Merhaba kızlar! Konuya nasıl başlasam bilemiyorum.. 2020 yılında biriyle çok kısa birliktelik yaşadık, çok toxic bir ilişkiydi 3aydan sonrası anlaşamadık ve bitirdik, 6 ay ayrılıktan sonra bir barışma oldu yine uzun sürmedi bu defa olmadıgını iyice gozume soktu bene tamamen bitirdim.. yine peşimden koşmalar farklı numaradan aramalar ama maalesef adam değişmiyor, dönem dönem hala bana sarıyor. 2 ayrılıkta her yolu denedi ve bir gün beni yurtdisinda bir arkadaşına denetiyor hemen çaktım durumu ve ikisinede haddini bildirdim.. Ve gelin görün ki planı gerçek olmaya başladı bu arkadaşı dönüş yaptı 8aydır burda ve bir çok ortamda karşılaştık mahcubyetini dile getirdi sonrasında da çok saygılı bir şekile iletisimimiz oldu.. Geçen ay bana karşı duygularını daha fazla gizliyemeyecegini bir şans istediğini söyledi asla olamaz dedim her yolu denedi bugun bütün işyerim çiçekler içinde aşkını ilan etti. Düşünüyorum mantık olarak kafamda soru işareti yok eski sevgilimin planı değil emin oldum ama yinede kendime yakıştıramıyorum.. Çok seviyeli saygılı biri eskiyi göz önüne alınca neden Bi şans vermeyeyim ki diyede dusunuyorum içimde bi ışık var ama aması işte. Sizler bana yardımcı olurmusunuz fikirlerinize çok ihtiyacım var..