• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin eskortluk? benzeri bir iş yapması

Kadınla birebir görüşmeden biliyor deme.

Senin hakkında da ona bir şeyler diyordur.

Kadınla zır zır sevgili.

Ha kadın git evden diyordur artık anlamıştır asalak olduğunu ondan sende kalayım diyor.

Geçimini kadınlardan sağlıyor.

Sadece içki içmiyor u*turucu da kullanıyor iyi bak görürsün.

Böylelerini aileleri def eder bi orda kalırlar bi burda.

Herkese borç takarlar, hırsızlık yaparlar.

Aklın varsa bi daha görüşmezsin
Böyle birden fazla kadın var görüştüğü yani sevgili değil ve konu o da değil. Birilerinin ilgisini bu şekilde kullanmasının iğrenç olması. Ben de buna dahilim

Merhaba, öncelikle bunu nasıl anlatacağımı bilmediğim için başlığa böyle yazdım. O kadar şaşkınım ve üzgünüm ki. Birkaç gerçekçi yoruma ihtiyacım var ama lütfen kırıcı olmayın. Eski sevgilimle ben 24 25 yaşlarındayız ve anlaşamadığımız için ayrılmıştık, son bir aydır da bana sürekli ulaşmaya çalışıyordu ve cevap vermiyordum. Normalde şehir dışında okuyor, bana istanbuşda olduğunu ve son kez beni görmek istediğini söyleyince buluştuk. Zaten her zaman maddi sıkıntıları vardı ama buluşunca öğrendim ki okulu bırakıp benim yaşadığım şehire dönmek zorunda kalmış. Ailesiyle de bağını koparmış ve bana flörtleştiği kızların evinde kaldığını söyledi. Üzüldüm başta ama çok sorun etmedim çünkü ben de o arada başkalarıyla görüşmüştüm ve bunu bir çıkar ilişkisi karşılığı yaptığıni düşünmedim. Yani yargılayacağım bir şey yoktu birinde kalmak isteyip kalabilir tabii ki. Sonra biz o gün birbirimize duygusal yaklaştık yani beni sevdiğini, hayatında ne yapacağını nasıl çözüm bulacağını bilmediğini söyledi. Fiziksel olarak da yakındık bu arada. Ben bu durumda onun için çok üzüldüm çünkü başarılı biriydi ama gece sonunda öyle bir şey oldu ki. Ben benimle kalmasını istediğimde bana eve dönmezse kadının sorun edeceğini söyledi, kiminle buluştuğu ile ilgili de yalan söylüyormuş. Üstelik kadın yaşça büyük 35 yaşlarında ve hoşlanmadığı da biri. Kendini bu duruma düşürmesine, korka korka o eve dönmesine hem o kadar üzüldüm hem gözümde o kadar küçüldü ki. Sevdiğim kişiyi böyle görmek beni çok üzdü. İnsan en rezil ameleliği yapar sokakta yaşar ama böyle bir hayat yaşamaz dedim ona. İntihara meyilli biri olduğu için çok sert de konuşamadım ama bilmiyorum çok üzgünüm. Bir yanım onun bu kolay hayatı seçtiğini, çalışmak istemediğini ve bu gerçekleri ona söylediğimde intiharı kullandığını biliyor. Bir yanım yine de ona üzülüyor. Bu düşünceleri nasıl bırakabilirim, ne yapmalıyım?
Böyle insanlar için üzülmeye değmez kendine gel biran önce,ve sağlıklı düşünmeye çalış.hasta değil yaşlı değil eli ayağı tutuyor gitsin adam akıllı bir işte çalışsın jigolalıktan başka işmi yok.Bu onun işine gelmiş adam hem para hem zevk peşinde birde duygu sömürüsü yapıp kendini acındırmak için size oynuyor.Yaptığı şey mide kaldıracak birşey değil birde ilişki yaşadıysanız hastaneye bir gidip görünün derim

