eski sevgilimin bana çok zarar verdiğini düşünüyorum unutmak istiyorum

mntfr

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
7
0
6
35
Ankara
1 hafta önce 9 aylık ilişkimi bitirdim ben bu 9 ayda mutsuz agresif bir insandım okulda çevremde aileme karşı şimdi yeni yeni ilişkilerimi düzenliyorum yani o bana çok zarar verdi çok yoruldum yaşımında henüz çok genç olduğunu düşünüyorum ayrılmayı ben istemedim ama ayrılık iyi geldi sadece içimde bi burukluk ve şaşkınlık var nasıl bitti gibi.Şimdi ise iyiyim ama konuşmalarımız hatıralarımız aklımdan çıkmıyo çok taze ve kıskanıyorum başkası onun olucak korkusu var bunlardan nasıl kurtulabilirim nasıl unutabilirim onu yardımcı olursanız sevinirim

Doğru kişi olsaydı ayrılmazdın.
Çok taze şuan bu gibi düşünceler olacaktır.Zamanla hafifler
Hatta hayatına yeni biri girdiğinde hatırlamazsın bile

hayatına gerçek aşkın girdiğinde mutlaka ki girecek adını bile unutursun eski hallerine de gulersin ya da gulumseyerek hatırlarsın hiç merak etme. kendini kapama sadece

Belki çok klişe gelecek ama gerçekten de tek ilaç zamandır
İnsanlar anasının babasının ölüm acısını unutuyor
Allah başka dert vermesin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir hafta olmuş daha bekle biraz dinlen :) zamanla geçermi bilemiyorm ama şimdi bile geriye dönüp baktığında "simdi daha iyiyim" diyebiliyosan bu iyi birşey bence..

İlişkiyi bitirdin ama ayrılığı sen istemedin doğru mu anlamışım..
O zaman neden izin verdiniz.Peki ayrılığı karşı taraf istemişse,ayrılmak istemediğini neden söyleme gereği hissetmedin..
Bir şans verelim demek çok mu zor ? Belkide sorunlar halledilebilecek türdendi.Keşke biraz yapıcı olsaydınız..

Bu duygulardan kopamadığınıza göre , ayrılık için sebepleriniz sağlam olmasa gerek..
Bu kişiyi sevdiğiniz ve unutmadığınız ortada..

Tahminimce araya özlem girdikten sonra , tekrar bir araya gelirsiniz. Böyle umuyorum..
Hayırlısı olsun..

tam o anlarda birlikteyken seni ne kadar üzdüğünü, arkadaşlarına nasıl davrandığını ve bunun sonucunda arkadaşlarını aileni kırdığını düşün.onun yüzünden mutsuz olduğunu düşün.mutsuz agresif 9 ay geçirdiğini aklına getir.hayatından boş yere 9 ay bitirdiğini düşün.

Unutmak istemen bile başlı başına güzel bir adım
Bir de benim gibi unutmak istemiyorum deyip yıllarını ziyan edebilirdin
Tebrik ederim
Sadece zaman bırak her şey yoluna girer emin ol.

zamana bırakıcaksn cnm zaman herseyın ılacı. allaha guven. allah ısteseydı zaten suan beraber olurdunuz bundada hayır varmıskı ayrılmssınız. eger kaderde varsa ne olursa olsun senı bulacaktır o zaten

Pitirtay'a bende katılıyorum..benim 4,5 yıllık ilişkim bitti..Başlarda zordu, ama şimdi iyi ki bitmiş diyebiliyorum..Zamanın ne getireceği hiç belli olmuyor..

ben barışmaya çalıştım son kez şansımı denedim ama olmadı aslında bunu birazda vicdanımı rahatlatmak için yaptım karşı taraftan da sert tepki alınca şaşırmadım aslında şimdi unutmaya çalışıyorum işte ama gayet iyiyim

Aynı durum bende de mevcut, benim de 1 yıllık ilişkim bitti. Adamı hayatımın merkezi yaptığım için ne doğru düzgün arkadaşlarımla çıkıp gezdim, ne farklı bir ortama katılma gereği duydum. İlk zamanlarımız iyi olsa da karşımdaki insanın ne denli bencil olduğunun farkındaydım bana sesini yükseltirdi devamlı falan ama benim en ufak hatamda terk etti beni. Çok üzüldüm, ilk günler yemek yiyemedim, ağlamamak için yatağıma giremedim koltukta uyuyakalırdım annem uyandırıp yatağına git derdi. İlk günler dediğim de topu topu 1 hafta önce falan işte, sonra bir dostum var bir de ablam çok destek oldular bana kafamı dağıttım şu an yaşadığım çoğu şeyden pişmanlık duyuyorum ve geri dönse kabul etmem yalnızca onun pişmanlığını görmek istiyorum. Hala durup durup sinirleniyorum, kafama takıyorum, adam resmen beni ortada bıraktı diyorum ama geçecek elbet biliyorum. Ben bir de ondan başka bir insanı aklımın ucundan geçiremezdim tamam bu adamın ne kadar yanlışı olsa da görmezden gelip hayatımı bununla sürdürebilirim derdim bu yüzden beni terk ettiğinde çok yıkıldım hala da yerden kalkmaya çalışıyorum. Adamın karşısında zırıl zırıl ağladım hiç acımadı duvar gibi durdu istemediğini söyledi. Zaman ilerledikçe ilk zamanlar bunları düşününce içimin acıdığını hissediyordum ama bak 1 hafta geçti ben kızgınlık, hırs, nefret duymaya başladım. Tabii bunların da bizi tüketmesine izin vermememiz lazım, en güzeli zaman ve kendimizi geliştirebileceğimiz şeylere yönelmememiz. Benim bu dönemde en çok değer verdiğim insanlardan duyduğım şey şu oldu: "Sana kendini değersiz hissettiren biriyle asla birlikte olma ve o kişi için üzülme."

