eski sevgilimin en yakın arkadaşı

eylemgs34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
217
22
38
35
İstanbul
selam bayanlar . ben 2 ay önce sevgilimden ayrıldım .bunun üzerine onun en yakın arkadaşı bana asılmaya başladı. x nin bunlardan haberi yok tabi.
çocuk bana teklif etti ben reddetim hergün beni arıyo mesaj atıyo .
sizce bunu eski sevgilime demelimiyim ??

kesinlikle söylemelisin

Ben olsam söylerdim eğer laftan anlamıyorsa.

kimseye bişe söylemene gerek yok. o arkadaşınıda engelle. seni seveceğini yada ciddi düşündüğünü sakın düşünme. uzak olsunlar hepsi aynı b.k

eski sevgilinizle nasıl ayrıldığınıza bağlı. eğer birbirinizin yüzüne bakamayacağınız şekilde bitmediyse, x'e söyle beni rahatsız etmesin, benden utanmıyor senden utanır belki diyebilirsin

Eski sevgilinize ne diyceksiniz? İzinmi alacaksiniz, olurmu diye? Engelleyin gittsin...:KK14:

yanlış anladınız galiba . ben sadece böyle bi arkadaşı var ama o bilmiyo . sizden fikir istiyorum söyliyim mi yoksa söylemiyim mi diye . bugün bana yapan yarın başkasınada yapar

yanlış anladınız galiba . ben sadece böyle bi arkadaşı var ama o bilmiyo . sizden fikir istiyorum söyliyim mi yoksa söylemiyim mi diye . bugün bana yapan yarın başkasınada yapar
Bence onunda haberi vardir, ama iciniz rahat edecekse, mesajlarinin kopyasini yollayin ve al bak en yakinim dedigin bu deyin ve sizin icin olayi bitirin...:ssz:

selam bayanlar . ben 2 ay önce sevgilimden ayrıldım .bunun üzerine onun en yakın arkadaşı bana asılmaya başladı. x nin bunlardan haberi yok tabi.
çocuk bana teklif etti ben reddetim hergün beni arıyo mesaj atıyo .
sizce bunu eski sevgilime demelimiyim ??
Engelle gitsin.

Sonuçta eski sevgili yani, niye bu kadar abarttınız ki? Çok rahatsız ediyorsa polise gidersin

Eski sevgilisinin yakın arkadaşıyla birlikte olup sonrasında evlenen birini tanıyorum. Olabilir böyle şeyler.rahatsızsan engelle gitsin. Eski sevgiliye söylemeye gerek yok.

en yakın arkadaşı oldugu için böyle bi konu açtım
Tamam da adı üstünde eski ? Sonuçta ne anası ne babası sadece arkadaşı , kimse kimsenin özel hayatına müdahale edemez ve sende onun için eski sevgiliden ibaretsin , isteyen takılır isteyen takılmaz , siz kendinizi hala onun himayesi altında sanıyorsunuz yada bu bahane ile zarf atacaksınız çocuğa. Her rahatsız olduğumuz kişiyi gidip arkadaşına haber etmiyoruz gidip polise şikayet edersin biraz saçma olmuş açıkçası.

Back
X