Merhaba, öncelikle bunu nasıl anlatacağımı bilmediğim için başlığa böyle yazdım. O kadar şaşkınım ve üzgünüm ki. Birkaç gerçekçi yoruma ihtiyacım var ama lütfen kırıcı olmayın. Eski sevgilimle ben 24 25 yaşlarındayız ve anlaşamadığımız için ayrılmıştık, son bir aydır da bana sürekli ulaşmaya çalışıyordu ve cevap vermiyordum. Normalde şehir dışında okuyor, bana istanbuşda olduğunu ve son kez beni görmek istediğini söyleyince buluştuk. Zaten her zaman maddi sıkıntıları vardı ama buluşunca öğrendim ki okulu bırakıp benim yaşadığım şehire dönmek zorunda kalmış. Ailesiyle de bağını koparmış ve bana flörtleştiği kızların evinde kaldığını söyledi. Üzüldüm başta ama çok sorun etmedim çünkü ben de o arada başkalarıyla görüşmüştüm ve bunu bir çıkar ilişkisi karşılığı yaptığıni düşünmedim. Yani yargılayacağım bir şey yoktu birinde kalmak isteyip kalabilir tabii ki. Sonra biz o gün birbirimize duygusal yaklaştık yani beni sevdiğini, hayatında ne yapacağını nasıl çözüm bulacağını bilmediğini söyledi. Fiziksel olarak da yakındık bu arada. Ben bu durumda onun için çok üzüldüm çünkü başarılı biriydi ama gece sonunda öyle bir şey oldu ki. Ben benimle kalmasını istediğimde bana eve dönmezse kadının sorun edeceğini söyledi, kiminle buluştuğu ile ilgili de yalan söylüyormuş. Üstelik kadın yaşça büyük 35 yaşlarında ve hoşlanmadığı da biri. Kendini bu duruma düşürmesine, korka korka o eve dönmesine hem o kadar üzüldüm hem gözümde o kadar küçüldü ki. Sevdiğim kişiyi böyle görmek beni çok üzdü. İnsan en rezil ameleliği yapar sokakta yaşar ama böyle bir hayat yaşamaz dedim ona. İntihara meyilli biri olduğu için çok sert de konuşamadım ama bilmiyorum çok üzgünüm. Bir yanım onun bu kolay hayatı seçtiğini, çalışmak istemediğini ve bu gerçekleri ona söylediğimde intiharı kullandığını biliyor. Bir yanım yine de ona üzülüyor. Bu düşünceleri nasıl bırakabilirim, ne yapmalıyım?
O eskortluk değil jigololuk.
Her şeyden önce insanın kendi bedenine saygısı olmalı.

Ay Allahım bu sitede her geçen gün daha garip şeyler okuyoruz adam bildiğin jigolo. Kızım arkana bakmadan uzaklaş senin istediğin hayat bu mu?

Ayni seyi yazacaktim, hastalik kapmayin durduk yere.
Böyle insanlar için üzülmeye değmez kendine gel biran önce,ve sağlıklı düşünmeye çalış.hasta değil yaşlı değil eli ayağı tutuyor gitsin adam akıllı bir işte çalışsın jigolalıktan başka işmi yok.Bu onun işine gelmiş adam hem para hem zevk peşinde birde duygu sömürüsü yapıp kendini acındırmak için size oynuyor.Yaptığı şey mide kaldıracak birşey değil birde ilişki yaşadıysanız hastaneye bir gidip görünün derim

Adam hayatını garantıye slmış. Kımse ıstemedıgı bıtının yanında durmaz. Bunlar hep bahane canım

O eskortluk değil jigololuk.
Her şeyden önce insanın kendi bedenine saygısı olmalı.

Ay Allahım bu sitede her geçen gün daha garip şeyler okuyoruz adam bildiğin jigolo. Kızım arkana bakmadan uzaklaş senin istediğin hayat bu mu?

Ne jigololuğu 35 yaşındaki kadına güldürmeyin :)

Adamın sevgilisi, konu sahibi ve bir kaç kızı daha idare ediyormuş çeşitli bahanelerle

Ne jigololuğu 35 yaşındaki kadına güldürmeyin :)

Adamın sevgilisi, konu sahibi ve bir kaç kızı daha idare ediyormuş çeşitli bahanelerle
Ay hanımefendi ismine niye bu kadar takılıp durdunuz aynı şeyi yazıp duruyorsunuz. Yaşını belirtme nedenim o yaşta insanları bilerek ilgiyle kandırıp evlerine çıkar için yerleştiğini anlatmaktı. Ben de zaten sevgilimi kötü yaşlı kadınlar kandırıp kötü yola düşürdü gibi bir sey demiyorum. Genç ve öğrenci birini evine yerleşmek için seçmiyor yani işi gücü olan yaşça büyük insanları kandırıyor demek istedim.Tabii ki kadınlar onu seks için tutmuyor, onlara ilgi veriyor bunun ben de farkındayım. Kendisi bunun çıkar için birden fazla kişiyle yaptığı için eskortluk dedim buna. Kimsenin yaşıyla ilgilenmiyorum.

