Eski sevgilimin karısı beni rahatsız ediyor.

Birde ne ara gelip uyarıyormıs ki kadın musterilerin içindemi oyle olsa kocası gormuyormu senin benm eski sevgilimin yanında ne işin var diye hiç mudahelde mi etmiyormus
Aaa günahına girme kadın sıra numarası alıp bekliyor işleminiz neydi hanımefeneeendiii saç baş yolma

Aptal ya cidden bazi kadinlarda bu herkes beni kisianiyor, hayatimi
Kiskaniyor seysi cok kotu bence ici gecmis kendine ugras ariyor

Bence konusma, sana konusursa cevap bile verme gormezden gel, iyice delirsin

Eğer olay gerçek ise , exinize söyleyin, eğer bir daha beni rahatsız ederse bu durumu sube müdürüne bildirmek zorunda kalacağım deyin , eğer müdür de çözüm bulamazsa ik ya bildiririm deyin , bırakın kocasi uğraşsın kadınla
Bu arada mini meselesine takılan olmuş ancak takım elbiselerde de mini oluyor etekler , yani popoya kadar değil ancak diz üstü giydiğiniz zaman bile mini etek olarak algılanabilir o etekler , zamanında çok giydim takım genelde diz ustuydu , boy da uzun olunca millete mini etek gibi geliyor
Bir de bazı bankaların bireysel ya da özel bankacılık şubelerinde kıyafete pek karışılmaz özellikle hatunlar mini etekler renkli kısa elbiseler vs giyerler

Kadının instası herkese açık ve sende hikayesine bakıyorsun o da baktığını görüyor falan
1 ay olmuş işe gireli
Kocası biliyo musun karıcım benim ex sevgilim işe başladı bizim burda demiş de kadın kıskanmış üstelik
Kadın carlarken güvenlik bir problem mi var demiyor vs
Nerden tutsan elinde kalıyor konu

Belki exi guvenliktir

İyide bankada böyle birşey yaşansa üstleriniz falan duyar zaten. Müşteriler duyar. Her şekilde ortaya cıkar olay büyür.
Ne yapıyor kadın kulağınıza mı fısıldıyor bunları?

Aynı seyi ben de soyledim kuzenimde hep link atarım su etek takım cok güzelmiş al giyersin diye yasak derdi veya renkli bişey gorsem yasak derdi hep pantolon gömlek blazer ceket tarzında giyiniyorlar
Yok beee kot bile giyiniyorlar artık. Devlet bankaları farklıdır diyecem ama daha geçen hafta ziraatin şube müdürü cart turuncu mini elbise giyinmişti.

Tatlım burdaki kadınları hafife alıyosun:)
Senaryo yazarken arkadaşların ne kadar uyanık olduğunu göz önünde bulundur bundan sonra.
Ha birde noluyo yani buraya uydurunca ne boş işleriniz var ya. Dışarda, evde o kadar iş varken kalkıp annene yardım etmek varken sen gelip burda insan kandırıyosun. Git ahiretine çalış. Yalan söyleyerek yakma

Yok beee kot bile giyiniyorlar artık. Devlet bankaları farklıdır diyecem ama daha geçen hafta ziraatin şube müdürü cart turuncu mini elbise giyinmişti.
Olabilir benmki halkta calısıyor renkli şeyler giymiyolarmısmıs ama giyende vardır tabi muhtemelen

Devlet bankasıysa yasak mini etek şubeler biraz daha rahat ama ben genel müdürlükteyim askeriye gibi burası

Canım burdaki herkes kurgu demiş ama ben inandım sana. Neden gerçek olmasın ki? Çok güzel afet gibi bir şeysin demek ki bu kadar kıskanıldığına göre. Ben sana tavsiye veremem ama.
Çünkü sen kadar kıskanılan, mini etekli bir bankacı değilim
Burdan ben bile aldım sendeki o kadınsı havayı, exin karısı nasıl almasın da kıskanmasın?
İşin zor, Allah yardımcın olsun

Devlet bankasıysa yasak mini etek şubeler biraz daha rahat ama ben genel müdürlükteyim askeriye gibi burası
Yani genel müdürlük ya da devlet bankasi nasıl bilmiyorum ama özel bankaların şubesinde çok gördüm kısa etekli , özel bankacılık şubeleri ise ayrı bir dünya, hepsi manken gibi çalışanların ve çok bakımlı oluyorlar , dekolte , mini rahat rahat giyiniyorlar

Hay Allah'ım hiç güleceğim yoktu, gerçekten bu kadar işsiz mi ? Manyak karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…