Eski sevgilimin yaşadıklarımızdan sonraki tavrı

princesss89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
83
0
86
35
İstanbul
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım hatırlarsınız eski sevgilimle olan yakınlaşma üzerine.
Burda da baya tepki almıştım.
Bugün kendisi bana mesaj attı geri dönmek istiyor.
Tabikii geri dönmek gibi niyetim yok ama pişmanlığını dile getirmiş çok şaşırdım.
Yaşadıklarımızdan asla utanma. Utanılacak bir şey yapmadın sen. Bana güvendin bende tutamadım kendimi napayım.
Yani kendi kendine itiraf etti hayvanlaştığını karşılığında beni kaybetti yani artık çok geç. Heralde diğer kızlar da yüz vermedi buna benim için sen önemlisin benim ne istediğim önemli onların hiçbirini istemiyorum diyor. Tek bir kelime bile etmedim kendisine.
Böyle paylaşmak istedim sadece.

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım hatırlarsınız eski sevgilimle olan yakınlaşma üzerine.
Burda da baya tepki almıştım.
Bugün kendisi bana mesaj attı geri dönmek istiyor.
Tabikii geri dönmek gibi niyetim yok ama pişmanlığını dile getirmiş çok şaşırdım.
Yaşadıklarımızdan asla utanma. Utanılacak bir şey yapmadın sen. Bana güvendin bende tutamadım kendimi napayım.
Yani kendi kendine itiraf etti hayvanlaştığını karşılığında beni kaybetti yani artık çok geç. Heralde diğer kızlar da yüz vermedi buna benim için sen önemlisin benim ne istediğim önemli onların hiçbirini istemiyorum diyor. Tek bir kelime bile etmedim kendisine.
Böyle paylaşmak istedim sadece.

Sonunu bildiğin kitabı baştan okuma..Yoluna bak daha iyileriyle karşılaşcağına eminim başta çürük çıkan sonra değişmiyor malesef..

Sen evlisin bebeğim karnında, umarim artik kendini suclayarak yasamazsin.
Onunla konuşma yarin birgün basina bela olur kocandan da olursun.
Artik bebeğini düşünmem gerek, onla konuştukça illerisi sizin icin iyi olmaz , soylemedi deme.

bu sana tecavuz eden adam degil mi? Allah belasini versin. Sikayetci olmadigin icin dua edecegi yerde bir de utanmadan konusmaya kalkiyor seninle

Anlamadim??? Evlimisiniz??? Üstelik Hamile? Yani evlilen eski sevgilinizle yakinlastiniz esinizi aldattiniz? Bu arada o kisi size tecavüzz etti? :53::53::53: Dizi gibi!!!
Hepsini gectim size tecavüz eden bi adamimi affediceksiniz?
Hatta affedip esinizimi birakacaksiniz?
Konunun amaci ne anliyamadim, soklardayim!!!

Bu 4 ay önce seni psikolojik baskıyla zorlayan ve taciz eden adam değil mi? Hani olayı daha dün yaşamış gibi ve bugünkü sevgilim diyerek anlatmıştın. Şimdi de geri dönmek mi istiyorsun. Dön canim dön, geç bile kaldın. :ssz:

Anlamadim??? Evlimisiniz??? Üstelik Hamile? Yani evlilen eski sevgilinizle yakinlastiniz esinizi aldattiniz? Bu arada o kisi size tecavüzz etti? :53::53::53: Dizi gibi!!!

bu kısmı ben de anlamadım, eski konusunu okudum evli değil sanırım ama burda bi üye birşey yazmış ki ben de evli ve hamile gibi algıladım... kafamda deli sorulaaarrrr.... :53:

Bu kadınlar. :D Dilimize düşen yandı. 2 dakika da evli ve hamile yaptınız konu sahibini.

Bu kadınlar. :D Dilimize düşen yandı. 2 dakika da evli ve hamile yaptınız konu sahibini.

haklısın valla... konunun içeriği ne, ben nereye takıldım... :1: ben başlattım kabul ediyorum... :31: ama suçum da yok kiii bi üye evlisin, karnında bebeğin kocanla aran açılır vs tarzı bişeler yazmış da o yüzden takıldım.. :53:

Arkadaşlar ben hiçbirşey anlamadım sevdimseni adlı arkadaş böyle bir şey yazmış.
Merak edenlere ne evliyim ne karnımda çocuğum var. 24 yaşındayım bekarım sadece bundan 4 ay önce eski sevgilimle istemediğim bir yakınlaşma yaşadık.
Geri dönmek gibi niyetim asla yok zaten döneyim mi diye fikir almak için açmadım konuyu. Sadece mesaj atmış şaşırdım paylaştım bu da bir tuzağı yine. Neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın

Arkadaşım yanlış anlaşılma olmuş farkındaysan bende şaşırdığımı dile getirdim. Sanırım arkadaş başka konu ile karıştırmış benim konumu. Merak etmeyin dizi senaryosu yok ortada.

Arkadaşlar ben hiçbirşey anlamadım sevdimseni adlı arkadaş böyle bir şey yazmış.
Merak edenlere ne evliyim ne karnımda çocuğum var. 24 yaşındayım bekarım sadece bundan 4 ay önce eski sevgilimle istemediğim bir yakınlaşma yaşadık.
Geri dönmek gibi niyetim asla yok zaten döneyim mi diye fikir almak için açmadım konuyu. Sadece mesaj atmış şaşırdım paylaştım bu da bir tuzağı yine. Neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın

Her şeyi geçtim de telefonunda diğer kızların mesajlarını yakalamıştın. bunlar bile yeterli sebep olmalı senin için..

Bu 4 ay önce seni psikolojik baskıyla zorlayan ve taciz eden adam değil mi? Hani olayı daha dün yaşamış gibi ve bugünkü sevgilim diyerek anlatmıştın. Şimdi de geri dönmek mi istiyorsun. Dön canim dön, geç bile kaldın. :ssz:

Geri dönmek istediğimi nereden çıkardınız. Konuyu nasıl okuyorsunuz anlayamadım kafanızda senaryolar üretiyorsunuz. Farkındaysanız geri dönmek gibi niyetim olmadığını belirtmişim hala geri dönmek mi istiyorsunuz diyorsunuz. Neyse

bu çok komik olmuş. Ne tecavüz var, ne koca, ne de bebek :1:

Back
X