En mantıklısı.arkadaşlar merhaba. direkt konuya giriyorum uzun süre çıktığım sürekli ayrıl barış yaşadığım ve beni çook yıpratan bir ilişkim vardı uzun zaman önce de ayrıldık (1 seneye yakın). ben eski sevgililerimle arkadaş kalmam o da bunu bilir muhabbetimiz yoktu yani. o adanada yaşıyor (babasının işi gereği taşındılar normalde aynı şehirdeydik) ben de biz daha onunla tanışmadan önce orada üniversiteye başlamıştım. pandemiden sebep kaydımı yenilemeye gittim orda da hikaye attım. o da bunu görmüş, bana 'demek artık temelli geldin, güzel okul, hayırlısı olsun' gibi gereksiz şeyler yazdı. bana gerçekten kötü şeyler yaşattığı için hiçbir şey demedim görüldü attım daha önce de saçma sapan bahanelerle yazdığı olmuştu yine aynı şekilde davrandım. görüldü atmama sinirlenip üstelemeye başladı ben sanki sana ne yaşattım da bu şekilde davranıyosun çocuk musun diyerek. ne yaşattıysam iyi ki yapmışım, yolun açık olsun yazdı en son. hiçbir anlam veremedim bana göre dediği şey çok saygısızca normalde bu kadar pişkin pişkin konuşan ya da ağzı bozuk birisi de değil. engelledim sonra. cevap yazsaydım bu sefer onu dikkate almış olurdum, muhattap bile almadığımı anlasın diye cevap yazmadım. arkadaşlarım sen cevap vermediğin için çok sinirlenmiş bariz belli dediler. siz ne düşünüyorsunuz, cevap vermemek mantıklı mıydı?
Cevap vermemeniz çok yerinde olmus.arkadaşlar merhaba. direkt konuya giriyorum uzun süre çıktığım sürekli ayrıl barış yaşadığım ve beni çook yıpratan bir ilişkim vardı uzun zaman önce de ayrıldık (1 seneye yakın). ben eski sevgililerimle arkadaş kalmam o da bunu bilir muhabbetimiz yoktu yani. o adanada yaşıyor (babasının işi gereği taşındılar normalde aynı şehirdeydik) ben de biz daha onunla tanışmadan önce orada üniversiteye başlamıştım. pandemiden sebep kaydımı yenilemeye gittim orda da hikaye attım. o da bunu görmüş, bana 'demek artık temelli geldin, güzel okul, hayırlısı olsun' gibi gereksiz şeyler yazdı. bana gerçekten kötü şeyler yaşattığı için hiçbir şey demedim görüldü attım daha önce de saçma sapan bahanelerle yazdığı olmuştu yine aynı şekilde davrandım. görüldü atmama sinirlenip üstelemeye başladı ben sanki sana ne yaşattım da bu şekilde davranıyosun çocuk musun diyerek. ne yaşattıysam iyi ki yapmışım, yolun açık olsun yazdı en son. hiçbir anlam veremedim bana göre dediği şey çok saygısızca normalde bu kadar pişkin pişkin konuşan ya da ağzı bozuk birisi de değil. engelledim sonra. cevap yazsaydım bu sefer onu dikkate almış olurdum, muhattap bile almadığımı anlasın diye cevap yazmadım. arkadaşlarım sen cevap vermediğin için çok sinirlenmiş bariz belli dediler. siz ne düşünüyorsunuz, cevap vermemek mantıklı mıydı?
