Böyle eziklerle hayat geçmez daha kendini koruyamayan seni hiç koruyamaz ve kusura bakmasın kimse koca evlat yetistirilir gibi yetistirilmez buna yol ver defolup gitsin beleşçi
Yani öyle davranıyordur zaten ben bir sürü insana bu şekilde rol yapmasını iğrenç buluyorum. Ben onu 2-3 senedir tanıdığım için anlayabiliyorum niyetini. Belki yeni tanıyor olsam ben de inanıp evime alırdım.
Dünyada üzülecek bir sürü insan ve olay varken sırf çalışmamak için parazit gibi kadınları sömüren bir erkeğe üzülmeniz ayrı bir vaka. Bu tiplerin bile talibi oluyor, çok ilginç.
Dünyada üzülecek bir sürü insan ve olay varken sırf çalışmamak için parazit gibi kadınları sömüren bir erkeğe üzülmeniz ayrı bir vaka. Bu tiplerin bile talibi oluyor, çok ilginç.
Evet tanıdığım en manipülatif insan. Gerçekleri görebildiğim halde ister istemez kuşkuya düşüyorum. Öyle bir ağladı ki ölmek istiyorum senin yanında ölmeme izin ver diye. Gitmemi istemiyorsan sokakta yatarım dedi.
Neyine üzülüyorsun adamın sevgilisi var? Sevgilisini seninle aldatmış.
Yok yaşı büyükmüş yok hoşlanmıyormuş sanki kadın 60 yaşında gibi anlatmış sen de inanmışsın. Hadi oradan demek yerine onun için üzülüyorum demişsin bir de allah akıl fikir versin.