Eski sevgilimin ilişkinin bitmesi ardından yaptığı şey?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
382
23
31
Merhabalar. Ben 6 yıllık ilişkimi geçtiğimiz cuma akşamı tam olarak bitirdim. İlişkiyi bitiren taraf bendim çünkü resmen yaptığı dengesizliklerle beni buna mecbur etti. Burada ayrıntıları mevcuttur;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisanim-son-anda-iptal-oldu.1069735/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yillik-iliskimi-tamamen-bitirdim.1082561/

İlişkiyi tam olarak bitirme nedenim, eski sevgilim çok tutarsız davranmaya başlamıştı. Bir dediği bir dediğini tutmuyordu, sanki karşımda bambaşka bir insan vardı. O kadar değişik bir hali vardı ki, bu dengesizlikle beni ilerde evlensek döver bile diye geçirmiştim aklımdan, o derece anormal tavırlara girmişti yani. Neyse konumuza geri dönecek olursak, bu kişi yani eski erkek arkadaşım ayrıldıktan yaklaşık 2 gün sonra tüm sosyal medya hesaplarından çalıştığı şirketin adını kaldırdı. Bu davranışına anlam veremedim. Aklımda dört ihtimal var ;

1. İşten atılmıştı, bunu bana söyleyemedi. Daha sonra dengesizlik yaparsa benim ondan ayrılacağımı biliyordu. Böylece bana karşı özellikle son konuşmada dengesiz davrandı, istediği oluncada yani ben ayrılınca çalıştığı kurumun adını her yerden silebildi.
2. İlgi çekmek için yapıyor olabilir mi? Yani özellikle benim görmemi isteyip, dikkat çekmek için ve tekrar ona yazmam için bunu yapıyor olabilir mi? Her yerden kaldırması dikkatimi çekti cidden.
3. (ki bu sebep bence ihtimal dışı), ben ayrılınca nasılsa evlenmeyeceğiz diyerek üstünden sorumluluk gidince kendi isteğiyle işten ayrıldı.
4. Çalıştığı kurumu gidip gözümle görmedim çünkü bir kaç aydır ayrı şehirlerdeyiz. Evlenseydik eğer ben onun çalıştığı şehre gidecektim. Acaba bana çalıştığı kurumun adını yalan mı söyledi de sonra ayrılınca kaldırdı diye de düşünüyorum. İyi, tanınan bir kurum Çünkü çalıştığı yer.

Şu an kendisi kesinlikle umrumda değil, içim kendisine karşı kutupları aratmayacak kadar soğuk, ama yine de merak ediyorum neden bir İnsan ayrıldıktan 2 gün sonra çalıştığı kurumun adını her yerden siler ki? İyi bir kurumda çalışıyordu üstelik, zor da iş bulmuştu. Neden böyle yaptığına dair fikri olan varsa paylaşırsanız sevinirim. :KK200:

Son düzenleme:
Hem terketmişsin hem stalkliyorsun
6 yıl süren kötü bir ilişkiden çıkmışsın, sil engelle her yerden, yeni hayatının keyfine bak.
Ayrıca niye işten çıksın? Biosunda yazmasını saçma bulmuştur. Alt tarafı sosyal medya

Sizin fikrinizden fazlası çıkmaz burda. Çünkü biz ancak sizin anlattığınız kadarını bilebiliriz.

Ama ayrılmak istese arıza çıkarıp sizin ayrılmanızı sağlamak yerine kendisi çıkıp ilişkiyi bitirirdi. Bilhassa dengesizlik yapması için bir neden yok.

Bence bunları düşünmeyip yolunuza bakın.

Hem terketmişsin hem stalkliyorsun
6 yıl süren kötü bir ilişkiden çıkmışsın, sil engelle her yerden, yeni hayatının keyfine bak.
Ayrıca niye işten çıksın? Biosunda yazmasını saçma bulmuştur. Alt tarafı sosyal medya
Haklısınız. Arada bakmadan duramıyorum işte, alışkanlık. Sosyal medya çok mühim bir olay değil doğru söylüyorsunuz ama o çalıştığı kuruma girer girmez yazmıştı her yere. O yüzden ayrılık sonrası bir anda böyle yapmasına anlam veremedim.

