Eski sevgilimin yaşadıklarımızdan sonraki tavrı

tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış boşver tatlım kafana takmaya bile değmez bir insan inşallah başına bela olmaz başına ah bu erkeler ne sanıyorlar kendilerini iki tatlı söze özür dilemeye kalkınca affedeğimizi sanmıyorlar mı çok komik duruma düşüyorlar

Geri dönmek istediğimi nereden çıkardınız. Konuyu nasıl okuyorsunuz anlayamadım kafanızda senaryolar üretiyorsunuz. Farkındaysanız geri dönmek gibi niyetim olmadığını belirtmişim hala geri dönmek mi istiyorsunuz diyorsunuz. Neyse

4 ay önceki olayı dünkü olay gibi anlatmıştın. Seni bir şeyler yapmaya zorladığını yazmıştın. Psikolojik baskıyla seni korkutan taciz eden insandan 4 sonra şimdiki sevgilim diye bahsetmiştin. Dün bu konuyu açman çok manidar. O zamanda konunda kopukluklar vardı şimdi de var. Kafasında senaryolar üreten kişi ben değilim canım. ...ama dediğin gibi neyse...

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım hatırlarsınız eski sevgilimle olan yakınlaşma üzerine.
Burda da baya tepki almıştım.
Bugün kendisi bana mesaj attı geri dönmek istiyor.
Tabikii geri dönmek gibi niyetim yok ama pişmanlığını dile getirmiş çok şaşırdım.
Yaşadıklarımızdan asla utanma. Utanılacak bir şey yapmadın sen. Bana güvendin bende tutamadım kendimi napayım.
Yani kendi kendine itiraf etti hayvanlaştığını karşılığında beni kaybetti yani artık çok geç. Heralde diğer kızlar da yüz vermedi buna benim için sen önemlisin benim ne istediğim önemli onların hiçbirini istemiyorum diyor. Tek bir kelime bile etmedim kendisine.
Böyle paylaşmak istedim sadece.

konunu simdi farkettim, eski konun o kadar uzamıstı ki ayrılmanın haricinde bu gibi insanlara karsı nasıl davranman gerektigini hayatına bir yon vermen gerektigini yazmıstık diye hatırlıyorum...

bu cocugun mesaj atması senin geri donmeni veya tekrar aklına dusmesini degil, sadece senin içinin sogumasına ofkeni dindirip o cocugu umursamamana yardımcı olmalı.

sakın bu cocukla ikinci bir hataya kalkısma, su anki mesajı gercekten pismanlık bile icerse seni tekrar oyuna getirip eldekini kaybetmeme istegini iceriyor. en azından birlikteligi sonuclandırmasanız dahi yakınlasmanızı surekli hale getirmek istiyor.
oyuna gelme... daha simdiden dusuncelerin degisip hemen ona inanmamayı secmissin, ilerde tum bunlara gulup gececeksin :34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben hiçbirşey anlamadım sevdimseni adlı arkadaş böyle bir şey yazmış.
Merak edenlere ne evliyim ne karnımda çocuğum var. 24 yaşındayım bekarım sadece bundan 4 ay önce eski sevgilimle istemediğim bir yakınlaşma yaşadık.
Geri dönmek gibi niyetim asla yok zaten döneyim mi diye fikir almak için açmadım konuyu. Sadece mesaj atmış şaşırdım paylaştım bu da bir tuzağı yine. Neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın

-Geri dönmeyi düşünmüyorsunuz.
-Fikir almayı da düşünmüyorsunuz.
ee peki biz size nasıl yardım edelim?
Kırmızı yazılar "geçiyordum uğradım" yada "bir arkadaşa bakıp çıkacaktım" gibi olmuş.

haklısın valla... konunun içeriği ne, ben nereye takıldım... :1: ben başlattım kabul ediyorum... :31: ama suçum da yok kiii bi üye evlisin, karnında bebeğin kocanla aran açılır vs tarzı bişeler yazmış da o yüzden takıldım.. :53:

bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış:52::52::52:

-Geri dönmeyi düşünmüyorsunuz.
-Fikir almayı da düşünmüyorsunuz.
ee peki biz size nasıl yardım edelim?
Kırmızı yazılar "geçiyordum uğradım" yada "bir arkadaşa bakıp çıkacaktım" gibi olmuş.

Canım illa fikir almam mı gerekiyor sadece içimi döktüm ne var bunda. Zaten ne yapılacağı belli sadece diğer arkadaşlarla bu konuyu baya bir tartışmıştık bu mesajı atmasını da paylaşmak istedim ek olarak. Hem bu forumun açılış amacını hatırlatırım sana ben yazmadım forumda böyle yazıyor:
'bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.'

Konseptin dışına çıktığımı düşünmüyorum. Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim.

