- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi Bademfindik
Gitmezdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim işim olmazdı gidecek düğün mü kalmadıSlm kızlar
7 yil once cok yakin bi akrabanin ogluyla bi sevgililik donemimiz oldu
Aileler istemediği icin ayrıldık cok seviyoduk birbirimizi. Bu gecen zaman icinde beni cok aradi kacalim barisalim vs vs diye ben istemedim. Haftaya evleniyo sizce düğünune gitmelimiyim ailem mecburen gidecek ben gitsem bu kiz niye geldi gitmesem hala unutamadi ya ondan gelmemiştir diyecekler arada kaldm siz olsaniz ne yapardiniz?
iki yil önce yasadim aynisiini.. gittim ve herkes bana vayy ne cesur kiz der gibi bakiyordu.. cünkü az insan cesaret edebilir, tavsiye gelin damata sirtini dön, masadakilerle muhabbbete dal
Gitmezseniz kimse aa neden gelmedi diye düşünmez o hengamede. Kendinize işkence yapmayın. Gitmemeniz doğal olanı. Bi çok kişi aksine neden geldi der. Evlenenleri de en güzel günlerinde rahatsız etmiş olursunuz. Sakın süsleneyim gideyim egosuna kapılmayın.
Ne işiniz var allah aşkına gerek yokSlm kızlar
7 yil once cok yakin bi akrabanin ogluyla bi sevgililik donemimiz oldu
Aileler istemediği icin ayrıldık cok seviyoduk birbirimizi. Bu gecen zaman icinde beni cok aradi kacalim barisalim vs vs diye ben istemedim. Haftaya evleniyo sizce düğünune gitmelimiyim ailem mecburen gidecek ben gitsem bu kiz niye geldi gitmesem hala unutamadi ya ondan gelmemiştir diyecekler arada kaldm siz olsaniz ne yapardiniz?
Nikahına çağır beni sevgilim
istersen şahitin olurum senin![]()