- 15 Ekim 2016
- 7.147
- 12.803
- 248
Aaa günahına girme kadın sıra numarası alıp bekliyorBirde ne ara gelip uyarıyormıs ki kadın musterilerin içindemi oyle olsa kocası gormuyormu senin benm eski sevgilimin yanında ne işin var diye hiç mudahelde mi etmiyormus
Pu ha ha ha. Gülmekten yaş geldi gözlerimden.Aaa günahına girme kadın sıra numarası alıp bekliyorişleminiz neydi hanımefeneeendiii saç baş yolma
Belki exi guvenliktirKadının instası herkese açık ve sende hikayesine bakıyorsun o da baktığını görüyor falan
1 ay olmuş işe gireli
Kocası biliyo musun karıcım benim ex sevgilim işe başladı bizim burda demiş de kadın kıskanmış üstelik
Kadın carlarken güvenlik bir problem mi var demiyor vs
Nerden tutsan elinde kalıyor konu
Yok beee kot bile giyiniyorlar artık. Devlet bankaları farklıdır diyecem ama daha geçen hafta ziraatin şube müdürü cart turuncu mini elbise giyinmişti.Aynı seyi ben de soyledimkuzenimde hep link atarım su etek takım cok güzelmiş al giyersin diye yasak derdi veya renkli bişey gorsem yasak derdi hep pantolon gömlek blazer ceket tarzında giyiniyorlar
Pandemiden sonra pek çok bankada kravat zorunluluğu bile kalktı, pandemiye duacı olanlar sadece bankaci erkekler herhaldeYok beee kot bile giyiniyorlar artık. Devlet bankaları farklıdır diyecem ama daha geçen hafta ziraatin şube müdürü cart turuncu mini elbise giyinmişti.
Olabilir benmki halkta calısıyor renkli şeyler giymiyolarmısmıs ama giyende vardır tabi muhtemelenYok beee kot bile giyiniyorlar artık. Devlet bankaları farklıdır diyecem ama daha geçen hafta ziraatin şube müdürü cart turuncu mini elbise giyinmişti.
uyduruyor ya ben de bankacıyım yok öle bir dünyaEski sevgilinizin karısı çalıştığınız bankaya gelip size o lafları ediyor ve sizde sakin sakin cevap mı veriyorsunuz?
Hı hı, eminim öyledir
Devlet bankasıysa yasak mini etek şubeler biraz daha rahat ama ben genel müdürlükteyim askeriye gibi burasıEğer olay gerçek ise , exinize söyleyin, eğer bir daha beni rahatsız ederse bu durumu sube müdürüne bildirmek zorunda kalacağım deyin , eğer müdür de çözüm bulamazsa ik ya bildiririm deyin , bırakın kocasi uğraşsın kadınla
Bu arada mini meselesine takılan olmuş ancak takım elbiselerde de mini oluyor etekler , yani popoya kadar değil ancak diz üstü giydiğiniz zaman bile mini etek olarak algılanabilir o etekler , zamanında çok giydim takım genelde diz ustuydu , boy da uzun olunca millete mini etek gibi geliyor
Bir de bazı bankaların bireysel ya da özel bankacılık şubelerinde kıyafete pek karışılmaz özellikle hatunlar mini etekler renkli kısa elbiseler vs giyerler
Yani genel müdürlük ya da devlet bankasi nasıl bilmiyorum ama özel bankaların şubesinde çok gördüm kısa etekli , özel bankacılık şubeleri ise ayrı bir dünya, hepsi manken gibi çalışanların ve çok bakımlı oluyorlar , dekolte , mini rahat rahat giyiniyorlarDevlet bankasıysa yasak mini etek şubeler biraz daha rahat ama ben genel müdürlükteyim askeriye gibi burası
Hay Allah'ım hiç güleceğim yoktu, gerçekten bu kadar işsiz mi ? Manyak karıSelam. Ben 1 aydır bankada işe başladım. Ne tesadüfki eski sevgilimde burda çalışıyormuş, yıllar sonra iş yerinde karşılaştık. Dostca ayrılmıştık. Ama yıllardır konuşmuyorduk. Evlenmiş 2 tanede çocuğu var. Ben hiç rahatsız olmadım sonuçta mazide yaşandı bitti. Karısı üniversiteden beni tanıyordu kocasının eski sevgilisi olduğumu biliyordu. Burda işe girdiğimi öğrenmiş 1 haftadır beni rahatsız ediyor. İş yerime gelip kocamı baştan çıkarmaya mı geldin, mini etek açık saçık neden giyiniyorsun diye saçmalıyor. Bende napim senin kocanı be rahat bırak beni diyorum ama anlamıyor. Öğlende instagram storyde paylaşmış kocasıyla fotosunu canım aşkım bizi ayırmaya kimsenin gucu yetmez. Beni bu kadar dert etmiş kendine. Siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?