- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
Muhtemelen Fake bir konu. Zira cok tutarsizliklar var.Selam. Ben 1 aydır bankada işe başladım. Ne tesadüfki eski sevgilimde burda çalışıyormuş, yıllar sonra iş yerinde karşılaştık. Dostca ayrılmıştık. Ama yıllardır konuşmuyorduk. Evlenmiş 2 tanede çocuğu var. Ben hiç rahatsız olmadım sonuçta mazide yaşandı bitti. Karısı üniversiteden beni tanıyordu kocasının eski sevgilisi olduğumu biliyordu. Burda işe girdiğimi öğrenmiş 1 haftadır beni rahatsız ediyor. İş yerime gelip kocamı baştan çıkarmaya mı geldin, mini etek açık saçık neden giyiniyorsun diye saçmalıyor. Bende napim senin kocanı be rahat bırak beni diyorum ama anlamıyor. Öğlende instagram storyde paylaşmış kocasıyla fotosunu canım aşkım bizi ayırmaya kimsenin gucu yetmez. Beni bu kadar dert etmiş kendine. Siz olsanız napardınız?
Ay kadın hasta cidden ve bence sizinle kendisini kiyaslayip kendini eksik görüyor o nedenle size saldırıyor bosverin sıkmayın canınızıSelam. Ben 1 aydır bankada işe başladım. Ne tesadüfki eski sevgilimde burda çalışıyormuş, yıllar sonra iş yerinde karşılaştık. Dostca ayrılmıştık. Ama yıllardır konuşmuyorduk. Evlenmiş 2 tanede çocuğu var. Ben hiç rahatsız olmadım sonuçta mazide yaşandı bitti. Karısı üniversiteden beni tanıyordu kocasının eski sevgilisi olduğumu biliyordu. Burda işe girdiğimi öğrenmiş 1 haftadır beni rahatsız ediyor. İş yerime gelip kocamı baştan çıkarmaya mı geldin, mini etek açık saçık neden giyiniyorsun diye saçmalıyor. Bende napim senin kocanı be rahat bırak beni diyorum ama anlamıyor. Öğlende instagram storyde paylaşmış kocasıyla fotosunu canım aşkım bizi ayırmaya kimsenin gucu yetmez. Beni bu kadar dert etmiş kendine. Siz olsanız napardınız?
Yaz sezonunda başlayan diziler olur en az 15 tane ama anca 2 tanesi kışa da geçer ya. Heh işte onların yazı bile bitiremeyecek versiyonları gibi geldi bana.Ahahha yok kurgu değil malesef
İçeriğe biraz daha çalışılması lazım flas tv oyunculuğu artık izlenmiyo
Hayır,Olay niye bankada geçiyor
ben senaryoyu beğenmedim.otur sıfırrrr diyorum konu sahibineArkadaşlar çok ayıp değil mi neden hemen düşünmeden kurgu diyip yaftayı yapıştırıyorsunuz? Ben iyice düşündüm ve evet gerçekten kurgu.
Biraz daha kk da takılmalıben senaryoyu beğenmedim.otur sıfırrrr diyorum konu sahibine
Ana fikir güzel aslında, tam kk’da tutacak konu. Ana içerik üzerine biraz daha çalışmalı bence.Biraz daha kk da takılmalı
içinde kan yok vahşet yokkk metres yokkk kaynana görümce yokk.bu konu tutmaz ı ıhhhAna fikir güzel aslında, tam kk’da tutacak konu. Ana içerik üzerine biraz daha çalışmalı bence.
Yok ben temayı sevdim. Deli eş kişisi eski sevgiliye sarıyor. Bence başarılı. Yeni kan yeni soluk kk’ya. Sıkıldık kaynanadan görümceden.içinde kan yok vahşet yokkk metres yokkk kaynana görümce yokk.bu konu tutmaz ı ıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?