Eski sevgilimin düğüne gitmeli miyim?

Gitme tabiki. Evlendiği kizin yerine kendini koy en mutlu gününde eşinin eski sevgilisinin gelip kafa karıştırmasını ister miydin?

Mazosistmisin ne isin var

Sizin düğününüzde eşinizin ex'i göbek attı heralde?
bunda kızılcak alıncak ne var ben anlamadım.neden bozuldunuZ şimdi siz durduk yerde :) ben ciddi bişey yazdım.eski sevgilimin düğününe gittim göbek atmadım çnkü kokteyl düğündü.ne eski sevgilim ne ben aklımıza bile gelmedi bişey.dedim ya geçmiş mazidir.hayat boyu takıntılı olmadım , kimseyede önermem.rahat olmak iyidir...

Sizin düğününüzde eşinizin ex'i göbek attı heralde?
Ayrıca bitek böyle düşünen ben değilim konu içindeki yorumlara bakarsan.yani eşimin ex i düğünde göbek attımı bilmem ama bulunduğum yerde biçok butik mağazada eski sevgilisi çalışıyo.gayet rahat gidip alışverişimide yapıyorum hiç problem yapmadan.takıntılı değilim yani asla.sizede öneririm güzel bişey

Bence gitmeyin,giderseniz daha cok dikjat ceker bilerek gittiginiz dusunulur.gitmezseniz daha uygun olur.aslinda belki de siz de gitmek istiyorsunuz

Çok rahatsız edici bir durum, gitmeyi düşünmek bile saçmalık ne işiniz var sizin orada . Evleneceği kız sizi biliyorsa ne kadar morali bozulur . Kendinizi onun yerine koyup öyle karar verin.

Ben gitmem. Gelin beni bilmese bile mahçup hissederim kendimi o geline karşı.

Eğer müstakbel eşi ile olduğu dönem sizi hala aradı ise gitmeyin.

Biraz cool olun yahu, tabi ki gitmeyeceksiniz. Ne münasebet. Giderseniz dayanamadı son kez görmeye geldi der. Gitmezseniz umursamamış olursunuz. Bu kadar net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…