eski sevgilimin ayrıldığımız günün yıl dönümünde evlenmesi

Ne göndermesi Allah aşkına adam evleniyor.. ki farkında olduğuna ihtimal bile vermiyorum erkekler böyle ince hesaplar yapabilecek kapasitede değiller 2 Eylül'ün bir anlamı olacaksa bundan böyle evlilik yıl dönümü olduğu içindir onu bile güç bela hatırlayacak muhtemelen

Arada iletisimin olmadı ise üzerine alınma bence...Nasıl ayrılıdıgına da baglı elbet, o seni bıraktı ise hic mi hic üstüne alınma...

2 sene önceki ayrılma tarihini nereden hatırlayacak adam. eski sevgilimin de, çok değil daha 1 ay önce whatsap' ında bizim şarkı sözümüz vardı şimdi yeni sevgilisinin ismi var seviyorum ediyorum diye. Erkekler budur, fazla detaya inmemelisin.

Erkekler bizim gibi tarihe pek onem vermez. Sanmıyorum size giciklik yapmak icin bu tarihi secmis olmasini. Yine de erkek milleti anlamak zor

Bu konuyu açan bir erkek olsaydı eski kız arkadaşının özellikle bu tarihini düşünürdüm; ama bir erkek bu kadarının hesabını yapmaz bence.

Bencede bilerek yapmaz bir erkek daha doğrusu yapamaz böyle şeyleri kadınlardan beklerim erkeklerden asla

Eminim ki tarih onun icin sadece 'tarih' tir. Iki sene onceki ayrilma gununu adam nasil hatirlasin? Bence artik uzerinize alinmayin boyle seyleri, herkes yuvasinda huzurlu olsun.

ben bile eski svgiliilerimden ne zaman ayrıldığımı hatırlamıyorm hatta bazılarıyla yıldönümüm ne zamandı onu bile hatırlamıyorum mazallah birine denk getirirsem üzerlerine mi alıncaklar şimdi

alınma...o çoktan unutmuştur ayrıldığınız tarihi..
erkekler öyle şeyleri akılda tutmaz...

Sanirim siz boyle bisey olupta, biraz olsun aklinin bi ucundan gecmis olmanizi ümit ediyorsunuz.ama emin olun erkekler okadar zeki degil.nasil ki ozel bigunumuz yaklastigi zaman haftalar oncesinden hatirlatmalara basliyorsak, boyle birseyide kendiliginden hatirlayacagini sanmam.
siz gidip kafasina kakmazsaniz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…