayetçi olunmuyor mu???
Sizin zihniyette sorunlu!!!!

Çok saçma ya.

Kocan telefon almış madem, böyle de bir bela var başında numaranı değiştir, kocanın üzerine al numaranı. Ağzına da çok güzel ettiğin zaman avukat bey yüz bulamaz.

Birde mesajlarda ne yazıyor?
Hala seni mi seviyormuş?

Back
X