eski sevgilimin ayrıldığımız günün yıl dönümünde evlenmesi

Bende mi var bir tuhaflık acaba ,değil eski sevgilimle ayrılma yıldönümümü hatırlamak , tanışmamızı bile hatırlamam ''Geçen geçmiştir, geçtiği gün bitmiştir'' cilerdenim ben galiba Bir erkeğin ayrılma yıldönümünü hatırlaması ,birde yetinmeyip evlilik gününü bu güne tekabül ettirmesiİlahi siz çok hoşsunuz valla

Bence sen öyle anlamak istemişsin hiç mantıklı değil,adam çoktan unutmuştur o tarihi sende unut.

Üstelik hafta içidir belki bütçesi hafta içi düğününe el vermiştir. Bu ihtimali düşünmek ve bir daha beyefendiyle ilgili hiçbir şeyi düşünmemek daha mantıklı gibi. : )

2 sene gecmis aradan ayrildigin gunu degil , ayrildiginizi bile unutmustur o.Bence seninde onunde bakma vaktin gelmiste geciyor.

yok artık.
bu kadar nispet de fazla olur.

Tesaduf canim benim.. bak benim bebegimin muhtemel dogum tarihi eski sevgilimin dogum gunune denk geliyor vallahi bilerek yapmadim o kadar cabaladim cocugum olsun diye sen bak hangi tarihe denk geldi.. Allah korusun kulagina gitse oda bisey sanicak hahaha gecmis gecmiste kalmis canim gonderme olarak yapmaz sanmiyorum

ohooo üstünden 2 sene geçmiş. bırakın ayrıldığınız tarihi, çıkmaya başladığınız tarihi bile hatırlamıyordur. adam evleniyormuş hem, sizi düşünüyor olduğunu hiç sanmıyorum.

adam evlenmiş gidiyor sen gönderme derdindesin. gönderme oldu diyelim ne yapacaksın?

Canım bence senle alakası yok o tarihin düğün için anca o tarihe yer bulmuştur

oturup düğün tarihinistratejik olarak ayrılma yıldönümümüze getirelim bakayım belki o nikaha gelir de durun bugün bizim ayrılma yıldönümümüz var evlenemezsiniz! diye itiraz eder diye mi ummuştur sence??

Boşu boşuna nem kapma. Adam hatırlamıyordur bile. Aradan iki sene geçmiş. Hem üstüne alınsan ne olacak, alınmasan ne olacak. Evleniyor adam. Bence sen de artık merak edip araştırmayı bırak.

bi çift ayrıldıktan 1 sene sonra başkalarıyla aynı gün evlendiler şok olmuştum herkes ikisinin evleneceğini bekliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…