Off o zaman kutla eskinin g*tünü kaldır serrkz hala peşimde desin.Ama bekler diye düşünüyorum benden kutlamamı. Doğum günü için bi sürü planlar yapmıştık
Bence siz kafaya koymuşsunuz kesin yazarsınız da ,buraya da konu açarak, acaba birinin de; " yaz tabii kutla" demesini bekliyorsunuz kendinizi rahatlatmak adına.Cok yanlış, Adil Yıldırım'ı duysa çok gülerdi inanın.Ne bileyim insanlar doğum günlerinde duygusal olur belki bu onu etkiler diye düşündüm bi adım atar fazla masum düşünüyorum sanırım
Hayır.Daha önce konusunu da açmıştım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım sonra pişman oldum geri dönmek istedim. Ama o kabul etmedi tamamen bitirmek istedi. Bunun üzerine ben de bir daha iletişime geçip rahatsız etmem dedim. Ayrıldığımız günden beri whatsapp pp kaldırmıştı ya da numaramı silmişti. Bugün profil fotoğrafı görünüyor. Arkadaşımdan da baktık fotoğrafını herkese açık yapmış ya da numaramı kaydetmiş. Doğum günü öncesi bunu yapması tesadüf mü bir de Yarın doğum günü sizce kutlasam mı
Olmasın zaten dikis tutmaz böyle iliskiler . Zamanında yaptık hep bu hataları. Sen yapma ya da yap sen bilirsin.Kutlamazsam bence tamamen bitirir gibi kafasında. Hiç geri dönüşü olmaz
Benim bi arkadaşım var böyle soru sorunca şey der; koş yap, koş kutla, koş söyle…Daha önce konusunu da açmıştım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım sonra pişman oldum geri dönmek istedim. Ama o kabul etmedi tamamen bitirmek istedi. Bunun üzerine ben de bir daha iletişime geçip rahatsız etmem dedim. Ayrıldığımız günden beri whatsapp pp kaldırmıştı ya da numaramı silmişti. Bugün profil fotoğrafı görünüyor. Arkadaşımdan da baktık fotoğrafını herkese açık yapmış ya da numaramı kaydetmiş. Doğum günü öncesi bunu yapması tesadüf mü bir de Yarın doğum günü sizce kutlasam mı
kuzum fotograf fonu beyazsa evlenme teklifi bekliyor olabilir ...sizin dogum gunu msjiyla ayni oranda sacma degil mi? kendinizi dusrumeyin engelleyin, cikarin hayatinizdanDaha önce konusunu da açmıştım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım sonra pişman oldum geri dönmek istedim. Ama o kabul etmedi tamamen bitirmek istedi. Bunun üzerine ben de bir daha iletişime geçip rahatsız etmem dedim. Ayrıldığımız günden beri whatsapp pp kaldırmıştı ya da numaramı silmişti. Bugün profil fotoğrafı görünüyor. Arkadaşımdan da baktık fotoğrafını herkese açık yapmış ya da numaramı kaydetmiş. Doğum günü öncesi bunu yapması tesadüf mü bir de Yarın doğum günü sizce kutlasam mı
HqyirDaha önce konusunu da açmıştım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım sonra pişman oldum geri dönmek istedim. Ama o kabul etmedi tamamen bitirmek istedi. Bunun üzerine ben de bir daha iletişime geçip rahatsız etmem dedim. Ayrıldığımız günden beri whatsapp pp kaldırmıştı ya da numaramı silmişti. Bugün profil fotoğrafı görünüyor. Arkadaşımdan da baktık fotoğrafını herkese açık yapmış ya da numaramı kaydetmiş. Doğum günü öncesi bunu yapması tesadüf mü bir de Yarın doğum günü sizce kutlasam mı
Biz ne dersek diyelim sen o doğum gününü kutlayacaksın.Eğer beklediğin tepkiyi alamayıp da buraya ağlamaya gelirsen de ağır linç bombardımanına tutulacağını bil ve ona göre hazırlıklı gel.Ama bekler diye düşünüyorum benden kutlamamı. Doğum günü için bi sürü planlar yapmıştık
Yok artık ya ne kutlamasıDaha önce konusunu da açmıştım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım sonra pişman oldum geri dönmek istedim. Ama o kabul etmedi tamamen bitirmek istedi. Bunun üzerine ben de bir daha iletişime geçip rahatsız etmem dedim. Ayrıldığımız günden beri whatsapp pp kaldırmıştı ya da numaramı silmişti. Bugün profil fotoğrafı görünüyor. Arkadaşımdan da baktık fotoğrafını herkese açık yapmış ya da numaramı kaydetmiş. Doğum günü öncesi bunu yapması tesadüf mü bir de Yarın doğum günü sizce kutlasam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?