4 ay önceki olayı dünkü olay gibi anlatmıştın. Seni bir şeyler yapmaya zorladığını yazmıştın. Psikolojik baskıyla seni korkutan taciz eden insandan 4 sonra şimdiki sevgilim diye bahsetmiştin. Dün bu konuyu açman çok manidar. O zamanda konunda kopukluklar vardı şimdi de var. Kafasında senaryolar üreten kişi ben değilim canım. ...ama dediğin gibi neyse...

Valla bravo sizin takıldığınız nokta bu mudur yani olayın özü ne siz neye takılmışsınız. İnsan o anki psikolojiyle yazınca bunları farkedemiyor 4 ay önce sevgilimdi şimdi eski sevgilim yani bunda bu kadar takılacak bir şey göremedim ben.
Hee siz konunun baştan beri fake olduğunu düşünenlerdenseniz yani böyle ufacık şeylere takılmanız çok normal.

konunu simdi farkettim, eski konun o kadar uzamıstı ki ayrılmanın haricinde bu gibi insanlara karsı nasıl davranman gerektigini hayatına bir yon vermen gerektigini yazmıstık diye hatırlıyorum...

bu cocugun mesaj atması senin geri donmeni veya tekrar aklına dusmesini degil, sadece senin içinin sogumasına ofkeni dindirip o cocugu umursamamana yardımcı olmalı.

sakın bu cocukla ikinci bir hataya kalkısma, su anki mesajı gercekten pismanlık bile icerse seni tekrar oyuna getirip eldekini kaybetmeme istegini iceriyor. en azından birlikteligi sonuclandırmasanız dahi yakınlasmanızı surekli hale getirmek istiyor.
oyuna gelme... daha simdiden dusuncelerin degisip hemen ona inanmamayı secmissin, ilerde tum bunlara gulup gececeksin :34:

Canım ben onun gerçekten pişman olabileceğine inanmıyorum. Sadece çıkarı için pişman olmuş gibi yapıyor. Tam bir oyuncu.
Arkadaşlarını bile araya soktu tekrar olmamız için benim için artık bir hiç o.

Sen evlisin bebeğim karnında, umarim artik kendini suclayarak yasamazsin.
Onunla konuşma yarin birgün basina bela olur kocandan da olursun.
Artik bebeğini düşünmem gerek, onla konuştukça illerisi sizin icin iyi olmaz , soylemedi deme.

Haklısın canım da bebek meselesini anlamadım=)
sevdimseni nickli arkadaş yanlış yazmışsa,evli değilsen,çocuğun yoksa o zaman sen hangi konuda ona haklısın dedin onu anlayamadım.
Bir de diğer konuna da baktım.Bu adam sana oral seksde dahil bir sürü şey yaptırtmış, yapmışsın.:44:Polise gitmemişsin.Hadi utandın gitmedin.Yahu numaranı niye değiştirmiyorsun,engellemiyorsun bir de adamınpiişmanlığını anlatıyorsun.

sen şu, rahat edemediğini için pantolonu çıkaran hatun değilmisin :1::1:

Canım ben onun gerçekten pişman olabileceğine inanmıyorum. Sadece çıkarı için pişman olmuş gibi yapıyor. Tam bir oyuncu.
Arkadaşlarını bile araya soktu tekrar olmamız için benim için artık bir hiç o.

ya istediği kadar pişman olsun adam sana tecavuz etmiş..
zaten sen çok polyana olduğun için... (bunun en güzel örneğide pantolon ve oral sex olayıdır)
adam seni tekrar kullanmak istiyorda olabilir..

Valla bravo sizin takıldığınız nokta bu mudur yani olayın özü ne siz neye takılmışsınız. İnsan o anki psikolojiyle yazınca bunları farkedemiyor 4 ay önce sevgilimdi şimdi eski sevgilim yani bunda bu kadar takılacak bir şey göremedim ben.
Hee siz konunun baştan beri fake olduğunu düşünenlerdenseniz yani böyle ufacık şeylere takılmanız çok normal.

Eski sevgilim diye bahsetmiyorsun sorun da orada. " Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var" diyerek konunu açmıştın. Konunun açılış tarihi 01-01-2014 , 4 ay önce değil yani. Sonra da 4 ay önceki olay olduğunu söylemiştin. Takıldığım nokta bir kadın kendisini taciz eden eski sevgilisinden neden şimdiki sevgilim diye bahseder. Ya ortada taciz yok ya da ... neyse.

Son düzenleme:
sen şu, rahat edemediğini için pantolonu çıkaran hatun değilmisin :1::1:

ya istediği kadar pişman olsun adam sana tecavuz etmiş..
zaten sen çok polyana olduğun için... (bunun en güzel örneğide pantolon ve oral sex olayıdır)
adam seni tekrar kullanmak istiyorda olabilir..

sizin gibi fesat düşünceli olacağıma polyana olayım sevdiğim adamla bir şeyler yaşamak istemiştim ne var bunda ama karşımdaki öküz çıktı ne yapabilirim.

Back
X