YazmadımSen yazacaksın bence yazınca ne tepki verecek onu da yazarsın merak ediyorum
Evet o yüzden kutlamaktan vazgeçtimBeklerse kutlama:) tüm gün elinde telefon beklesin.
Şimdi diğer mesajları okudum. Adam kesin bir dille istemiyorum seni demiş. Daha ne yazacan
Ve profil fotoğrafını ben çekmiştim hala da değiştirmemiş onuSana yem atıyor bence düşme.
Bence artık numarasını falan silin.Ve profil fotoğrafını ben çekmiştim hala da değiştirmemiş onu
Anlam yüklemeyin. O fotoğrafını beğendiği için yani güzel çıktığını düşündüğü için profil resmi olarak kullanmaya devam ediyordur.Ve profil fotoğrafını ben çekmiştim hala da değiştirmemiş onu
Bunu demeseydin yaz demeye gelmistim. Bence hayir kutlamaBarışmak için çok adım attım. Ama kesin dille konuşup devam etmeyelim dedi
Ohh baby ,çok yanlış yollardasinKutlamazsam bence tamamen bitirir gibi kafasında. Hiç geri dönüşü olmaz
Kendinize, kişisel onurunuza sayginiz yoksa,Barışmak için çok adım attım. Ama kesin dille konuşup devam etmeyelim dedi
Eskiler leş gibi bulaştıkca batıosun. Kendımden bılıorum. Ama yınede sen bılırsınDaha önce konusunu da açmıştım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım sonra pişman oldum geri dönmek istedim. Ama o kabul etmedi tamamen bitirmek istedi. Bunun üzerine ben de bir daha iletişime geçip rahatsız etmem dedim. Ayrıldığımız günden beri whatsapp pp kaldırmıştı ya da numaramı silmişti. Bugün profil fotoğrafı görünüyor. Arkadaşımdan da baktık fotoğrafını herkese açık yapmış ya da numaramı kaydetmiş. Doğum günü öncesi bunu yapması tesadüf mü bir de Yarın doğum günü sizce kutlasam mı
Kutlamadım yazmadım. Ben de bitirmeye başlayacağım artık kafamdaBence artık numarasını falan silin.
Size ne ne yapmış ne yapmamış bunlarla ilgilenirseniz o kişiye veda edemezsiniz.
İçinizden vedalasin helallesin ve noktayı koyun.
Zamanın unutturmayacağı kimse yok inanın.
Ama hergun girip profiline ne yapmış diye bakarsanız unutamazsiniz.
Ki zaten ayrildiysaniz da vardır bı sebebi sonradan kıymete binmiştir, muhteşem bı ilişki olsaydı ayrilmazdiniz zaten zamanında.
YazmadımOhh baby ,çok yanlış yollardasinBüyüyünce anlarsin
Mesajları bile saklıyorum silmiyorum fotoğraflarımızı vsBence artık numarasını falan silin.
Size ne ne yapmış ne yapmamış bunlarla ilgilenirseniz o kişiye veda edemezsiniz.
İçinizden vedalasin helallesin ve noktayı koyun.
Zamanın unutturmayacağı kimse yok inanın.
Ama hergun girip profiline ne yapmış diye bakarsanız unutamazsiniz.
Ki zaten ayrildiysaniz da vardır bı sebebi sonradan kıymete binmiştir, muhteşem bı ilişki olsaydı ayrilmazdiniz zaten zamanında.
Aynı şeyi düşündüm. Siz gururunuzu kurtarma, ona sizi kaybetme korkusu yaşatma, biraz olsun "acaba" dedirtme fırsatı yakalamışsınız, berbat edeyim mi diyorsunuz.Aklınızı mı kaçırdınız ne doğum günü kutlaması. Elinize onun bir tarafını indirme fırsatı geçmiş sizin düşündüğünüz şeye bakın. Asla kullanmayın.
Aa, eski konu muydu? Ne oldu son durum?Yazmadım
tam tersi çevremdekilerde sen ayrıldın çok gelgit yaptın çocuk haklı ısrar etmen lazım barışmak için diyolarKendinizi kücük düsürmeyin bosuna
Ben çok gelgit yaptım ona. Ayrıldım birden sonra ama pişman olup çok çabaladım görüşmek istedim vs. Önce olur dedi zaman ver bana sonra tamamen bitsin dedi. Hala çok seviyorum. Çok zor tuttum kendimi yazmamak için ve kutlamadım. Ama ona da hak veriyorum sürekli ayrıl barış yordu artıkTabi ki de hayır, kutlama! Bir kere ödün veririsen, peşinden koşmuş gibi olursun. Ben olsam asla öyle bir koz vermem. Allah aşkına kuzum niye böylesiniz? Burnunuz düşse almayacaksınız, o sizi öyle bilecek. Bu devir, mağrur kadınların devri. Ne o ezik ezik doğum günü kutlama falan, aramak için bahaneye bakıyormuş gibi. Bi git aynaya bak, kendine bu basitliği yakıştırabilecek misin?
İyi de sen barışma talebinde bulundun kabul etmedi.Kadın gibi naz mı yapacak sana bu çocuk?Barışma adımı senden de gelebilir ama sevgilin kabul eder devam edersiniz naz yapması abartı olmaz mı erkek olaraktam tersi çevremdekilerde sen ayrıldın çok gelgit yaptın çocuk haklı ısrar etmen lazım barışmak için diyolar
Son mesajı buİyi de sen barışma talebinde bulundun kabul etmedi.Kadın gibi naz mı yapacak sana bu çocuk?Barışma adımı senden de gelebilir ama sevgilin kabul eder devam edersiniz naz yapması abartı olmaz mı erkek olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?