- 3 Mart 2025
- 68
- 90
- 3
- 24
- Konu Sahibi tinkerbelllll
-
Jigololuk mu yapıyormuş yani? Cinsel ilişki yaşadıysanız mutlaka randevu alıp test verin. Eski sevgili olarak kalsın, hiç acımayın üzülmeyin. Kendi yolunuza bakın.Merhaba, öncelikle bunu nasıl anlatacağımı bilmediğim için başlığa böyle yazdım. O kadar şaşkınım ve üzgünüm ki. Birkaç gerçekçi yoruma ihtiyacım var ama lütfen kırıcı olmayın. Eski sevgilimle ben 24 25 yaşlarındayız ve anlaşamadığımız için ayrılmıştık, son bir aydır da bana sürekli ulaşmaya çalışıyordu ve cevap vermiyordum. Normalde şehir dışında okuyor, bana istanbuşda olduğunu ve son kez beni görmek istediğini söyleyince buluştuk. Zaten her zaman maddi sıkıntıları vardı ama buluşunca öğrendim ki okulu bırakıp benim yaşadığım şehire dönmek zorunda kalmış. Ailesiyle de bağını koparmış ve bana flörtleştiği kızların evinde kaldığını söyledi. Üzüldüm başta ama çok sorun etmedim çünkü ben de o arada başkalarıyla görüşmüştüm ve bunu bir çıkar ilişkisi karşılığı yaptığıni düşünmedim. Yani yargılayacağım bir şey yoktu birinde kalmak isteyip kalabilir tabii ki. Sonra biz o gün birbirimize duygusal yaklaştık yani beni sevdiğini, hayatında ne yapacağını nasıl çözüm bulacağını bilmediğini söyledi. Fiziksel olarak da yakındık bu arada. Ben bu durumda onun için çok üzüldüm çünkü başarılı biriydi ama gece sonunda öyle bir şey oldu ki. Ben benimle kalmasını istediğimde bana eve dönmezse kadının sorun edeceğini söyledi, kiminle buluştuğu ile ilgili de yalan söylüyormuş. Üstelik kadın yaşça büyük 35 yaşlarında ve hoşlanmadığı da biri. Kendini bu duruma düşürmesine, korka korka o eve dönmesine hem o kadar üzüldüm hem gözümde o kadar küçüldü ki. Sevdiğim kişiyi böyle görmek beni çok üzdü. İnsan en rezil ameleliği yapar sokakta yaşar ama böyle bir hayat yaşamaz dedim ona. İntihara meyilli biri olduğu için çok sert de konuşamadım ama bilmiyorum çok üzgünüm. Bir yanım onun bu kolay hayatı seçtiğini, çalışmak istemediğini ve bu gerçekleri ona söylediğimde intiharı kullandığını biliyor. Bir yanım yine de ona üzülüyor. Bu düşünceleri nasıl bırakabilirim, ne yapmalıyım?
maddi sıkıntıdan yapıyor gibi gelmedi bana kolu bacağı tutan bir erkek o hale düşemez gayet de kendi tercih etmiş birilerine yaranmayı buraya yazdığına bile utanmalısın çoktan ilişkini kesmeliydinMerhaba, öncelikle bunu nasıl anlatacağımı bilmediğim için başlığa böyle yazdım. O kadar şaşkınım ve üzgünüm ki. Birkaç gerçekçi yoruma ihtiyacım var ama lütfen kırıcı olmayın. Eski sevgilimle ben 24 25 yaşlarındayız ve anlaşamadığımız için ayrılmıştık, son bir aydır da bana sürekli ulaşmaya çalışıyordu ve cevap vermiyordum. Normalde şehir dışında okuyor, bana istanbuşda olduğunu ve son kez beni görmek istediğini söyleyince buluştuk. Zaten her zaman maddi sıkıntıları vardı ama buluşunca öğrendim ki okulu bırakıp benim yaşadığım şehire dönmek zorunda kalmış. Ailesiyle de bağını koparmış ve bana flörtleştiği kızların evinde kaldığını söyledi. Üzüldüm başta ama çok sorun etmedim çünkü ben de o arada başkalarıyla görüşmüştüm ve bunu bir çıkar ilişkisi karşılığı yaptığıni düşünmedim. Yani yargılayacağım bir şey yoktu birinde kalmak isteyip kalabilir tabii ki. Sonra biz o gün birbirimize duygusal yaklaştık yani beni sevdiğini, hayatında ne yapacağını nasıl çözüm bulacağını bilmediğini söyledi. Fiziksel olarak da yakındık bu arada. Ben bu durumda onun için çok üzüldüm çünkü başarılı biriydi ama gece sonunda öyle bir şey oldu ki. Ben benimle kalmasını istediğimde bana eve dönmezse kadının sorun edeceğini söyledi, kiminle buluştuğu ile ilgili de yalan söylüyormuş. Üstelik kadın yaşça büyük 35 yaşlarında ve hoşlanmadığı da biri. Kendini bu duruma düşürmesine, korka korka o eve dönmesine hem o kadar üzüldüm hem gözümde o kadar küçüldü ki. Sevdiğim kişiyi böyle görmek beni çok üzdü. İnsan en rezil ameleliği yapar sokakta yaşar ama böyle bir hayat yaşamaz dedim ona. İntihara meyilli biri olduğu için çok sert de konuşamadım ama bilmiyorum çok üzgünüm. Bir yanım onun bu kolay hayatı seçtiğini, çalışmak istemediğini ve bu gerçekleri ona söylediğimde intiharı kullandığını biliyor. Bir yanım yine de ona üzülüyor. Bu düşünceleri nasıl bırakabilirim, ne yapmalıyım?
