Eski sevgilimin doğum gününü kutlasam mı ?

Ve profil fotoğrafını ben çekmiştim hala da değiştirmemiş onu
Bence artık numarasını falan silin.
Size ne ne yapmış ne yapmamış bunlarla ilgilenirseniz o kişiye veda edemezsiniz.
İçinizden vedalasin helallesin ve noktayı koyun.
Zamanın unutturmayacağı kimse yok inanın.
Ama hergun girip profiline ne yapmış diye bakarsanız unutamazsiniz.
Ki zaten ayrildiysaniz da vardır bı sebebi sonradan kıymete binmiştir, muhteşem bı ilişki olsaydı ayrilmazdiniz zaten zamanında.

Eskiler leş gibi bulaştıkca batıosun. Kendımden bılıorum. Ama yınede sen bılırsın

Kutlamadım yazmadım. Ben de bitirmeye başlayacağım artık kafamda

Mesajları bile saklıyorum silmiyorum fotoğraflarımızı vs

Aklınızı mı kaçırdınız ne doğum günü kutlaması. Elinize onun bir tarafını indirme fırsatı geçmiş sizin düşündüğünüz şeye bakın. Asla kullanmayın.
Aynı şeyi düşündüm. Siz gururunuzu kurtarma, ona sizi kaybetme korkusu yaşatma, biraz olsun "acaba" dedirtme fırsatı yakalamışsınız, berbat edeyim mi diyorsunuz.

Tabi ki de hayır, kutlama! Bir kere ödün veririsen, peşinden koşmuş gibi olursun. Ben olsam asla öyle bir koz vermem. Allah aşkına kuzum niye böylesiniz? Burnunuz düşse almayacaksınız, o sizi öyle bilecek. Bu devir, mağrur kadınların devri. Ne o ezik ezik doğum günü kutlama falan, aramak için bahaneye bakıyormuş gibi. Bi git aynaya bak, kendine bu basitliği yakıştırabilecek misin?

Ben çok gelgit yaptım ona. Ayrıldım birden sonra ama pişman olup çok çabaladım görüşmek istedim vs. Önce olur dedi zaman ver bana sonra tamamen bitsin dedi. Hala çok seviyorum. Çok zor tuttum kendimi yazmamak için ve kutlamadım. Ama ona da hak veriyorum sürekli ayrıl barış yordu artık

tam tersi çevremdekilerde sen ayrıldın çok gelgit yaptın çocuk haklı ısrar etmen lazım barışmak için diyolar
İyi de sen barışma talebinde bulundun kabul etmedi.Kadın gibi naz mı yapacak sana bu çocuk?Barışma adımı senden de gelebilir ama sevgilin kabul eder devam edersiniz naz yapması abartı olmaz mı erkek olarak

İyi de sen barışma talebinde bulundun kabul etmedi.Kadın gibi naz mı yapacak sana bu çocuk?Barışma adımı senden de gelebilir ama sevgilin kabul eder devam edersiniz naz yapması abartı olmaz mı erkek olarak
Son mesajı bu

Eklentiler

• 1ADE4E4F-33D6-4019-9968-D22DACC61322.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…