Eski sevgilimin karısı beni rahatsız ediyor.

Dava açardım

Valla ben devlet bankasındayım genel müdürlük bildiğin askeriye sistemi burda mini etek dekolte anında uyarı gelir kıyafet bildirisi geliyor her sene herkese ve müdür olarak birimlere kendimizde uyarı yapıyoruz eskiden isyan ettiğim kuralları uygulatmak çok zoruma gidiyor ama ekmek parası işte yapcak bişey yok

Banka da kadin gelip cingar çıkaracakta ayni subedeymis eski sevgilisiyle iste yersen

Banka da kadin gelip cingar çıkaracakta ayni subedeymis eski sevgilisiyle iste yersen
O kadar güvenlik boşuna duruyor zaten valla derdi ne anlamadım ama bankacı olduğum için böyle bir olayın olmasına imkan yok o kadar söyleyeyim yani özel olsun devlet olsun her bankanın güvenlik birimleri var hadi bir kere girdi olay çıkardı ikinciye isterse kralı olsun giremez

Aynı şry benim de başıma gelmişti.hiçbir şekilde iletişime geçmemeye çalışacaksınız.kendinizi savunmaya bile çalışmayın, hiçbir işe yaramaz.tartışma ortamı bile yaratmayın.zamanla.vazgeçmesini bekleyin.

Kurgu değilse eğer müdürlerime anlatırım durumu

Üyenin eski konularına bakan oldu mu? Önceki yorumlarda yazan oldu mu bilmiyorum ama eski konularına bakınca kurgu olduğu belli. Bir konusunda 9 sınıfta okulu bıraktığını yazmış, burada üniversiteden eski sevgilisinin karısı tanıyormuş. Yine başka konusunda 15 yaşında nişanlandığını yazmış ,ne ara eski sevgili olmuş, unutamamış ayrıca kocası 35 yaşında kendisi 20, komple yalan falan filan vs vs vs

Evet, yazanlar olmuş, konu da üye da yalan, canı sıkılan, mutsuz bir üyenin can sıkıntısını gidermek için uydurduğu hikayeler. Git başka yerde oyna

Oturup sana bunun rezillik olduğunu, normal insanların rezilliği kıskanmayacağını anlatmak isterdim ama efor israfı olur.

Ne rezilliği ya Ferhans için boyle bir olay olmasi demek ki "cok cekiciyim demek ki kocasini kaparim diye korktu" ve gurur duyulacak bir olay bu resmen.

Tövbe tobeee

Hiçbir kadın "bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmez" diye bir açıklama yazmaz Sezercim.

Bir dahaki kurgularını daha sağlam oluştur.

Pamuk sen hiç Onedionun paylaştığı dumura uğrayanlar görmedin herhalde Ortalık öyle tipler kaynıyor da

Konu sahibi cidden kadının hikayesini nasıl gördünüz acaba. Sizden pek iyi enerci alamadım ben

Ya ben büyüdüm ya da onedio içerik editörleri değişti. Birkaç yıldır hiç beğenmiyorum içeriklerini. O yüzden takip etmiyorum. O içerikler de fake olabilir mi diye düşündüm şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…