eski sevgilimin bana çok zarar verdiğini düşünüyorum unutmak istiyorum

He sizinki biraz farkliymis, ben o yonde bir yanlis gormedim sadece sinirimi ondan cikarttigim bi donemdi o da katlanamadi defoldu gitti. Sen karar verdiysen unutmak icin bu bike cok onemli ben oturup dusunuyorum unutursam bir daha berabeer olmamiz imkansiz olacakmis gibi hissedip yapamiyorum ama adam hayatina bakiyor. Hallederiz umarim tatlim ya, cok zor durumlar ve biz kadinlar daha agir yasiyoruz.

bence sende unutmayı kafana koymalısın zaten dönerse bi şekilde ikna olursun sorunlar çözülebilir belki yeniden birlikte olursunuz ama bilemezsin ki belkide gerçekten bitti kendini unutmaya odaklasan daha karlı çıkarsın her yönden mesela ben evet aklıma geliyo bazen kıskanıyorum özlüyorum ama hiç olmadığım kadar mutluyum huzurluyum ve kendimi güçlü hissediyorum onun hesaplarına bakmıyorum bile üşenmeye başladım inan

Boyle dusunuyorsan unutmanda kolay olur ilk zamanlar zorlanacaksin kendini baska seylerle oyala

Ya ben de bakmıyorum ne yapmış ne etmiş diye zaten sinirle facebooktan silmiştim ama zor ya çünkü bizim son 6 ayda yediğimiz yemek, içtiğimiz su ayrı olmadı resmen [aynı mahallede yaşıyoruz devamlı birlikteydik] bu yüzden bir anda yalnız kaldım, hem seviyorum hem özlüyorum ama ne mesaj atarım ne bir şey yaparım o adım atmazsa. Ben yeterince ağladım, yalvardım ve en büyük hatayı burada yaptım. Onun da ilk uzun ilişkisi ve hatta ilk ciddi ilişkisi öyle kolay unutabileceğini zannetmiyorum, Allah'a bıraktım artık ne yapayım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…