Eski sevgilimin beni sinir etmesi, sanırım iş değiştirmem gerekicek.

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Geçen konu açmıştım. Eski sevgilimin benimle dalga geçmesi. Benimle barışıp sonra pislik muamelesi yapması ve aylar sonra hiçbirşey olmamış gibi davranması. Bugün yine sinirlerim hopladı. O kadar mutlu ki. Sürekli ıslıklar çalarak etrafımda dolanıyor. Geliyor yanıma tiny miny sana kolay gelsin bilmem ne. Ya sen nasıl bir insansın. Nasıl dengesiz bir insansın. Aylar önce benimle barıştın, sonra içindeki kinin acısını çıkardın. Şimdi aylar geçti yine yanıma geliyor hiçbişi olmamış gibi. Bir de musmutlu. Sürekli birileriyle muhabbet. Keyfi yerinde. Nasıl sinir oluyorum anlatamam. Kızlar kusura bakmayın wallahi dayanamadım buraya yazarak biraz sizlere derdimi dökiim dedim.

Amacı sizi sinir etmek demekki ve başarmış gibi görünüyor. Aslında hırsınızı belli etmeden sizde onu yok saysanız oda deli olur.

Amacı sizi sinir etmek demekki ve başarmış gibi görünüyor. Aslında hırsınızı belli etmeden sizde onu yok saysanız oda deli olur.
Ya o kadar keyifli ki. Ne oldu anlamadım ki. Biz beraberken sürekli depresif biriydi. Özgüveni olmayan, yalnız biriydi. Birbirimize tutunmuştuk. Şu an kız arkadaşı olmadığını kesinlikle biliyorum. O zaman nedir bu keyif. Ha bir de şu ıslık çalmalar. Bir gün ağzına vurucam kes diye

Ama senin isin ayri onun isi ayri. Beraber ayni ortamda calisiyorsunuz sadece. Olmadi ceker konusursun. E iyi tamam konustukda ben muhabbetin bu derece ilerlemesini istemiyorum. Merhba merhaba da kalsin de gec. Bosver sen isine bak

Eşimle küsken yok yere ona sataşırım ben. Sinir etmeye çalışırım. Kavgada etsek iletisim kurmuş oluyoruz sonuçta :) suratıma bakmamasından iyidir

Ama senin isin ayri onun isi ayri. Beraber ayni ortamda calisiyorsunuz sadece. Olmadi ceker konusursun. E iyi tamam konustukda ben muhabbetin bu derece ilerlemesini istemiyorum. Merhba merhaba da kalsin de gec. Bosver sen isine bak
Ya ben o kadar zor günler geçirdim ki. Aylarca yemek yiyemedim. Kaç kilo verdim. Tam kafamda bitirmiştim. Rahattım. Kafamı karıştırdı yine.

Eşimle küsken yok yere ona sataşırım ben. Sinir etmeye çalışırım. Kavgada etsek iletisim kurmuş oluyoruz sonuçta :) suratıma bakmamasından iyidir
Yani neden sizce böyle davranıyor. Amacı nedir. Bir küsüp bir barışıp be yapmaya çalışıyor. Islık ne ya?!,!?

Ya ben o kadar zor günler geçirdim ki. Aylarca yemek yiyemedim. Kaç kilo verdim. Tam kafamda bitirmiştim. Rahattım. Kafamı karıştırdı yine.

Senin kafan karismasin. Ozellikle yapiyor. Sen mesafe koymassan o da devam eder. Ama yaptiklari sindirilmez birsey. Ekrkeler boyle iste 2 gun sonra gelip konusur senle. Ama sen ona kardi mesafeli olursan anlar anlar neyin ne oldugunu. Veya o da bir sure sonfa degisik bir ruh haline girebilir. Galiba onceki forumunda oyle yazmistin

Yani neden sizce böyle davranıyor. Amacı nedir. Bir küsüp bir barışıp be yapmaya çalışıyor. Islık ne ya?!,!?
Belliki dengesiz biri. Sizinde dengenizi bozmasına izin vermeyin. Görmezden gelin. Samimiyet derecenizi siz ayarlayın bundan sonra. Sizin izin verdiğiniz kadar yaklaşabilsin size. Kendi keyfine ve ruh haline göre değil.

abartili yapmacik davranislar. bence dikkat cekmeye calisiyor. ozguvensiz erkek davranisi. sakinligini koruyup, abartisiz bir mutluluk sergilersen bu mac senin. enerjini emmesine izin verme. hem biten seyin ardindan bu govde gosterisi tamamen olmamislik. umarim karsina oyle biri cikar ki, bu ozguvensiz, kotu oyuncu, lanet adamla neden zaman harcamisim dersin

Neden boşuna enerji harciyorsun ?hayatımda bir önemin yok ki cumlelerinin olsun de gitsin ..

Ya çok özgüvensizdi. Gerçi ben de çok özgüveni olan biri değilim ama neyse. 1 bucuk yıl konuşmadık. Küslük aynı ortamda evet insanı yıpratıyor ama böyle daha kötü oldu. Keşke hiç barışmasaymışız. İlk barıştık çok mutluydu ortalıkta mutlu mesut dolanıyordu. Sonra birden bişi oldu buz gibi davranmaya başladı. Sonra küstü. Sonra bir kaç ay sonra yine hiçbişi olmamış gibi şen şakrak. Yanıma gelmeler hiçbişi olmamış gibi muhabbet etmeye çalışmalar. Benim beyin tabi darman duman.

İnş cnm ya. Biri karşıma çıksa da o kadar mutlu olsam ki bu adam bir saniye bile aklıma gelmese.

Herşey anlaşıldı kızlar. Askere gidiyormuş bu bizimki. Bedelli çıktı ya. Keyfi ondan yerinde. Benimle de askere gitmeden arayı yumuşatmak istemiş anlaşılan. Gelip vedalaştı. O kadar kibar davrandı ki. Sanki aramızda hiçbirşey olmamış gibi. Ben bu olayı anlayamayacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…