Eski sevgilimin aklın da baskasi varmis kandirilmisim ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Eski sevgilimle yeni ayrıldık gizlid3n aradim benden once bi eski sevgilisi vardi cok az bahsetmişti hic yan yana gelmediklerini onun okudugundan fln bahsetmisti
Gizliden aradik benim kalbimde biri var suan okuyo ben onu bekliyorum ve hayatimda ondan baska kimse olmadi dedi ama benim adimi hic gecirmedi ondan sonra kimse olmadi dedi . Halbuki annesiyle bile tanıştırdi beni Kapattik aradan 1 saat geçti bana mesaj atmis s3nmiydin arayan diye
Cevap vermedim aradi senmiydin senden baska yakin zamanda kims3 olmadi numaram senden başka kimsede yok dedi . Sizce ben oldugumu soyleyim cildiriyimda diye mi sevdigim var dedi yoksa gercekten var mi cok üzüldüm ?

Çıldır diye olsa sana yazmazdı. Bence başta o kız olduğunu düşünmüş emin olmak için de sana yazmış. Sen değilsen odur kafasıyla. Ben de yaptım aynısını ordan biliyorum. Özelden biri aradığında beni arama ihtimali olan herkese yazmıştım sen miydin diye. Onlar değilse asıl beklediğim kişidir diye düşünmüştüm

O beni aramaz heryerden engelliyim dedi
Gitme canım sırf sarılıp film izlemek için 5 saat yol gidilmez. Boşuna eski erkek arkadaşınla ilişkinizin dinamiğini bozarsın durduk yere havaya sokarsın çocuğu böyle bir ziyaretle. Yaşadığın şehirde adam mı yok hiç? Azıcık yeşil ışık yaksan film arşivini önüne sermeye hevesli bir çok bey vardır yakınlarında. Hem denenmiş ilişki hem uzun mesafe ilişkisi hiç girme tekrar o topa.
Çıldır diye olsa sana yazmazdı. Bence başta o kız olduğunu düşünmüş emin olmak için de sana yazmış. Sen değilsen odur kafasıyla. Ben de yaptım aynısını ordan biliyorum. Özelden biri aradığında beni arama ihtimali olan herkese yazmıştım sen miydin diye. Onlar değilse asıl beklediğim kişidir diye düşünmüştüm

Artık ayrılmışsınız onun ne dediğinin ne önemi var ki?

Sizi üzmek için demiş olsa ne yazar, zaten ayrılarak üzmüş yeterince. Sizin aklınız başınıza gelsin diye üzmek amaçlı sevdiğim var diyecek olan adam zaten ayrılmazdı sizden.

Seviyorum çünkü
Artık ayrılmışsınız onun ne dediğinin ne önemi var ki?

Sizi üzmek için demiş olsa ne yazar, zaten ayrılarak üzmüş yeterince. Sizin aklınız başınıza gelsin diye üzmek amaçlı sevdiğim var diyecek olan adam zaten ayrılmazdı sizden.

Anlaşamıyoduk annesiyel tanistiriyodu yada iliskiyi ciddiye tasiycak bi adim atiyodu sonra uzaklasiyodu bende cekemeyip ayrılıyodum
O da senin gizliden aradığını hiç anlamamıştır eminim. Söylesen de söylemesen de anlamış.
O mu ayrıldı sizden? Anlıyorum zordur ama siz üzerine düştükçe iyice uzaklaşır sizden.

Anlaşamıyoduk annesiyel tanistiriyodu yada iliskiyi ciddiye tasiycak bi adim atiyodu sonra uzaklasiyodu bende cekemeyip ayrılıyodum

Erkeklerin anneyle tanıştırması güzel de çok bir şey ifade etmiyor. Her sevgilisini annesiyle tanıştırabilir, babasıyla da tanıştırabilir. Geleneksel erkek aileleri bu konuda kız ailelerine göre daha ciddiyetsiz bakıyor açıkçası. Dengesiz hareketleri varsa ne istediğini bilmiyordur, ciddi bir noktaya gelmek zor böyle kafa yapısındakilerle.

Eski sevgilimle yeni ayrıldık gizlid3n aradim benden once bi eski sevgilisi vardi cok az bahsetmişti hic yan yana gelmediklerini onun okudugundan fln bahsetmisti
Gizliden aradik benim kalbimde biri var suan okuyo ben onu bekliyorum ve hayatimda ondan baska kimse olmadi dedi ama benim adimi hic gecirmedi ondan sonra kimse olmadi dedi . Halbuki annesiyle bile tanıştırdi beni Kapattik aradan 1 saat geçti bana mesaj atmis s3nmiydin arayan diye
Cevap vermedim aradi senmiydin senden baska yakin zamanda kims3 olmadi numaram senden başka kimsede yok dedi . Sizce ben oldugumu soyleyim cildiriyimda diye mi sevdigim var dedi yoksa gercekten var mi cok üzüldüm ?
Anlamis sen olduğunu.. anlamasa bile bi umut belki diger kiz aratiyosa bi şansım olur bana döner diye dusunmus bence. Uzülme hic değmez.. arayan sensen de ondan vazgec diye acik acik diger kizi anlatmis. Seni sevseydi zaten salaga yatip senin oldugunu anlamamis gibi yapip seni anlatirdi dön diye

Anlamis sen olduğunu.. anlamasa bile bi umut belki diger kiz aratiyosa bi şansım olur bana döner diye dusunmus bence. Uzülme hic değmez.. arayan sensen de ondan vazgec diye acik acik diger kizi anlatmis. Seni sevseydi zaten salaga yatip senin oldugunu anlamamis gibi yapip seni anlatirdi dön diye

Aynen. Katiliyorum.

Eski sevgilini böyle aratmani sacma bulmustum aslinda.. ama iyi olmus gercekleri duymussun en azindan.

Baskasini seven biri var karsinda yani. Bu durumda ben olsam gram üzülmem hatta ögrendigime sevinir yoluma bakardim.

Evli degilsin nisanli degilsin. Akli baskasinda olan birinden kurtuldun, sevin bence..

Yani kendinde birseylerin yanlis gittigini anlamis ayrilmissin.
Hislerinde yanilmamissin.

Karsina seni seven biri cikar elbet. Seni sevmeyeni sevme

Saka gibi. İsiniz gucunuz mu yok sizin? Okumuyor musunuz? Calismiyor musunuz? Boyle salak adamlarin pesine dusuyorsunuz. Biraz kendinizi dusunun kendinize yatirim yapin. Omrunuzu birilerinn bir seyi olarak mi devam ettirmek istiyorsunuz. Bu mudur yani

Back
X