Eski sevgilimin doğum gününü kutlasam mı ?

Tabiki kutlamayın. Beklerse beklesin. Belki bu sayede o adım atar size barışmak isterse. Hep cepte gibi görünmeyin lütfen. Hem kutlamazsaniz lafınızın arkasında durmuş olucaksiniz. Ama bence yine de kutlarsiniz o enerjiyi aldım

Ne bileyim insanlar doğum günlerinde duygusal olur belki bu onu etkiler diye düşündüm bi adım atar fazla masum düşünüyorum sanırım
Bence siz kafaya koymuşsunuz kesin yazarsınız da ,buraya da konu açarak, acaba birinin de; " yaz tabii kutla" demesini bekliyorsunuz kendinizi rahatlatmak adına.Cok yanlış, Adil Yıldırım'ı duysa çok gülerdi inanın.

Hayır.

Benim bi arkadaşım var böyle soru sorunca şey der; koş yap, koş kutla, koş söyle… hani sinirinden; o misal koş kutla dicem de açıkçası bir getirisi zor görünüyor; takılmam, cidden iyi dileklerde bulunmak istiyorum, beklenti içine girmem diyosan kutla

Şimdi şöyle birşey var insan hayatında ki insanların bayramını , kandilini , cumasını, doğum gününü vs vs kutlar. Bu tür şeyleri iletişim aracı olarak kullanma asıl amacın tekrar iletişime geçmeniz.
Seni silen insanlarla işin olmamalı seni ilgilendirmiyor çünkü. Kendini hatırlatmış olmuyorsun yani eski de kaldı bu taktikler.

kuzum fotograf fonu beyazsa evlenme teklifi bekliyor olabilir ...sizin dogum gunu msjiyla ayni oranda sacma degil mi? kendinizi dusrumeyin engelleyin, cikarin hayatinizdan

Yani aslında yazmazsanız içinizde kalacak gibi.
Ben yazar mıydım? Hayır.
Erkekler bizim gibi, şunu şunu yapsın barışırım demezler.
Ancak ben de bu konuda genel "gururlu kadın" duruşunu pek de sergileyen biri değilim açıkçası. Aramak istediğim birini ararım.
Sizde durum farklı ama açıkça reddetmiş zaten.

Kutlamanızı bekliyordur. Bence beklediğini vermeyin. Beklediği bir şey gerçekleşen insan kararından dönmez. Beklemediği şey gerçekleşince harekete geçer.

Sen akıllanmazsın... Yorumlarımıza da bakmayıp kutlayacaksın kesin ve WhatsApp yazışmanızı atacaksın buraya pişmanlıkla. Bırak artık cidden. Kim bilir kimin için açtı pp? Takip etme ki üzülme

Kendinde biliyorsun, seni istememiş. Kutlamamı bekler diyorsun. Kutlarsan zaten o da tahmin ediyor peşinden o kadar koşmuşsun kutlayacağını. Asil kutlamazsan oha ne oluyor lan? olur. O da zaten şu an bu kesin kutlar diyor. Asıl kutlamazsan bir şansın varsa gerçek olur. Erkekler cepten gittiğini görünce daha çok tutuşuyor. Kendini onun yerine koy biri var istemedin ısrar etti kesin dille bitirdi. Bir baktın kutlamıyor. Ne oldu acaba buna? Vazmıgecti? Olursun. Eğer sevmiyorsan zaten sallamazsın

Hqyir

Ama bekler diye düşünüyorum benden kutlamamı. Doğum günü için bi sürü planlar yapmıştık
Biz ne dersek diyelim sen o doğum gününü kutlayacaksın.Eğer beklediğin tepkiyi alamayıp da buraya ağlamaya gelirsen de ağır linç bombardımanına tutulacağını bil ve ona göre hazırlıklı gel.

Yok artık ya ne kutlaması
Ben erkegın de kadının da onurlusunu severım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…