O öyle olmadığını söylüyor ama ben bunun başka bir adı olmadığını söyledim onaJigololuk mu yapıyormuş yani? Cinsel ilişki yaşadıysanız mutlaka randevu alıp test verin. Eski sevgili olarak kalsın, hiç acımayın üzülmeyin. Kendi yolunuza bakın.
Yani korkmaktan kastım evden kovulacağından korkup yalan söylemek zorunda kalması. Evet buruk bir his bırakacağını tahmin ediyordum ama böyle bir şey öğrenmeyi de hiç beklemiyordumGörüşmeyi keserek başlayabilirsiniz. Eski sevgiliyle son kez adı altında buluşmak çoğu zaman insanda burukluk bırakan bir şey. O bu yolu tercih etmiş. Koskoca adam nasıl 35 yaşındaki kadından korkar ki işin içinde başka bir iş olmasın? Uzak kal derim
Neyine üzülüyorsun adamın sevgilisi var? Sevgilisini seninle aldatmış.Merhaba, öncelikle bunu nasıl anlatacağımı bilmediğim için başlığa böyle yazdım. O kadar şaşkınım ve üzgünüm ki. Birkaç gerçekçi yoruma ihtiyacım var ama lütfen kırıcı olmayın. Eski sevgilimle ben 24 25 yaşlarındayız ve anlaşamadığımız için ayrılmıştık, son bir aydır da bana sürekli ulaşmaya çalışıyordu ve cevap vermiyordum. Normalde şehir dışında okuyor, bana istanbuşda olduğunu ve son kez beni görmek istediğini söyleyince buluştuk. Zaten her zaman maddi sıkıntıları vardı ama buluşunca öğrendim ki okulu bırakıp benim yaşadığım şehire dönmek zorunda kalmış. Ailesiyle de bağını koparmış ve bana flörtleştiği kızların evinde kaldığını söyledi. Üzüldüm başta ama çok sorun etmedim çünkü ben de o arada başkalarıyla görüşmüştüm ve bunu bir çıkar ilişkisi karşılığı yaptığıni düşünmedim. Yani yargılayacağım bir şey yoktu birinde kalmak isteyip kalabilir tabii ki. Sonra biz o gün birbirimize duygusal yaklaştık yani beni sevdiğini, hayatında ne yapacağını nasıl çözüm bulacağını bilmediğini söyledi. Fiziksel olarak da yakındık bu arada. Ben bu durumda onun için çok üzüldüm çünkü başarılı biriydi ama gece sonunda öyle bir şey oldu ki. Ben benimle kalmasını istediğimde bana eve dönmezse kadının sorun edeceğini söyledi, kiminle buluştuğu ile ilgili de yalan söylüyormuş. Üstelik kadın yaşça büyük 35 yaşlarında ve hoşlanmadığı da biri. Kendini bu duruma düşürmesine, korka korka o eve dönmesine hem o kadar üzüldüm hem gözümde o kadar küçüldü ki. Sevdiğim kişiyi böyle görmek beni çok üzdü. İnsan en rezil ameleliği yapar sokakta yaşar ama böyle bir hayat yaşamaz dedim ona. İntihara meyilli biri olduğu için çok sert de konuşamadım ama bilmiyorum çok üzgünüm. Bir yanım onun bu kolay hayatı seçtiğini, çalışmak istemediğini ve bu gerçekleri ona söylediğimde intiharı kullandığını biliyor. Bir yanım yine de ona üzülüyor. Bu düşünceleri nasıl bırakabilirim, ne yapmalıyım?
Kendinden 10 yaş büyük kadının evinde kalıyor cinsellik yaşıyor, kadın çağırdığında gitmek zorunda falan filan. Hikaye hepsi. Bunun adı jigololuk başka bir şey değil. Kendi keyfini düşünüyor ve kendisini size acındırmaya çalışarak o kadınla yaşamaya, seks yapmaya mecbur gibi konuşuyor. İntihar falan etmez merak etmeyin. Manipüle etmesine izin vermeyin. Siz onun annesi değilsiniz.O öyle olmadığını söylüyor ama ben bunun başka bir adı olmadığını söyledim ona
Eski sevgiliniz mahsun j setinden mi kaçmış
Eee bu durumda siz neyi dert ettiniz anlamadım adamı çözmüşsünüz zatenBu arada kendisi alkolik sayılır, böyle her gün rahatça içebilmek ve birinin evinde bedava kalabilmek rahat geldiği için böyle yaşadığını düşünüyorum. Çalışmak onun için çok zor. Çok güzel bir okulda okuyordu ve daha önce iyi şirketlerde de çalıştı ama hepsinde dayanamayıp istifa etti.
Evet bunları görüyorum ama öyle bir konuşup ağlıyor ki. Zaten oturur oturmaz hüngür hüngür ağladı. Hiçbir şeyi düzeltmek istemediğini benim yanımda ölmek istediğini söyledi.Eee bu durumda siz neyi dert ettiniz anlamadım adamı çözmüşsünüz zaten
işte öyle dese benim tamam o zaman diyeceğimi hiç üzülmeyeceğimi biliyor ya o yüzden duygularıma dokunuyor.Parasızlıktan kötü yola mı düşmüş yani yeşilçamda mıyız, ne dram ne dram bir yerlerim zora gelemiyor demiyorda kolayını bulmuş işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?