Bence bir değişiklik olduğu falan yoktur. İlginizi çekmek için yapmış, başarmış.
Ama lütfen 'benden sonra tufan' moduna geç artık. Sana ne? İster kovulsun ister müdür olsun.
Artık o seni hiç ilgilendirmiyor . Bambaşka birisi o
Ayrılık bu demek.
Bu gerçekle yüzleşip yeni hayatınıza bakmalisiniz

Şu ilişki bittikten sonra edilen takibi sorulan soruları anlamadım anlamayacağım. Ona karşı hisleriniz bittiyse şayet bu ugrasiniza değmez. Daha takip etmeyin bence.

5. Pandaların neslinin tükenmekte olduğundan ve onunda buna olan üzüntüsününden dolayı işyeri adını kaldırmış olabilir...
Yada
6. Dağların denize paralel olmasına sinirlenip işyeri adını silmiştir
Vs
Vs
de sananeki bundan? Sen terk etmedinmi bu adamı? Halen neden stalk içerisindesin hemde bu derece ayrıntılı?
Ayrıca *Kesinlikle umrumda değil ama yinede merak ediyorum* şeklinde bir cümle olamaz :)
Bırak yoluna bak. O da kendi hayatına baksın...

Amaaan ne ... yerse yesin, isterse kendini silsin, demek zor değil. Niye silmişse silmiş, cevabının size ne faydası var?
Ne güzel ayrılmışsınız, kurtulmuşsunuz. Biraz kendinize ve hayatınıza odaklanma zamanı...

Cok zor gercekten 6 yillik bir iliskiyi bitirmek. Hemen kabul edemez insan. Arkadaslar sizden birden her seyi unutmanizi istemis ama 6 yıl yani dile kolay ben 6 aylik iliskim bitince 2 ayda yeni atlattim. Ki arada ben de girer bakarim. Bence normal bir zamanlar en yakinin olan kisi aniden ayrilinca alıskanlıktan hemen birakamazsin. Ama ne kadar az düsünürsen o kadar cabuk unutursun. Her seyi üzerinize alinmamalisiniz. Kendinize ayirdiginiz vakit cogalinca ona ayiracaginiz zaman kalmamaya baslayacak.

Cok zor gercekten 6 yillik bir iliskiyi bitirmek. Hemen kabul edemez insan. Arkadaslar sizden birden her seyi unutmanizi istemis ama 6 yıl yani dile kolay ben 6 aylik iliskim bitince 2 ayda yeni atlattim. Ki arada ben de girer bakarim. Bence normal bir zamanlar en yakinin olan kisi aniden ayrilinca alıskanlıktan hemen birakamazsin. Ama ne kadar az düsünürsen o kadar cabuk unutursun. Her seyi üzerinize alinmamalisiniz. Kendinize ayirdiginiz vakit cogalinca ona ayiracaginiz zaman kalmamaya baslayacak.
Valla şurda beni en iyi anlatan yorum bu oldu. :) teşekkür ederim.

5. Pandaların neslinin tükenmekte olduğundan ve onunda buna olan üzüntüsününden dolayı işyeri adını kaldırmış olabilir...
Yada
6. Dağların denize paralel olmasına sinirlenip işyeri adını silmiştir
Vs
Vs
de sananeki bundan? Sen terk etmedinmi bu adamı? Halen neden stalk içerisindesin hemde bu derece ayrıntılı?
Ayrıca *Kesinlikle umrumda değil ama yinede merak ediyorum* şeklinde bir cümle olamaz :)
Bırak yoluna bak. O da kendi hayatına baksın...
Gerçekten bu forumun hanımlarına da laf lazım, kendinizce bir açık buldunuz mu hemen saldırıya geçiyorsunuz. 6 yıldan sonra alışkanlık oluyor, baktım evet profillerine. Sonra neden böyle yaptığını merak edip konu açayım dedim. Ama buraya böyle bir konu açmakla, aç kurtların önüne sere serpe yatmak eş değer şeylermiş meğersem de haberim yokmuş.

Amaaan ne ... yerse yesin, isterse kendini silsin, demek zor değil. Niye silmişse silmiş, cevabının size ne faydası var?
Ne güzel ayrılmışsınız, kurtulmuşsunuz. Biraz kendinize ve hayatınıza odaklanma zamanı...
Haklısınız, teşekkür ederim. Alışkanlık olunca işte bazen böyle oluyor.

biz nereden bilebiliriz, cevap senin ne işine yarayacak? bu sorulara sen cevap ver öncelikle. bence gereksiz yere takıyosun artık silkelen at üzerinden.

tamam arada ben olsam bende belki stalklarım. stalkladımda ama sırf meraktan ve üstünden aylar geçtiğinde.
ama çalıştığı kurumu dert etmem edemem. bana ne. ne hali varsa görsün

Back
X