Eski sevgilimin eskortluk? benzeri bir iş yapması

Parasızlıktan kötü yola mı düşmüş yani yeşilçamda mıyız, ne dram ne dram bir yerlerim zora gelemiyor demiyorda kolayını bulmuş işte.

Bir tek namusuyla çalışanların canı yok sanırsam ben namusluyum her sabah 6da 7de kalkiyorum canim cikiyor diye ağlayan kimse göremedik burada

Son düzenleme:
Ne yapıyor bilmiyorum ama efsane manipüle şekli var yani tutup bir de adama üzülüyorsunuz falan şu an ben sizin için üzüldüm Allah bilir kimlerle kimlerle yatıp kalkıyordur fiziksel yakınlaşma falan derken kendinize yazık etmeyin hastalık kaparsınız böyle kalitesiz birini de yanınızda gezdirmeyin

Bir de çulsuzmuş. Hiç çekilmez.

Evet tanıdığım en manipülatif insan. Gerçekleri görebildiğim halde ister istemez kuşkuya düşüyorum. Öyle bir ağladı ki ölmek istiyorum senin yanında ölmeme izin ver diye. Gitmemi istemiyorsan sokakta yatarım dedi.

Yat amiiinööömm diyeydin .
Ölmeyi göze alıyor ama gidip çalışmayı mı göze alamıyor vay be ne yürekli adamlar var görüyor musun

Evet bunları görüyorum ama öyle bir konuşup ağlıyor ki. Zaten oturur oturmaz hüngür hüngür ağladı. Hiçbir şeyi düzeltmek istemediğini benim yanımda ölmek istediğini söyledi.
Eski nişanlım hüngür hüngür ağlayıp işlerim bozuldu nasıl evleneceğiz demişti. 1 hafta sonra aldatıldığımı öğrendim 7 ay sonrada o kadınla evlendi. Ağlayan erkekten korkarım

Evet bunları görüyorum ama öyle bir konuşup ağlıyor ki. Zaten oturur oturmaz hüngür hüngür ağladı. Hiçbir şeyi düzeltmek istemediğini benim yanımda ölmek istediğini söyledi.
Numara çekiyor kız sana. 35 yaşında kadın gayet de hoştur ve gençtir yani 70 yaşında değil ya. Seve seve evinde kalıp cinselliğini hallediyor bi de üstüne para alıyor sonra da sana gelip kendini acındırıyor sen de yiyosun.
Hiç derdimiz yoktu bi de erkeklere üzülcez.

Yani datelere çıktığını falan da anlattığı için sevgili olduğunu düşünmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…