Eski sevgilimin düğüne gitmeli miyim?

Slm kızlar
7 yil once cok yakin bi akrabanin ogluyla bi sevgililik donemimiz oldu
Aileler istemediği icin ayrıldık cok seviyoduk birbirimizi. Bu gecen zaman icinde beni cok aradi kacalim barisalim vs vs diye ben istemedim. Haftaya evleniyo sizce düğünune gitmelimiyim ailem mecburen gidecek ben gitsem bu kiz niye geldi gitmesem hala unutamadi ya ondan gelmemiştir diyecekler arada kaldm siz olsaniz ne yapardiniz?
benim işim olmazdı gidecek düğün mü kalmadı

iki yil önce yasadim aynisiini.. gittim ve herkes bana vayy ne cesur kiz der gibi bakiyordu.. cünkü az insan cesaret edebilir, tavsiye gelin damata sirtini dön, masadakilerle muhabbbete dal

iki yil önce yasadim aynisiini.. gittim ve herkes bana vayy ne cesur kiz der gibi bakiyordu.. cünkü az insan cesaret edebilir, tavsiye gelin damata sirtini dön, masadakilerle muhabbbete dal

Gelinin sizden haberi var miydi? En guzel gununde tatsiz bir misafir olmaniz cesurca degil bence.

Giderim ben oynarım bile koskoca 7 sene olmuş zaten herkes kendi yoluna gitmiş :) amannn:halay:

Gitmezseniz kimse aa neden gelmedi diye düşünmez o hengamede. Kendinize işkence yapmayın. Gitmemeniz doğal olanı. Bi çok kişi aksine neden geldi der. Evlenenleri de en güzel günlerinde rahatsız etmiş olursunuz. Sakın süsleneyim gideyim egosuna kapılmayın.

Kesinlikle katılıyorum.. Ayrıldınız da çok sıkı dost mu kaldınız sanki.. Aileniz akraba olarak düğüne katılıyormuş zaten. Boşuna kendinizi rahatsız bir konuma sokmayın.

gelinin benden haberi varmiydi bilemem.. gitmeyi secmedim zaten !!!!!!!!! gitmek zorundaydim akrabalik vardi mecburdum.. bende gittim aile masamiiza kuruldum kuzenler sohbet muhabet.. gelinin benden habberi olsa ne olcak, damat onun yanida onu secmis beni niye kafasina taksin

Slm kızlar
7 yil once cok yakin bi akrabanin ogluyla bi sevgililik donemimiz oldu
Aileler istemediği icin ayrıldık cok seviyoduk birbirimizi. Bu gecen zaman icinde beni cok aradi kacalim barisalim vs vs diye ben istemedim. Haftaya evleniyo sizce düğünune gitmelimiyim ailem mecburen gidecek ben gitsem bu kiz niye geldi gitmesem hala unutamadi ya ondan gelmemiştir diyecekler arada kaldm siz olsaniz ne yapardiniz?
Ne işiniz var allah aşkına gerek yok

Karşı tarafın benden haberi yoksa ben giderim şahsen niye kendime bak bak unutamadı da ondan gelmiyor dedirteyim hatta en önde bn alkışlarım mutlulukları daim olsun diye gençlikde olur böyle şeyler yaşanmış bitmiş bişi uzatmaya gerek yok bence

Özellikle sizi ailecek çağırdıysa ailesi gidin yoksa gitmeyin. Ben olsam gitmez konuşanlarada eşinizin çok sevdiği eski sevgilisi düğününüze gelse ne hhissederdiniz istermiydiniz bende kızı düşünerek gitmedim diyin.

ben olsam gitmezdim . eski de olsa yinede ne bileyim gitmezdim işte .. bazı şeyler mazide kalmalı öylece .kim ne derse desin umrumda olmazdı .

Allahtan bizde yakın akraba ile sevgili olma durumu yok o gözle asla bakmayız birbirimize, hadi diyelim akrabamdan biriyle sevgili olma hatasına düşmüşüm hayatta gitmezdim düğününe, o gün gezi falan ayarlardım plan yapardım , ne işim olur yoksa zamanında öpüşmüşüm koklaşmışım, sevmişim sevilmişim, aglamışım gülmüşüm, geline manevi eziyet ve ayıp bence, gidilmemeli.

Back
X