Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski sevgilinize ne diyceksiniz? İzinmi alacaksiniz, olurmu diye? Engelleyin gittsin...![]()
Niye eski sevgiline söyleyeceksin ki ?
Ona ne sana asılan çocuğu engelle gitsin bitsin .
eski sevgilinizle nasıl ayrıldığınıza bağlı. eğer birbirinizin yüzüne bakamayacağınız şekilde bitmediyse, x'e söyle beni rahatsız etmesin, benden utanmıyor senden utanır belki diyebilirsin
kimseye bişe söylemene gerek yok. o arkadaşınıda engelle. seni seveceğini yada ciddi düşündüğünü sakın düşünme. uzak olsunlar hepsi aynı b.k
kesinlikle söylemelisin
Bence onunda haberi vardir, ama iciniz rahat edecekse, mesajlarinin kopyasini yollayin ve al bak en yakinim dedigin bu deyin ve sizin icin olayi bitirin...yanlış anladınız galiba . ben sadece böyle bi arkadaşı var ama o bilmiyo . sizden fikir istiyorum söyliyim mi yoksa söylemiyim mi diye . bugün bana yapan yarın başkasınada yapar
Bence onunda haberi vardir, ama iciniz rahat edecekse, mesajlarinin kopyasini yollayin ve al bak en yakinim dedigin bu deyin ve sizin icin olayi bitirin...![]()
benim onla olma gibi bi düşüncem yok zaten . o kadar karaktersiz biri degilim
Engelle gitsin.selam bayanlar . ben 2 ay önce sevgilimden ayrıldım .bunun üzerine onun en yakın arkadaşı bana asılmaya başladı. x nin bunlardan haberi yok tabi.
çocuk bana teklif etti ben reddetim hergün beni arıyo mesaj atıyo .
sizce bunu eski sevgilime demelimiyim ??
Sonuçta eski sevgili yani, niye bu kadar abarttınız ki? Çok rahatsız ediyorsa polise gidersin
Tamam da adı üstünde eski ? Sonuçta ne anası ne babası sadece arkadaşı , kimse kimsenin özel hayatına müdahale edemez ve sende onun için eski sevgiliden ibaretsin , isteyen takılır isteyen takılmaz , siz kendinizi hala onun himayesi altında sanıyorsunuz yada bu bahane ile zarf atacaksınız çocuğa. Her rahatsız olduğumuz kişiyi gidip arkadaşına haber etmiyoruz gidip polise şikayet edersin biraz saçma olmuş açıkçası.en yakın arkadaşı oldugu için böyle bi konu açtım