- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
ama eş bankada şöylee bir saçına yapışmamış.hanım hanımmmm kocamda gözün mü var senin ne işin var bu işyerinde dememiş.kadının arabasını boydan boya çizip aynalarını da kırmalıydı ece erken gibi.Yok ben temayı sevdim. Deli eş kişisi eski sevgiliye sarıyor. Bence başarılı. Yeni kan yeni soluk kk’ya. Sıkıldık kaynanadan görümceden.
İşte diyorum ya fikir güzel ama içerik zayıf. Üzerinde çalışılmalı.ama eş bankada şöylee bir saçına yapışmamış.hanım hanımmmm kocamda gözün mü var senin ne işin var bu işyerinde dememiş.kadının arabasını boydan boya çizip aynalarını da kırmalıydı ece erken gibi.
Banka calısanları gözumde canlandı bır anSelam. Ben 1 aydır bankada işe başladım. Ne tesadüfki eski sevgilimde burda çalışıyormuş, yıllar sonra iş yerinde karşılaştık. Dostca ayrılmıştık. Ama yıllardır konuşmuyorduk. Evlenmiş 2 tanede çocuğu var. Ben hiç rahatsız olmadım sonuçta mazide yaşandı bitti. Karısı üniversiteden beni tanıyordu kocasının eski sevgilisi olduğumu biliyordu. Burda işe girdiğimi öğrenmiş 1 haftadır beni rahatsız ediyor. İş yerime gelip kocamı baştan çıkarmaya mı geldin, mini etek açık saçık neden giyiniyorsun diye saçmalıyor. Bende napim senin kocanı be rahat bırak beni diyorum ama anlamıyor. Öğlende instagram storyde paylaşmış kocasıyla fotosunu canım aşkım bizi ayırmaya kimsenin gucu yetmez. Beni bu kadar dert etmiş kendine. Siz olsanız napardınız?
Aynı seyi ben de soyledimBankacılık mezunuyum, eğitimim gereği birkaç yılım bankada geçti ama bizim zamanımızda bankalarda kılık kıyafet yönetmeliği vardı. Siz mini etek giyebiliyor musunuz bankada gerçekten? Ona göre mesleğe geri döneceğim:)
Hayır bir de o kadar havalı bir duruşu olan kadın, "napim senin kocanı be" diye mahalle ağzı ile konuşmaz be. Biraz asil bir duruş, rezil ettiniz bizim mesleğiAynı seyi ben de soyledimkuzenimde hep link atarım su etek takım cok güzelmiş al giyersin diye yasak derdi veya renkli bişey gorsem yasak derdi hep pantolon gömlek blazer ceket tarzında giyiniyorlar
Ay elbisenin gogus dekoltesi igrenc yalnizBence hayal dünyaniz fazla renkli..
Belki aynı işyerinde çalışıyor olabilirsiniz ama giydiginiz mini etek için "kocamı baştan çıkartmaya mi calisiyorsun" dememiştir.
Zaten durum boyleyse evlilik yürümez.
Kadın resmen kocama guvenmiyorum demiş size göre.
İnstadan "kimse bizi ayıramaz" şeklinde yazılar vs.. hep sizin olaya renk katma cabanizdan ibaret bence.
Bana bak paçoz senin sacini basini yolarim da diyebilirdiHayır bir de o kadar havalı bir duruşu olan kadın, "napim senin kocanı be" diye mahalle ağzı ile konuşmaz be. Biraz asil bir duruş, rezil ettiniz bizim mesleği
O yüzden inandırıcı değil.
Çünkü bankada çalışabilmek için ortalama bir zeka gerek en azından.
Birde ne ara gelip uyarıyormıs ki kadın musterilerin içindemi oyle olsa kocası gormuyormu senin benm eski sevgilimin yanında ne işin var diye hiç mudahelde mi etmiyormusHayır bir de o kadar havalı bir duruşu olan kadın, "napim senin kocanı be" diye mahalle ağzı ile konuşmaz be. Biraz asil bir duruş, rezil ettiniz bizim mesleği
O yüzden inandırıcı değil.
Çünkü bankada çalışabilmek için ortalama bir zeka gerek en azından.
"Mazi" de kalmis eski sevgilinizin karisinin instagram storysine neden bakiyorsunuz?Selam. Ben 1 aydır bankada işe başladım. Ne tesadüfki eski sevgilimde burda çalışıyormuş, yıllar sonra iş yerinde karşılaştık. Dostca ayrılmıştık. Ama yıllardır konuşmuyorduk. Evlenmiş 2 tanede çocuğu var. Ben hiç rahatsız olmadım sonuçta mazide yaşandı bitti. Karısı üniversiteden beni tanıyordu kocasının eski sevgilisi olduğumu biliyordu. Burda işe girdiğimi öğrenmiş 1 haftadır beni rahatsız ediyor. İş yerime gelip kocamı baştan çıkarmaya mı geldin, mini etek açık saçık neden giyiniyorsun diye saçmalıyor. Bende napim senin kocanı be rahat bırak beni diyorum ama anlamıyor. Öğlende instagram storyde paylaşmış kocasıyla fotosunu canım aşkım bizi ayırmaya kimsenin gucu yetmez. Beni bu kadar dert etmiş kendine. Siz olsanız napardınız?
İnanilmaz kurgu geldi yalniz diyalog.
yalnız nerede kurgu görsem anında ve genellikle ilk siz çözüyorsunuz ya sevgili üye hislerinize mantığınıza cidden hayranım
Siz peki neden insatagramdan takip ediyorsunuz.Selam. Ben 1 aydır bankada işe başladım. Ne tesadüfki eski sevgilimde burda çalışıyormuş, yıllar sonra iş yerinde karşılaştık. Dostca ayrılmıştık. Ama yıllardır konuşmuyorduk. Evlenmiş 2 tanede çocuğu var. Ben hiç rahatsız olmadım sonuçta mazide yaşandı bitti. Karısı üniversiteden beni tanıyordu kocasının eski sevgilisi olduğumu biliyordu. Burda işe girdiğimi öğrenmiş 1 haftadır beni rahatsız ediyor. İş yerime gelip kocamı baştan çıkarmaya mı geldin, mini etek açık saçık neden giyiniyorsun diye saçmalıyor. Bende napim senin kocanı be rahat bırak beni diyorum ama anlamıyor. Öğlende instagram storyde paylaşmış kocasıyla fotosunu canım aşkım bizi ayırmaya kimsenin gucu yetmez. Beni bu kadar dert etmiş kendine. Siz olsanız napardınız?
Çok yükseksin bebeğimOlay gerçek ben o bankanin kredi faiz oranıyım
Benimde korktuğum buydu eşşegin aklına karpuz kabuğu misalieximi next yapardim ^^ heyecan olsun
Bankanın kapısına feratlar küpekler ve ex eşi giremez yazdırın.
Seviyesine inmekle kalmamış birde instada stolklamış ayolBanka calısanları gözumde canlandı bır an
O güzel bakımlı,zeki kadınlardansınız "napim senin kocanı be rahat bırak beni" değilde " Bakın hanımefendi şuan bana iftira atmaktasınız ve beni taciz ediyorsunuz..Buna devam ederseniz sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunucam bunu ilk ve son kez yüzünüze söylüyorum" diyerek topuklu ayakkabılarınızın sesiyle o bankayı ınleterek yolunuza bakabılırdınızYani onun sevıyesıyle olmaz bence,muhattap olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?