Eski sevgilimin doğum gününü kutlasam mı ?

erkeklerin her yaptığına kendinizce bi anlam yüklemeyin belki canı öyle yapmak istemiştir o an gururun yok mu senın niye kutlayacaksın adam senı istemiyor

Valla bu sene dogumgunumu bir eski sevgililerim hatırladı, hatta biri sağolsun mektup atmis,bir de doğumgünü sarkisi çaldığı video çekmiş
Kutla bence. Oradan belki devam edersiniz.

Hayır kutlamayın.
Adamlara yapışmayın.
Sizi istemeyenleri rahat bırakın.
Whatsapp fotoğraflarını filan takip etmeyin.
Ayrıldığınız insanları hayatınızdan çıkarmayı bilin.

off tipik aslan burcu erkeği hareketi. Kesinlikle kutlamayın ve sessiz dik kalın. Ben görevimi yaptım istemiyor musun okey tamam benimde gururum var moduna girerseniz işte o zaman dikkatini çekersiniz. Başka türlü aslan erkeği ile uğraşılmazzzzzzzz aman allahım evlerden ırakkk

kesinlikle kutlama

Ewt aslan erkekleri öyle malesef, benim ex sevgilininde doğum günü pazar ve bende kutlamıycam arada yazdığı halde banane, bende akrebim o aslansa

Kopamadığınız için kutlasam mı kutlamasam mı diye kendi kendinizi kemiriyorsunuz. Kutlamayın bence, kopabilseydiniz görecektiniz ki hiç bir anlamı yok.

Biten bir ilişkiden suistimale açıksanız kutlayın.

bir şekilde sizin israrinizla dönse bile bu uzun ömürlü ve sağlıklı olmayacaktır .. eskisi gibi olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…