Tıpatıp aynı yaşadıklarımız bende iyiyim üzüntü felan kalmadı ama beynim kabullenmiyo hala şaşkınım nasıl bıraktı beni ben ayrılmak istediğimde böyle temiz bir ilişki bulamazsın güzel kızsın seni tenin için severler başkası dokunur sana başkası öper diye içim içimi yer demişti senden vazgeçmiycem yemin ederim demişti daha 2 hafta önce şimdi ise seni bitirdim diye yemin ediyor hangisine inanacağımı bilemiyorum hala bunun huzursuzluğu var ilk başta dedim ygs si var bundan mı diye ama sanmıyorum nedenini bilmediğim bir şeyden dolayı barışmak istemedi tamamen bitirdi bana başkasını buldum dedi ama gerçekten inanmadım ilk başta çok saçma geldi kim birinden ayrıldıktan 4 gün sonra ygs ye de kalmış 1 hafta başkasını bulur kii ama şimdi her şey olabilir diyorum güvenim kalmadı erkeklere gerçekten

Ya ben sevgilimden ayrılmak istediğimde o kadar dil döktü yalvardı ayrılmayalım diye ben de kıyamadım ondan sonra ilişkimiz 6 ay sürdü sonra yine bi ayrılık lafı geçti benden ama sinirle söyledim bana olmaz öyle şey falan dedi ben de üstelemedim sinirle söylediğim için en son 9 gün önce bitti işte pişman olacağı günü deli gibi bekliyorum ben ya. 10 nisan'da tam 1 yıl olacak ilişkimiz bir şey der mi merak ediyorum ya da ben demeli miyim diye. Ben de başka birini bulduğunu falan düşündüm arkadaşlarım hayatında başkası var mı falan dedi yoktur ya dedim o kadar olamaz herhalde. Ya öç mü alıyorlar anlamıyorum canım benim

ya yine aynı bende ayrılmak istedim ilk ayrılan bendim kıskançlığımdan google gmail hesabından geçmişine baktım bir şeyler izlemiş anlarsın ve onların orda oturan bi kızın resimlerine hesaplarına bakmış ilk başta bunları farkettiğimi ona dedim cevap vermedi bende bir şey vardır diye ayrıldım ne yapsaydım yani bi açıklama bile yapmadı ayrıldığımı söylediğimde de hesaplarını kapattı telefondan engelledi bundan bikaç gün sonrada konuştuk yemin ederim seni bitirdim dedi şuan engelimi kaldırmış ama ben hiç ümit beslemiyorum hayatımı zehir etti neler oldu bu 9 ayda sanki 9 yıldı sonrada bu şekilde ayrılmayı layık gördü bir açıklama bile yapmadan bende kendi kendime söz verdim hiçbir şekilde iletişime geçmiycem ağlasam da sızlasam da unutucam diye ama ağlayamıyorum bile artık çünkü çok kızgınım ona yavaş yavaş da unutuyorum

ayy canım daha çok yeni ondan böylesin biraz sabret aklını dağıtmaya çalış sosyalleşmeye çalış hayatını değiştirmeye çalış ben bir ayda normale dönmüştüm gerçekten birkaç hafta sonra kendini daha iyi hissedeceksin bir iki aya da tamamen unutacaksın emin ol sadece sabretmen ve çabalaman gerek

özel bi çaba göstermiyorum ama mesela eski okulumdan arkadaşlarımla aylar sonra yeniden görüşmeye başladım her sohbete katılmaya çalışıyorum gülümsemeye çalışıyorum kendimi kitaplara gömdüm bu şekilde unutuyorum yavaş yavaş

yalnız kaldıkça evde oldukça aklına gelir bugünlerde yapman gereken dışarda olmak kafanı meşgul etmek çık gez toz spor yapmıyorsan hemen bir salona kaydol o da çok iyi gelir

herkesın eskı sevgılılerı cok zarar verıyor :)
ben eskı sevgılıme cok buyuk zarar verdim
bı ara hoslandıgım bı cocukda bana cok fazla zarar verdı 30 kişilik sınıfta benle konusan 3 kısı vardı ... ki ben kötü bı ınsan deıldim
ama hıc öle hatrlayıp hatrlayıp uzuldugumu blmem.guzel anıları bıle hatrlamam. onume suana bakarm hep
bunu uygula sende rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…