Yani kadınları yargıladığım yok benim olayım çocuğun yaptığı şeyle
Sanırım şunu demek istiyor bazı arkadaşlar, adam hem kendi yaşlarında hem de kendinden yaşça büyük birçok kadınla takılıyor hepsini aldatıyor hepsine sevgilim diye hitap ediyor olabilir yani mesele evlerinde kalmak değil duygularıyla da oynuyor bu yüzden kanma deniyor sana da

Bana gayet de jigolo gibi geldi. Kadın sahibe gibi ayrıca sadece yaşlı kadınlar mı jigolo tutuyor
Yani aynısını bi kadın yapsa eskort diyecek insanlar yapan erkek olunca sevgilisinde kalıyor ne var bunda diyince bana da garip geliyor. Yaptığı şey çok onursuzca yani ben gidip yaşça büyük erkeklerin evinde kalabilmek için onlardan hoşlanıyor gibi davranıp ilgilensem, haftada bunu 2-3 farklı erkeğe yapsam bana sevgilisi var mı diyecekler? Bu bana göre de eskortluk gayet. Ki kendisine de söyledim kendini nasıl bu kadar düşürürsün resmen birinin evinde kalabilmek için yalanlar söylüyorsun rol yapıyorsun diye. İnsan mecbur kalıyor sokakta kalınca dedi yani kendisi de inkar ediyor sayılmaz yaptığı şeyi.

Sanırım şunu demek istiyor bazı arkadaşlar, adam hem kendi yaşlarında hem de kendinden büyük birçok kadınla takılıyor hepsini aldatıyor hepsine sevgilim diye hitap ediyor olabilir yani mesele evlerinde kalmak değil duygularıyla da oynuyor bu yüzden kanma deniyor sana da
Evet bu arada duygularıyla oynadığını duygusal yaklaşıp ilgilendiğini ben de düşünüyorum.Yoksa neden bir kadın onu evde tutsun ki zaten? Ama şunu demek istiyorum yani daha iyi bir seçenek ya da para bulsa o insanlarla görüşmeyecek bir daha muhtemelen. Bu yüzden yaptığı şeyden çok tiksiniyorum asıl mesele bu benim için.

Bana gayet de jigolo gibi geldi. Kadın sahibe gibi ayrıca sadece yaşlı kadınlar mı jigolo tutuyor

Türkiye cinsel açlığın Afrikası kadınların jigolo tutmasına gerek yok.

Adam kadınla sevgili ama asalak gibi yaşıyor ama aldatıyor da.

Görüştüklerine de kendini acındırıyor yok tiksiniyorum yok başkalarıyla görüştüğünü biliyorum vs diye kadının bi beyanı yok şimdilik

Adam dolandırıcı herkese borç takmış. Yalan çok

Ay hanımefendi ismine niye bu kadar takılıp durdunuz aynı şeyi yazıp duruyorsunuz. Yaşını belirtme nedenim o yaşta insanları bilerek ilgiyle kandırıp evlerine çıkar için yerleştiğini anlatmaktı. Ben de zaten sevgilimi kötü yaşlı kadınlar kandırıp kötü yola düşürdü gibi bir sey demiyorum. Genç ve öğrenci birini evine yerleşmek için seçmiyor yani işi gücü olan yaşça büyük insanları kandırıyor demek istedim.Tabii ki kadınlar onu seks için tutmuyor, onlara ilgi veriyor bunun ben de farkındayım. Kendisi bunun çıkar için birden fazla kişiyle yaptığı için eskortluk dedim buna. Kimsenin yaşıyla ilgilenmiyorum.

E neden üzülüyorsunuz böyle bi dolandırıcıya ?

Türkiye cinsel açlığın Afrikası kadınların jigolo tutmasına gerek yok.

Adam kadınla sevgili ama asalak gibi yaşıyor ama aldatıyor da.

Görüştüklerine de kendini acındırıyor yok tiksiniyorum yok başkalarıyla görüştüğünü biliyorum vs diye kadının bi beyanı yok şimdilik

Adam dolandırıcı herkese borç takmış. Yalan çok
Hanımefendi zaten ben de diyorum ki kadın tabii ki onu cinsellik için tutmamıştır. Hoşlanıyor gibi onunla ilgileniyordur ve yalanlar söylüyordur ama bunu bir sürü insana çıkarları için yapıyor. Bu durumda bu bence çok aşağılık ve eskortluk gibi geliyor bana. Hatta o daha onurlu bir iş çünkü en azından iki taraf da birbirine dürüstçe ne istediğini söylüyor.

Back
X