Arkadaş kalmam demişsiniz bu durumda storyi nasıl gördü?ben eski sevgililerimle arkadaş kalmam o da bunu bilir
En güzeli kafadan bitirmemiş olmasaydınız. Yazardınız bitmiş olay bu güzel davranış.arkadaşlar merhaba. direkt konuya giriyorum uzun süre çıktığım sürekli ayrıl barış yaşadığım ve beni çook yıpratan bir ilişkim vardı uzun zaman önce de ayrıldık (1 seneye yakın). ben eski sevgililerimle arkadaş kalmam o da bunu bilir muhabbetimiz yoktu yani. o adanada yaşıyor (babasının işi gereği taşındılar normalde aynı şehirdeydik) ben de biz daha onunla tanışmadan önce orada üniversiteye başlamıştım. pandemiden sebep kaydımı yenilemeye gittim orda da hikaye attım. o da bunu görmüş, bana 'demek artık temelli geldin, güzel okul, hayırlısı olsun' gibi gereksiz şeyler yazdı. bana gerçekten kötü şeyler yaşattığı için hiçbir şey demedim görüldü attım daha önce de saçma sapan bahanelerle yazdığı olmuştu yine aynı şekilde davrandım. görüldü atmama sinirlenip üstelemeye başladı ben sanki sana ne yaşattım da bu şekilde davranıyosun çocuk musun diyerek. ne yaşattıysam iyi ki yapmışım, yolun açık olsun yazdı en son. hiçbir anlam veremedim bana göre dediği şey çok saygısızca normalde bu kadar pişkin pişkin konuşan ya da ağzı bozuk birisi de değil. engelledim sonra. cevap yazsaydım bu sefer onu dikkate almış olurdum, muhattap bile almadığımı anlasın diye cevap yazmadım. arkadaşlarım sen cevap vermediğin için çok sinirlenmiş bariz belli dediler. siz ne düşünüyorsunuz, cevap vermemek mantıklı mıydı?
Size takipçi listemde olduğuna dair bilgi nereden geldi? sosyal medyayı kullanmaya başladığım günden beri tüm profillerim açıktır. o da açıp bakmış.Arkadaş kalmak bile istemediğiniz bir adamın takipçi listenizde ne işi var? Sonra ay mesaj attı ay şöyle ay böyle...
Yine aynı şey geçerli. Profili açık tutup asla görüşmek istemediğiniz adamı engellemeyip mesaj alınca bık bık etmeyin bi zahmet. Yeni nesil çok acayip.Size takipçi listemde olduğuna dair bilgi nereden geldi? sosyal medyayı kullanmaya başladığım günden beri tüm profillerim açıktır. o da açıp bakmış.
Şaka gibisiniz ya, adamın beni görmesi sorun demedim zaten, bu şekilde konuşması garibime gitti. Bizim çok ortak arkadaşımız var hepsiyle de çok sık görüşüyorum senelerdir arkadaşlık yaptığım insanlar. Beni başkasının attığı hikayelerden fotoğraflardan belki de her gün görüyor. Mantıksız yorum yapacaksanız hiç yapmayın, bık bıklarımla başkaları ilgilensin size hayırlı akşamlarYine aynı şey geçerli. Profili açık tutup asla görüşmek istemediğiniz adamı engellemeyip mesaj alınca bık bık etmeyin bi zahmet. Yeni nesil çok acayip.
Bilmem ki, iyi ki yaşatmışım demesi bariz bir anormallik bence... zamanında çok yıprattı beni, ne yaşattım sana vs demelerini belki de o yüzden çok garipsedim o da olabilir. olaylı ayrılmadık sessiz sakin bir şekilde bitti o yüzden gidip de engelleme gereği duymadım açıkçasıHala kafada silememiş ki yazmış tekrar dökmüş içini. Ben adamın tavrında çok bi anormallik bulamadım.
Sizin profil herkese açıksa baştan engellemeliydiniz zaten bence bu kadar garipsemeye gerek yok bu durumu
Arkadaşların da dediği gibi sizden cevap alamaması çıldırtmış beyefendiyi. Bazıları sırf cevap alabilmek umuduyla yaralamayı tercih edebilir. Çirkinleşmiş çokça. Hakettiği muameleyle de karşılaşmış er ya da geç engellediniz bence önemli olan bu:)Bilmem ki, iyi ki yaşatmışım demesi bariz bir anormallik bence... zamanında çok yıprattı beni, ne yaşattım sana vs demelerini belki de o yüzden çok garipsedim o da olabilir. olaylı ayrılmadık sessiz sakin bir şekilde bitti o yüzden gidip de engelleme gereği duymadım açıkçası
Kavga etsem de değmez, artık karşımda beni anlayan biri yok olsaydı zaten anlaşırdık dedim kendi kendime.. herkes de iyi yaptığımı söylemiş, daha da rahatladı içimKuyruk acısı diyoruz biz buna. Yoklamış sizi cepte sanarak ve dumura uğramış. Tavrınız takdire şayan
Hiç sormayın, insanlar çok zorDavranışınızı takdir ettim.
Sırf muhalefet olmak için gözünüzün üstünde neden kaşınızın olduğunun hesabını vermenizi isteyecekler var. Pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?