Eski sevgilimin amacı ne

Derinx_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
64
16
3
Arkadaslar merhabalar benim 1.5 ay önce bir iliskim vardı bitti her yerden onu çıkarttım sadece tiktoktan takibi bırakmıştım başta çıkarttım ama yani bugünde o çıkarttı beni tiktoktan aradan baya zaman geçip çıkarttı sevgiliyken tek onu ediyordum tiktoktan şimdi baya kisiyi ediyorum onu etmiyordum ayrılınca takibi bırakmıstım onu o ediyordu beni bide onla alakasız baskalarıyla alakalı video atıyordum acaba kızıp mı çıkarttı niye çıkartmıs olabilir hem çıkarttı hemde numaramı silmedi daha ben onunkini sildim baktım o benimkini silmemis ama

anlamadım ben
seni tiktokta takip ediyordu o takibi mi bırakmış ?

Derin öncelikle Tiktok çekmeyi bırak, Türkçeni geliştir. Tiktok çekeceğin zamanı kitap okumaya ayır. Anlattıklarından bir şey anlamadım.
Eski sevgili eskide kalmalı, önemseyerek yaptığını sanmıyorum öylesine yapmıştır

Tiktok kullanan erkekle sevgili olunmaz. Tinder kullansa bundan iyi

Çıkarttııı çikartmışşş çıkarttımmm ayyy kafam karıştı ( yaşlar kaç bu arada 15 felan mı ? )

anlamadım ben
seni tiktokta takip ediyordu o takibi mi bırakmış ?
Hayır bak ayrıldk biz ben bunu her yerden çıkarttım bi
Tiktoktan çıkartmadım oda attıklarımı görsün diye neyse bugün oda beni çıkartmıs onla alakalı videoda atmıyordum genelde geçmisle alakalıydı acaba kızıpmı çıkardı diye numaramıda silmemis hani madem çıkartıyosun numaramıda silebilir demi

Hayatına yeni birisini almıştır bu yüzden takip ettiklerinde senin gözükmeni istemiyordur WhatsApp'dan numaranı silmemesinin nedenide orası özel kimse görmüyor ama toplu mecralardan çıkartıyorsa sebebi budur.

artık yeni bi sevgilisi vardır o yüzden çıkarmıştır
veya artık seni takip etmenin gereksiz olduğunu düşünüp çıkarmıştır
neyi niçin yaptığını bilmemiz mümkün değil sende kafa yorma
numara falan silmez genelde erkekler
yani bende silmiyorum en son ayrıldığım kişinin numarası kayıtlı mesela bende onda kayıtlıyım
ama anlam yüklemiyorum

Ərgen misiniz dicektim yaşlar 18 miş
Kafasında bitmiş ve çıkarmış. Siler veya üşenir sonra siler herşeye anlam yüklemeyin.

Kız inşallah sormazsın gidip sakın değerini düşürme

Ya seven erkeği anlarsın tereddütte kalıyorsan sevmiyordur sen ona bakacaksın. Yok tiktoktan çıkarmış falan bunların ne önemi var?

Boş işler… eski eskidir diyecem ama yaş 18 maalesef bizim gibi düşünemiceksin bizim de zamanında saçmaladığımız gibi. Ay ne kadar şanslıymışım benim zamanımda tiktok miktok ve çoğu şey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…